حذف بك گراند فلش

msafiary

New Member
با سلام خدمت اساتيد گرامي
مي خواستم ببينم چطور ميشه بك گراند يك فايل فلش رو تو بيلدر حذف كرد طوري كه عكس زيرش نمايش داده بشه.

مثلا تو نمونه ي زير قسمت هاي سياه حذف بشه. با تشكر:rose:

پیوست ها

• ab.zip
    562.8 کیلوبایت · بازدیدها: 95

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این امکان در بیلدر وجود نداره ولی میتونید این دو رو خودتون تو فلش به همون شکلی که میخواین طراحی کنید و در آخر فایل فلشتون رو تو بیلدر بیارین و استفاده کنید.

msafiary

New Member
ولي فايل هاي اين پيوستو من از نرم افزار گل نرگس 2 استخراج كردم(فايل ها embedd نشده بودن) كه با MMB ساخته

شده بود و توي اون ، قسمت هاي سياه حذف شده بودن!

michelangelo

Well-Known Member
با اینکه این نرم افزار رو ندیدم ولی احتمال میدم از گزینه ی Override background color استفاده شده باشه.

loo30fer

فکر نمیکنم احتمالا با بیلدر نبوده یا اگرم بوده با کمک پلاگینی که خودشون ساختن اینکار رو انجام دادن
کاری که تونستم براتون بکنم این بوده که عکس و فلش رو براتون تو دلفی پیاده کنم و براتون پیوستش کنم فقط شما باید از فرم فیلم بگیرین و به Gif تبدیلش کنید.
اگرم میخواین حتما اون Flash توی برنامتون حالت Transparent رو به خودش بگیره باید به یکی از دوستان برنامه نویس این انجمن بگین تا براتون پلاگینش رو بنویسین.

پیوست ها

• Project1.rar
    423.9 کیلوبایت · بازدیدها: 119
آخرین ویرایش:

msafiary

New Member
فکر نمیکنم احتمالا با بیلدر نبوده یا اگرم بوده با کمک پلاگینی که خودشون ساختن اینکار رو انجام دادن
کاری که تونستم براتون بکنم این بوده که عکس و فلش رو براتون تو دلفی پیاده کنم و براتون پیوستش کنم فقط شما باید از فرم فیلم بگیرین و به Gif تبدیلش کنید.
اگرم میخواین حتما اون Flash توی برنامتون حالت Transparent رو به خودش بگیره باید به یکی از دوستان برنامه نویس این انجمن بگین تا براتون پلاگینش رو بنویسین.

ميشه درمورد دستور زير توضيحاتي ارائه بديد . با تشكر

FlashGetProp("flash","BGCOLOR")

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با اجازه محمد عزیز

این دستور که نوشتید کارش اینه که خصوصیات تعیین شده برای فلش رو دریافت میکنه

BGCOLOR هم رنگ زمینه کلیپ فلش رو به صورت Hexadecimal در کانال RGB برمیگردونه

loo30fer

عذرخواهی میکنم یادم رفت آدرس دهی فایل فلش رو در کنار برنامه بدم و فلش رو قرار بدم تعجبه هیچ کدوم از دوستان در اینباره چیزی نگفتن مجددا فایل پیوستی رو ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا