حذف خطوط

با سلام
اگه من بصورت اشتباهی با براش یک خط روی یک تصویر بکشم و بعد بخوام اون خط رو بدون اینکه تصویر حذف بشه پاک کنم باید از چه ابزاری استفاده کنم؟:-?

ArTaBaZ

Well-Known Member
دوست عزیز اینجاست که اگه با لایه ها استفاده میکردید به چنین مشکلاتی برخورد نمیکردید
بخش Layer این امکان رو برای شما بوجود میاره که میتونید هر آبجکتی رو روی یک سطح جداگانه شفاف طراحی کنید تا بعدا درصورت نیاز براحتی بتونید اون آبجکت یا قسمتی از اون رو اصلاح یا حذف کنید.

دوست عزیز اینجاست که اگه با لایه ها استفاده میکردید به چنین مشکلاتی برخورد نمیکردید
بخش Layer این امکان رو برای شما بوجود میاره که میتونید هر آبجکتی رو روی یک سطح جداگانه شفاف طراحی کنید تا بعدا درصورت نیاز براحتی بتونید اون آبجکت یا قسمتی از اون رو اصلاح یا حذف کنید.

من از لایر استفاده کردم.
با براش برای تصویر ریش درست کردم و میخوام اضافه ها را طوری پاک کنم که افت کیفی نداشته باشه.
ممنون

ArTaBaZ

Well-Known Member
وقتی فایلتون رو ببندید امکان استفاده از History وجود نداره و درضمن نهایتا میتونید به 20 حرکت قبلتون برگردید (که البته میشه با رفتن به تنظیمات فتوشاپ تعداد اونها رو افزایش داد)
-----------------------------------------
بصورت کلی واسه هر آبجکت باید از لایه استفاده میکردید !
حالا چاره ای جز اصلاح تصویر ندارید که میتونید روش های زیر استفاده کنید :
اگه فتوشاپ Cs6 هست میتونید از ابزار Spot Healing brush tool استفاده کنید
و اگر از سایر ورژن ها استفاده میکنید از ابزار Clone Stamp tool (یا کلید S) استفاده کنید.

کار نکرد!
من تصویرم رو وارد فتوشاپ کردم و در یک لایه جدید با براش واسه تصویرم ریش درست کردم ولی مقداری از رنگ براش روی لب ها و مقداری رو گردن مونده و من میخوام طوری اونا رو حذف کنم که بقیه تصویر پاک نشه.
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا