حد يادگيري #C براي بكارگيري ASP.Net

seyed1385

Member
سلام
من مي خواهم يك زبان برنامه نويسي فقط براي ايجاد سايت اينترنتي (ديناميك و كارآمد) رو ياد بگيرم. يه

آشنايي كمي با php و asp.net دارم. من اول با asp.net كار مي كردم اما به خاطر اينكه #c وقت زيادي از

من مي گرفت و به من گفته بودند بايد #c رو بلد باشي تا بتوني از asp.net استفاده كني به سمت php كه

مي گفتند وقت كمتري براي يادگيري مي گيره رفتم. اما اسير ريزه كاري هاي ايجاد جدول و پيجينگ و اديتور و

تم و ... شدم و عملاً كار خيلي خوب پيش نمي رفت. شما اساتيد بفرمايين اولا:‌ براي امثال من كه رشته شون

چيز ديگريه و مي خوان فقط راه وب رو در پيش بگيرن و نمي خوان روي دسكتاپ كار كنن ، چقدر بايد #c رو ياد

بگيرن و براي استفاده‌ي ‌بهتر از asp.net دنبال كدوم مطالب #c بايد برن ، تا زودتر به نتيجه برسن.
متشكرم

afshin160

New Member
سلام...
دوست عزيز هر كلام از زبانهاي php و asp.net يه معايت و يه مزايايي داره ... شما اول بايد مشخص كني براي چه كاري مي خواهي برنامه نويسي كني و بعد مشخص كني بري دنبال چه زباني ..
در ضمن توجه به دو نكته اهميت داره يك كلمه برنامه نويسي و دوم اينكه درچه سطحي مي خواهي كار كني ...

aghanaser

Member
پاسخ

سلام دوست من
آقا افشين درست گفتن ولي چون شما رشته تون يه چيز ديگه ست به نظرمن asp را كار كنيد.چون كدنويسي كم تري نياز داره وحتي يادگرفتن كدنويسي اون بعد از كمي كار كردن به طور تجربي هم حاصل ميشه. ولي اين را هم بگم به نظر من اگه asp را با يك استاد و ترجيحا به صورت خصوصي كار نكنيد خيلي اونطور كه بخواهيد جواب نميده.اگه مبتدي باشيد حتي با 10 جلسه كار كردن بصورت غير فشرده راه ميافتيد.
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا