حذف سفیدی عکس

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام به اساتید گرامی
من تو فوتوشاپ با یک مشکلی برخوردم اینکه
وقتی عکسی رو با سایز دلخواه درست میکنی اگه بخوای اون ناحیه سفید عکس رو از بین ببری باید چیکار کنی
مثل دورتا دور این آرم صدا و سیما
ش.jpg

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه, اما اگر درست متوجه شده باشم, مراحل زیر رو طی کنید:
1. ابزار Magic Wand رو از نوار ابزار انتخاب کنید.
04.jpg

2. روی ناحیه سفید کلیک کنید.
3. کلید Delete را بفشارید.

موفق باشید.

l.n

Member
همونطوری که Violet89 گفتن باید از ابزار Magic wand استفاده کنید، اما باید دقت کنید که تصویر شما Background نباشد. جرا که در این حالت اگر قسمتی از تصویر را انتخاب و حذف کنید آن قسمت شفاف نمی شود و با رنگ Background پر می شودبنابراین لگر لایه شما Background بود، با انتخاب و دوبار کلیک نمودن این لایه در پنل لایه ها، این لایه را به یک لایه ی معمولی تبدیل کنید.

ARAsoftware

Member
دوستان درست فرمودن
ولی با این روش ( MagicWand) درسته که سفیدی ها انتخاب و حذف میشن ولی 99% مواقع به شما لبه های صاف و تمیزی نمیده و در آخر کار لبه کارتون دندونه دندونه ( رنجه ) میشه
بهترین ابزار برای هر دور بری ای ابزار PEN هستش! چه کارای ساده مثل همین که شما فرمودین و چه برای کارای پیچیده

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
بله استفاده از ابزار های lasso و Pen تمیز تر در خواهند آمد ولی برای این کار چون تمام رنگ سیاه هست میتونید از ابزار موجود در منو select و color range استفاده کنید و با یک کپی یا انتقال بجای دیگه قسمت دلخواهتون رو جدا کنید
موفق باشید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببخشيد
اما ابزار magic wand براي اين گزينه پيشنهاد خوبيه

درسته با وقت گزاشتن روي كار ميشه نتيجه بهتري گرفت اما تكست ها و خيلي پيچ و خم هاي ديگه كلي وقت رو هدر ميده كه اصلا عاقلانه و صحيح نيست
به فرض توي شركت كه طرف كار رو يكي 2 روزه ميخواد نميشه نصف روز رو صرف برش كرد

شما با ابزار مجيك وند زماني كه ميخواييد كار كنيد قبلش كنتراست تصوير رو بايد تنظيم كنيد +‌ تلورانس رو تست بزنيد تا بهترين نتيجه رو بگيري
و از منوي سلكت با refine edge به بهترين شكل ميشه از اين ابزار با كمترين رنجه استفاده كرد

اگر كار با اين ابزار رو كاملا فرا بگيريد و حرفه اي كار كنيد حتي برش موها رو ميتونيد به راحتي با اين 2 بخش انجام بديد

البته دوست عزيز پلاگين قدرتمند mask pro هم پيشنهاد ميكنم كه بسياد قوي هست تو اين زمينه

hamid

Well-Known Member
بهترین گزینه همین مجیک وند هست کنتراست تصویر رو اوکی کن بعد اگه مشکل داشت تو قسمت نوار ابزار وقتی مجیک وند انتخاب هست گزینه Refine Edge رو بزن و ازونجا تنظیمات لبه کار رو اوکی کن

saeed-n

Member
تا اونجا که من مشکل رو فهمیدم از منوی imge گزینه ...trim رو بزن و اوکی کن تا اگه دور تا دور عکس سفید باشه اون قسمته سفید رو برمی داره

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با تشکر از همه دوستان و کمک
دوست عزیزsh1 graphic
اکشن رو چجوری باید استفاده کنم؟؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
باسلام به اساتید گرامی من با MagicWand کارکردم و کسم رو به یک صفحه شفاف انتقال دادم و سیو کردم اما فرقی نکردلطفا کمک کنید کارم گیره

V

Violet89

کاربر مهمان
با سلام
تصویرتون رو با فرمت png ذخیره کنید, امیدوارم مشکلتون حل بشه.
موفق باشید.

no.love

Member
سلام.
واسم خیلی عجیب و جالبه که راههای مختلفی برای از بین بردن یک رنگ از تصویر نام بردید ولی ابزاری که واقعا برای این موضوع در فتوشاپ گذاشته شده رو نگفتید.:-?
شایدم من سوالتونو درست متوجه نشدم......
شما میتونید در 2 ثانیه زمینه سفید عکس رو انتخاب کنید.
1ثانیه برای انتخاب ( به منوی Select بروید و گزینه Color Range را انتخاب کنید )
و 1ثانیه برای حذف ( منطقه دلخواه را انتخاب کنید متناسب با تصویر میزان دقت انتخاب(Fuzziness) را تنظیم کنید. ok کنید و delete)

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام به اساتید گرامی
من تو فوتوشاپ با یک مشکلی برخوردم اینکه
وقتی عکسی رو با سایز دلخواه درست میکنی اگه بخوای اون ناحیه سفید عکس رو از بین ببری باید چیکار کنی
مثل دورتا دور این آرم صدا و سیما
مشاهده پیوست 71176
برای تصاویر اینچنینی که سیاه و سفید اند یا یکی از رنگ های اصلی یا فرعی طرح و زمینه رو کاملا تفکیک می کنه
راه حل ساده ای هست.
نمایش Channels رو فعال کنید (منوی Window ، گزینه Channels)
از آیکون دایره نقطه چین (Load channel as selection) پایین پنجره Channels استفاده کنید تا نواحی سفید تصویر
انتخاب شوند. ترکیب کلیدی Ctrl + Shift + I را فشار دهید تا نواحی انتخاب شده معکوس شود.
به نمایش Layers برگردید (منوی Window، گزینه Layers) و یک لایه جدید بسازید (Alt + Ctrl + Shift + N) و
سپس با ترکیب کلیدی Alt + Del با رنگ Foreground دلخواه تان ناحیه انتخاب شده را پر کنید.
اگر ناحیه به قدر کافی Opacity نداشت و نواحی ای بصورت یکدست پر نشده بود، در منوی Select گزینه Modify
و داخلش Contract را انتخاب کرده و به اندازه یک پیکسل ناحیه را کوچکتر کرده و مجددا با ترکیب کلیدی Alt + Del
ناحیه را پر کنید.

attachment.php

حالا می توانید لایه ایجاد شده شفاف را بکار ببرید.

پیوست ها

• mask.gif
    mask.gif
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا