حذف بكگراند(ساده، اورژانسي!)؟؟؟

ma30h

Member
سلام و درووووووووووووووووود!
دوستان سرچ كردم ولي گير نياوردم...
يه سوال خيلي ساده:
من بيس كارم توي محيط mmb روي يه طرح داير ه ايي شكل حالا مي خوام موقع اكسپورت محيط نرم افزار رو مثل هميشه مستطيل شكل نبينم و دايره ايي شكل ببينم عكسم رو بدون بكگراند ايمپورت كردم (png or gif) ولي موقعي كه اكسپورت مي كنم خود mmb بكگراند مي اندازه :-?! و آن كادر مي كنه...
چيكار كنم كه بكگراند نندازه؟

Ehssan_it

Well-Known Member
شما محیطی رو که می خواین پروژتون به اون شکل در بیاد ( در اینجا دایره ) به صورت سیاه و سفید دربیارید و تو قسمت تنظیمات پروژه او رو اعمال کنید .
حالا محیط پروزه به همون شکل در میاد
البته فکر کنم یه کم گنگ نوشتم ولی اصل کار همیه که گفتم

ma30h

Member
شما محیطی رو که می خواین پروژتون به اون شکل در بیاد ( در اینجا دایره ) به صورت سیاه و سفید دربیارید و تو قسمت تنظیمات پروژه او رو اعمال کنید .
حالا محیط پروزه به همون شکل در میاد
البته فکر کنم یه کم گنگ نوشتم ولی اصل کار همیه که گفتم
يه كوچولو توضيح بيشتر!:-?
(منظور از سياه سفيد چيه؟)
سپاس

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با اجازه جناب Ehssan_it توضيحاتشون رو كاملتر ميكنم.

دوست من

براي اينكه شكل پروژه از فرم مستطيل خارج بشه و به حالت‌هاي ديگه اي در بياد نياز داريد به يك ماسك كه روي پروژه شما قرار ميگيره.

فرض ميكنيم شما يك پروژه جديد با ابعاد 200 در 200 پيكسل ايجاد كرديد و عناصر برنامتون رو به شكل دايره‌اي وسط اين پروژه قرار داديد.

حالا تو فتوشاپ يك صفحه جديد با ابعاد 200 در 200 پيكسل با پس زمينه سفيد رنگ باز كنيد. وسط اين صفحه يك دايره مشكي در ابعاد موردنظر رسم كنيد و فايلتون رو با فرمت jpg يا bmp ذخيره كنيد.

حالا تو mmb تو پنجره Project Setting گزينه Windows has custom shape رو فعال كنيد و از قسمت Mask اين فايل رو اضافه كنيد.
(چون دسترسي به mmb ندارم مطمئن نيست اسمش دقيقا همينه يا نه ولي قطعا گزينه به نام mask و كليدي شبيه به پوشه بازشده تو اين قسمت خواهيد داشت)

الان وقتي پروژتون رو اجرا كنيد ميبينيد كه فضاي سفيد دور دايره مشكي شما محو ميشه و شكل پروژتون شبيه به يك دايره ميشه.

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا