حذف با توجه به Editbox

quantom

Member
باسلام
وقتی یه فایل در Editbox انتخاب میشه چطور میشه (با توجه به آدرسی که در Editbox داره) حذفش کرد؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این کد برای حذف یک فایل بدون استفاده از پلاگین هست:
کد:
[color=#009000]**Delete File[/color] 
file$=[color=#800000]'YourFilePath'[/color]  
param_nt$=[color=#800000]'WAIT,HIDE /C DEL /Q '[/color] + file$  
param_9x$=[color=#800000]'WAIT,HIDE /C DEL '[/color] + file$  
[color=#0000FF]If[/color] ([color=#000090][b]UsingWinNT[/b][/color]()) [color=#0000FF]Then[/color]  
[color=#009000]** on WinXP/2k[/color] 
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("<[color=#0000FF]System[/color]>\cmd.exe","param_nt$")  
[color=#0000FF]Else[/color]  
[color=#009000]** on Win9x[/color] 
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("c:\command.com","param_9x$")
خب شما تو این اسکریپت بجایfile$ متغیری که محتوای ادیت باکس در اون ریخته میشه (بطور پیش فرض EditBox$) رو قرار بدید.

quantom

Member
با سلام و تشکر
اشکال من هم در همین قرار دادن file$ بجای متغیر هستش. در ضمن این کار را می خوام با پلاگین انجام بدم.اگه ممکنه یه مثال
زحمت بکشید

nevercom

File Delete [مثال]

سلام،
لطفاً به عکس زیر توجه فرمایید:
EditBox.gif
در قسمت تنظیمات این EditBox ما مشخص کردیم که متنی که ما در این ادیت باکس مینویسیم، در متغیر $FilePath ریخته بشه.
این یک مثال برای پاک کردن فایل توسط پلاگین Plugy

پیوست ها

• File Delete.rar
    95.9 کیلوبایت · بازدیدها: 71

quantom

Member
با سلام و تشکر
این فرمان درست است یا اشتباه
target1$=EditBox$+'\File.txt'
SysCommand("DeleteFile",",target1$")

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
با سلام و تشکر
این فرمان درست است یا اشتباه
target1$=EditBox$+'\File.txt'
SysCommand("DeleteFile",",target1$")
اشتباهه!:shock: چنين دستوري در mmb تا اين لحظه وجود نداشته. من هم وقتي اوايل که mmb رو ديده بودم دنبال اين دستور مي گشتم. و هر چيزي رو که فکرش رو بکنيد رو من امتحان کردم! از remove تا delete و....

quantom

Member
سلام
ببینید اگه کاربر در یک ادیت باکسی که در صفحه وجود داره درایوی را بطور دلخواه انتخاب می کنه و با کلیک روی دکمه نصب یک سری فایل رو نصب می کنه حالا ما می خواهیم در هان جایی که کاربر فایل ها رونصب کرده اول مثلا فایل A.dllاجرا وبعد همین فایل A.dll حذف بشه.
این کار با استفاده از پلاگین plugy.dll چطور امکان داره .
ممنون

nevercom

سلام
ببینید اگه کاربر در یک ادیت باکسی که در صفحه وجود داره درایوی را بطور دلخواه انتخاب می کنه و با کلیک روی دکمه نصب یک سری فایل رو نصب می کنه حالا ما می خواهیم در هان جایی که کاربر فایل ها رونصب کرده اول مثلا فایل A.dllاجرا وبعد همین فایل A.dll حذف بشه.
این کار با استفاده از پلاگین plugy.dll چطور امکان داره .
ممنون
ببینید، شما برای کپی کردن فایلها به یک فولدر، بالاخره به یک مسیر نیاز دارید، یعنی نیاز هست که یک مسیر رو بعنوان مسیر مقصد معین کنید تا فایلها اونجا کپی بشن، مثلاً:
کد:
Path$='C:\Program Files\My Project'
خب، در اینجا متغیر $Path حاوی مسیر نصب برنامه (یا مسیر کپی شدن فایلها) هست، مثلاً با کد زیر میتونید فایل A.exe که در اون مسیر کپی شده رو اجرا کنید:
کد:
RunPath$=Path$+[color=#800000]'\\A.exe'[/color] 
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("RunPath$","")
و کدهای حذف فایل توسط Plugy رو هم میتونید توی همون مثال که گزاشتم ببینید.

quantom

Member
سلام و سوال آخر
اگر در قسمت Properties یک EditBox ودر قسمت Defult Text مثلا نوشته باشیم C:/ و بخواهیم فایل A.Exeرا حذف کنیم با توجه به همان پلاگین ، چگونه باید دستور بنویسیم

nevercom

با فرض اینکه تنظیمات EditBox رو تغییر نداده باشید (منظورم قسمت To Variable هست که بصورت پیشفرض $EditBox هست) و اگر مسیر فایل A.exe به این شکل باشه:
کد:
C:\A.exe
اسکریپت حذف فایل با Plugy به این شکل خواهد بود:
کد:
  Delete$=EditBox$+[color=#800000]'\\A.exe'[/color]+[color=#800000]'|FORCE'[/color] 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("Plugy","Delete$") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("Plugy","f_delete")

جدیدترین ارسال ها

بالا