MrMohi گفت:
سلام آقا بابک من مشکلم رو بصورت تصويري بيان ميکنم تا خوب مفهومم رو
رسونده باشم
ببينيد فرض کنيد من يک عکس داشته باشم مثل اين
و ميخوام اونرو تبديل به عکسي کنم که اون بک گراند سفيد رو نداشته باشه
من اومدم و بک گراند رو حذف کردم و عکس اين شد
حالا من ميخوام اون رو به فرمت گيف ذخيره کنم .بعد از انتخاب گزينه سيو
پنجره هاي زير به ترتيب باز ميشوند و من اونها رو اکي ميکنم
عکس بدون دخالت من و توسط خود نرم افزار به اين شکل ذخيره ميشود
و همينطور وقتي که به دايرکتوري فايل ميروم و فايل سيو شده رو باز ميکنم
عکس رو به اين صورت ميبينم
اگر توجه کنيد سايه هاي مشکي رو ميبينيد
حالا لطف کنيد بگين که براي اينکه اين ساييه ها بوجود نياد بايد چکار کنم
مر30
خوب دوست عزیز
با ارسالی که شما به من داشتید من منظور شما را متوجه شدم.
من چندین بار از شما سوال کردم می خواهید تصویر مورد نظرتان را در کجا نمایش دهید.
چون هر جایی قوانین مخصوص به خودش دارد ! بالاخره از ارسال شما متوجه شدم که
می خواهید این کار را در (وب) انجام دهید. وب نیز قوانین مخصوص به خودش را دارد.
خوب ما از اینجا شروع می کنیم ... به شکل زیر توجه کنید که به عنوان مثال می خواهیم
بر روی آن کار کنیم. تنها مشکلی که در این تصویر وجود دارد و ممکن است دردسر آفرین باشد
سایه ای است که به تصویر داده شده ... حالا با هم میبینم مشکل چیست و چگونه می توان
این مشکل را حل کرد.
زمانی که شما می خواهید تصویری را برای استفاده در وب ذخیره کنید که قابلیت شفافیت داشته
باشد ، بهترین انتخاب فرمت GIF می باشد. اما دقت کنید که تصاویری که شما می سازید معمولاً
دارای بیش از 16 میلیون رنگ می باشند ! اما زمانی که شما آن را به فرمت GIF تبدیل می کنید این
مقدار رنگ ، به عدد 256 کاهش می یابد. لذا در این حالت ما محدودیت رنگ داریم و نمی توانیم هر
صورت دلخواه خود را نمایش دهیم. بلکه می بایست تصویر خودمان را با آن 256 رنگ وفق دهیم.
خوب حالا چگونه می توان با توجه به این محدودیت ، رنگهای مناسب را نمایش داد ؟
به شکل زیر توجه کنید. من برای شکل خودم یک سایه مشکی انتخاب کردم. کاری که شما هم در
تصویرتان کرده اید. اما اگر خوب توجه کنید می بینید که این سایه در حقیقت با استفاده ار ترکیب
رنگ مشکی و رنگ زیرین که در اینجا آبی روشن است ایجاد شده است !
خوب برای درک بهتر تصویر ، رنگ پس زمینه را تغییر می دهیم و آن را به بنفش تبدیل می کنیم.
باز هم مشاهده می نمایید سایه با استفاده از ترکیب دو رنگ مشکی و بنفش درست شده است !
خوب حال اگر ما تصویرمان را به حالت شفاف در آوریم ، به خاطر محدودیت رنگ ، حالت زیر اتفاق می افتد.
اما راه حل چیست ؟ اگر ما این تصویر را نمایش دهیم با خودش یک سری رنگ بنفش را نیز نمایش می دهد !
در صورتی که ما اصلاً نمی خواهیم این رنگ نمایش داده شود ! پس چه کاری می توانیم انجام دهید که
این رنگ که فقط به عنوان پس زمینه استفاده شده بود ، نمایش داده نشود ؟
:arrow:
زمانی که مایل به ذخیره تصویر خود هستید ، به جای ضبط معمولی آن ، از منوی File گزینه Save for Web را
انتخاب نمایید تا تصویر را با فرمت مناسب و برای (وب) ذخیره کنیم. چیزی که شما احتیاج دارید ...
در هنگامی که تصویر در پنجره مخصوص ضبط نمایش داده شد ، توسط ابزار انتخاب رنگ
رنگ پس زمینه شفاف مورد نظر
خود را انتخاب نمایید. دقت کنید که در این مثال رنگ بنفش رنگ مورد نظر است.
سپس از جدول رنگ نمایش داده شده ، دکمه ای را که من با فلش مشخص کردم را فشار دهید تا رنگ منتخب
تبدیل به یک رنگ شفاف شود. این عمل را می توانید بر هر تعداد دفعاتی که مایل هستید انجام دهید.
بدین معنی که می توانید بیش از یک رنگ شفاف در تصویر خود داشته باشید.
حال از تنظیمات تصویر GIF ، گزینه Web Snap را تغییر دهید تا نتیجه مطلوب خود را بدست آورید. این گزینه
باعث می شود تا رنگهای شما بیشتر ( یا کمتر ) شباهت به رنگهای ( وب ) داشته باشند.
در انتها تصویر خود را ذحیره کنید.
نتیجه کار را می توانید در زیر مشاهد فرمایید.
تصویر شماره (1) تصویر اصلی ما است و تصویر شماره (2) تصویر شفاف شده ای است که ما ساخته ایم.
این تکنیک را در فتوشاپ به عنوان Optimized Transparency می شناسند.
امیدوارم با مشاهده این مقاله بتوانید بهترین حالت را برای تصویر خود انتخاب نمایید.
موفق باشید