حذف خطوط از فایل تکست

quantom

Member
با سلام به همه دوستان

آیا امکان داره که بتونیم با یه دستور از یه فایل txtچند خط رو به دلخواه حذف کنیم؟

splinter cell

Well-Known Member
با سلام!
کد زیر محتویات خط سوم از یک فایل متنی واقع در درایو سی رو حذف میکنه! طرز کارش خیلی راحته.ببینید...
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101]FileName$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'C:\new.txt'
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] 
string$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]''
Overwritte=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]TRUE
ToLine=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]3
[/COLOR][/SIZE][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101] 
delete[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=#010101]=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]StrToLine[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101](FileName$,string$,ToLine,Overwritte)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در کنار راهنمایی های دوستان، فکر کنم پیوست کردن یه پلاگین در این مورد هم خالی از لطف نباشه :wink:

پیوست ها

• TXTFile_demo.rar
    189.8 کیلوبایت · بازدیدها: 82

splinter cell

Well-Known Member
nevercom عزیز!
من خودم به شخصه همیشه دوست دارم تا حد امکان از پلاگین کمک نگیرم! اینطوری احساس میکنم در اسکریپت نویسی به مهارت بیشتری دست پیدا میکنم!و برنامه ام حاصل فکر خودمه.
و این سئوال هم اونقدر جدی نیست که زبان اسکریپت نویسی بیلدر برای پاسخ به اون کم بیاره!
درست ساندویچ و پیتزا غذاهای خیلی راحتیند اما..... چاقی زیاد هم خوب نیست. نه؟
ارادتمند همه دوستانیم.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام....
پلاگين nevercom عزيز بسيار جالب بود...
من با نظر محسن جان كاملاً موافق هستم كه استفاده از پلاگين در كارهاي ساده شايد به نوعي ضعف برنامه نويس رو نشون بده و كلاس كار رو پايين بياره...
ولي خوب به نظر من وقتي كسي از دوستان سوالي مي پرسه بهتره كه تمام راه كارها رو پيش روش بذاريم تا بهترين راه رو خودش انتخاب كنه همين طور اين كار يه سود ديگه هم داره بين مثال ها و روش هاي متعدد دوستان ميشه چيزهاي زيادي رو ياد گرفت...

با تشكر عارف

quantom

Member
یه سوال
چجوری می شه از محتویات یک درایو لیستی با فرمت txt تهیه کرد؟

splinter cell

Well-Known Member
سلام دوستان ميشة بگين چ جور يك رديف اظافة كنم توى يك تيكست
کد زیر یک خط با متن داخل اون استرینگ رو به خط سوم اضافه میکنه و بقیه خطوط رو به پایین جابجا میکنه!
اگه میخوای یک خط خالی اضافه بشه داخل استرینگ رو خالی کن.
دقت کن حتما Overwritte=FALSE باشه تا خط جدید اضافه بشه نه اینکه جایگزین اون خط بشه.

کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101] 
FileName$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'C:\new.txt'
String$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'this is your text for add in new line'
Overwritte=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]FALSE
ToLine=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]3
addline=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]StrToLine[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101](FileName$,String$, ToLine,, Overwrite)[/COLOR][/SIZE]

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
چجوری می شه از محتویات یک درایو لیستی با فرمت txt تهیه کرد؟
این مثال میتونه کمکتون کنه:
کد:
...\Multimedia Builder\Samples\496_examples\listbox\ListFoldersAndFiles.mbd

nevercom عزیز!
من خودم به شخصه همیشه دوست دارم تا حد امکان از پلاگین کمک نگیرم! اینطوری احساس میکنم در اسکریپت نویسی به مهارت بیشتری دست پیدا میکنم!و برنامه ام حاصل فکر خودمه.
و این سئوال هم اونقدر جدی نیست که زبان اسکریپت نویسی بیلدر برای پاسخ به اون کم بیاره!
درست ساندویچ و پیتزا غذاهای خیلی راحتیند اما..... چاقی زیاد هم خوب نیست. نه؟
ارادتمند همه دوستانیم.
محسن جان، کاملاً باهات موافقم، چون پلاگین علاوه بر افزایش حجم پروژه، احتمال داره در بعضی مواقع - اگه پلاگین قدیمی باشه و... - باعث بشه برنامه کرش کنه
وقتی این سوال مطرح شد، یادم اومد یه پلاگین بود (اون اوایل !) که کارش با فایلهای متنی بود، حیفم اومد معرفیش نکنم !
ممنونم ازت.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
کاربر quantom برای هر سوال تاپیک جداگونه بزنید و از مطرح کردن چنید سوال گوناگون توی یک تاپیک خودداری کنید.
قبلا هم به شما اخطار شفاهی دادم. توصیه می کنم قوانین رو حتما مطالعه کنید تا با رعایت کردن اون منم مجبور نشم اونطوری که دلم نمی خواد برخورد کنم.

موفق باشید.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام...
يه سوال....
چطور ميشه كل متن يه فايل txt رو حذف كرد؟(بدون پلاگين)

splinter cell

Well-Known Member
این کدها رو توی یک باتن بذارید.
ابتدا یک کادر محاوره ای برای جستجوی فایل متنی باز میشه و بعد از انتخاب فایل تمام تکست داخلش پاک میشه!(پس دقت کنید و یا یک مسیج باکس برای اطمینان از تصمیم کاربر بهش اضافه کنید.)
کد:
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]OpenFile[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Text Files (*.txt)|*.txt|All Files|*.*||","*.txt")
string$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]''
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]Overwritte=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]TRUE
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]len_File_line=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]NOL[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101](OpenFile$)
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]For[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] line=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]To[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] len_File_line
delete=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]StrToLine[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101](OpenFile$,string$,line,Overwritte)
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Next[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] line[/COLOR][/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا