حذف تحریم نرم افزاری و سخت افزاری ایران !!!

Mandana

Active Member
به نظر منکه کپی رایت تو ایران بیاد خیلی هم خوب میشه...بازار کار ایران العان برای این خراب هست که هر کس میره فتوشاپ یاد میگیره میشه گرافیست.یا هر چی دیگه..بدون دانش گرافیک ..اونوقت میان کارت ویزیت میزنن هزار تومن:دی
به نظرم منسجم باشه خیلی به نفع گرافیک و انیمیشن ایران میشه بر عکس:)

amirz1376

Well-Known Member
به نظر منکه کپی رایت تو ایران بیاد خیلی هم خوب میشه...بازار کار ایران العان برای این خراب هست که هر کس میره فتوشاپ یاد میگیره میشه گرافیست.یا هر چی دیگه..بدون دانش گرافیک ..اونوقت میان کارت ویزیت میزنن هزار تومن:دی
به نظرم منسجم باشه خیلی به نفع گرافیک و انیمیشن ایران میشه بر عکس:)

آره منم یکیو میشناسم که هیچی بلد نیس بعد میاد کارت ویزیت میزنه بعد ادعا هم میکنه !!!!!!!!!!:mad:
ولی من که برا ی مایا حاظر نیستم 10 میلیون (تقریبا):shock: بدم شما حاظری؟!!!!!!!!!!!!:green:

منمون :rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خب چون تو ایران تا حالا کپی رایت نبوده
اکثریت مردم به رایگان بودن نرم افزار های (کار فرهنگی دی: )
عادت کردند و حاضر به پول دادن نیستند البته با گذشت زمان حل میشه !
البته اینی که بانو ماندانا میگه یه باز خورد خوبشه !
بازخورد های خوب دیگه ای هم داره ولی خب این عیب بزرگ هم هست که ممکنه با اومدن کپی رایت خیلی ها کامپیوتر رو بزارن کنار مخصوصا در ایران که توده ی مردم ارتباطی با تکنولوژی ندارند
ایشالا که تحریم های دیگه هم برداشته بشه (با اینکه فک میکنم یه فکری پشت این تصمیم گیری هست)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کاشکی میشد برای تصویب قانون کپی رایت توی ایران کاری کرد
واقعا اگه انجام میشد، صنعت هنر توی ایران پیشرفت چشمگیری میکرد...

Mandana

Active Member
خوب نیمشه اون کپی رایت بیاد این کپی رایت نیاد ؟:lol:
من 17 ساله دگر چکونه 9 گیگ پلاگین و مکس اخرین ورژن نصب کنم :cool:

چه ربطی داره؟:green:
جایی قانون کی رایت باشه مشکلی از لحاظ نصب نیست.منتها لپتاپ ات توی شرکتی باشه و بازرس بیاد لپتاپتو رو هم جمع می کنن می برن تا هزینه ی تمام نرم افزارهای بدون کپی رایت رو بدی:دی
اگر نه جستجوی خونه به خونه که نمی کنن.ولی نصب کنی بای مواظب باشی.و فقط نمی تونی بدون لایسنس کار تجاری انجام بدی

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چه ربطی داره؟
جایی قانون کی رایت باشه مشکلی از لحاظ نصب نیست.منتها لپتاپ ات توی شرکتی باشه و بازرس بیاد لپتاپتو رو هم جمع می کنن می برن تا هزینه ی تمام نرم افزارهای بدون کپی رایت رو بدی:دی
اگر نه جستجوی خونه به خونه که نمی کنن.ولی نصب کنی بای مواظب باشی.و فقط نمی تونی بدون لایسنس کار تجاری انجام بدی

Ops
چه عصبی ! :green:

خوب میریم تو زندان کار میزنیم ها ؟ اونجا هم خوبه دیگه ، مثلا واسه قاتل کارت ویزیت بزنم ... بعدم منو بکشه !

شما الان اونور* میخرین نرم افزار هارو ؟

Mandana

Active Member
منه طفلک عصبی؟ :snap::دی
به نام خدا.خیر:دی
چون کار هم نمی کنم خودم برا خودم.شرکت لایسنس داره و هر چند وقت یبار بی هوا بازرس از اتودسک و غیره میاد سیستم ها رو چک می کنه.:-?

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
از طرف من یکی بزنید در گوش بازرس ، و از طرف من با یک لگد بندازینش بیرون ... و از طرف من هم استفاء بدید بیاید بیرون ، شایدم از طرف من اخراج شدید :دی
جدی این بازرس چج.ری میگرده ؟ نمیشه فایل هارو قفل گذاری یا Crypt کرد ...

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اینجا هم بازرس از اماکن میاد :d

فعلاً که ادوب یک نقشه های شومی برای این لایسنس کشیده نگران نباشید بالاخره کاری میکنند شما بخوایید یک خط کوچیک هم بکشید توی فوتوشاپ پولش بدید

madmaster_3d

Well-Known Member
از نظر شرعی و اخلاقی کپی ( دزدی ... درست صحبت کن بابا دزدی چیه. اوکی تو خوبی . ولی دزدی ) اشکال داره

قدیمی ها میگن یک سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به مردم. شما لینکین جان میگی بازرس فلان این حرفها. یک بازی سوپر ماریو بسازی یا همون اسکریپت مکس رو که فوقش چند ماه ساختش طول بکشه. بزاری برای فروش. من بیام کرک کنم. 100 تا فوش بــــــــــــــــــــــوق بهم میدی و اگر بتونی پیگرد قانونی هم می کنی. پس این قضیه استفاده کردن ما اشکال داره . ( البته منظورم خودم و شما حمید جان و همه دوستان بود.)

دوم اینکه دوستانی که میگن برنامه ها کپی رایت باشه. اول یک ویندوز باید بخرید 50 60 دلار. نمیدونم دقیقش رو. یعنی با دلار 3800 میشه ... :sad: ولش کن. هیچکدومتون نمیخرید.

سوم در مورد اینکه طرف کارت ویزیت میزنه درسته حرفتون ولی شما هم برو بزن. برنامه رو که کپی رایت نخریدی که اینطوری میگی.

حالا دوستان عصبانی میشن و الان میان با 10000 تا دلیل میگن نه اشکال نداره و می خوان بحث بکننند
بگزریم این بحث تکراری هستش و نظر دادن فایده نداره. به نتیجه ای نمیرسید

1.ماندانا جان یک سوالی؟ ماهایی که مثلا داریم برای خودمون از مکس یا نرم افزار یا پلاگین های دیگه برای مصارف شخصی استفاده می کنیم( چون کسی میره 4500 دلار پول مکس میده که کلی ازش در بیاره. به اینکه من که می خوام یک چیزی بسازم عشقی و غیر حرفه ای این پول زیاده ) باید بریم اون رو بخریم؟ تو قانون کپی رایت و خارج؟ یا اینکه نه مصرف غیر تجاری خرید برنامه و لیسانس نیاز نیست.

2. بعد خود برنامه رو بخریم لیسانس هم داره. اون فردی هستش؟ یعنی لیسنانس شرکتی گرون تره دیگه؟

درکل دوستان. من مذهبی نیستم ( نگید بچه قم هستش حتما باید.... ) ولی اگر به دلایلی و به خاطر علاقه ام نبود از مکس و آموزش ها استفاده نمی کردم.چند وقت عذاب وجدان دارم سر این چیزا :mad: حالا دوستانی که پول هم در میارن نمیدونم چه جوری اینقدر راحتن.

در کل بحث تکراری هستش و هر کی هر کاری دوست داره می تونه بکنه. من نظرم رو گفتم. شما مخالفی باش. کار خودت رو بکن بحث نیازی نیست :snap:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک چیز بگم خیالتون راحت بشه تو امریکا هم خیلی ها کپی رایت رعایت نمیکنند ولی اونا از اون نرم افزار تامین مخارجشون در نمیارند ولی شرکت ها و افرادی که از این برنامه ها خرج زندگی شون میدن باید مالیات این نرم افزار هارا بدن 99 درصد فیلم ها سریال ها و ... اگر مثلاً با برنامه افتر یک ثانیه هم کار کرده باشند باید لایسنس اون برنامه را داشته باشه سازنده وگرنه اجازه اکران و غیره نمیگیره

در ضمن لایسنش های اروزن هم هست برای افراد با بودجه های مختلف و با برای دانشجو ها و کسایی که دارند اموزش میبنند قیمت ها خیلی کمتر از لایسنس های شرکت ها

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اونور شرکت ها لیسانس رو تهیه میکنن و در اختیار کارمنداشون قرار میدن،اینجوری نیست که هر کسی بره واسه خودش بخره. اگه کسی هم بخواد

شخصی کار کنه با هزینه ی کم ،خب نرم افزار های رایگان هست. اینجا که شرکتهای آمریکایی نمیتونن شعبه بزنن پس باید قید پشتیبانی نرم افزار و

البته آموزش درست رو بزنی ، بنابراین افراد دارای تخصص کم میشن و البته در زمینه ی انیمیشن و فیلم اینجا چندان پشتیبانی مالی ای وجود نداره و

اگه داشته باشه اونم دست یه عده ی خاص هست که انحصار رو به وجود میاره و کسایی هم که این انحصار رو در اختیار دارن چندان تلاشی نمیکنن

که در این زمینه پیشرفتی کنن چرا که بدون تلاش هم بازار رو دراختیار دارن بنابراین شرکتهای بزرگ که کارهای با کیفیت در سطح بین الملی تولید کنن

به وجود نمیاد. دیگه از مسائلی مثل تورم و هزار مسئله ی دیگه نمیگم که خودتونم بهتر از من میدونید که همه چی رو به هم گره زده.

با وجود این مسائل من بیشتر دلم به حال خودم میسوزه تا اون شرکتها که چرا باید تو این موقعیت قرار بگیرم که مجبور به دزدی بشم

جدیدترین ارسال ها

بالا