حداقل هزینه هر ثانیه انیمیشنچقدر می باشد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmoudz

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز.
می خواستم بدونم حداقل هزینه هر ثانیه انیمیشن در مکس چقدره.... البته می دونم که بستگی به کار داره ولی حداقل چقدره؟؟؟
با تشکر

amir989

Member
این بحث خوبیه ولی بهتر اینه که ی انیمیشن کوتاه که داخل ساخته شده رو بزاریم و اون هایی که واقعا تو فروش انیمیشن تجربه دارن(نه هر کسی) بیان بگن که با این کیفیت هر ثانیه فلان قدر و با بهتر و بدتر از اون فلان قدر. تا از کلی گویی کمی کاسته بشه.

من فکر میکنم که بیشتر از 120 باشه. من واسه آخرین کارم که فقط یه فریم نما داخلی بود 150 گرفتم که بقیه جاها تا دویستم میگرفتن. اینکه 30 فریمه اونم به علاوه انیمیتroom.jpg

آخرین ویرایش:

mahmoudz

Active Member
من فکر میکنم که بیشتر از 120 باشه. من واسه آخرین کارم که فقط یه فریم نما داخلی بود 150 گرفتم که بقیه جاها تا دویستم میگرفتن. اینکه 30 فریمه اونم به علاوه انیمیتمشاهده پیوست 103959

سلام. رندرتون خیلی خوبه... میشه لطف کنید بفرمائید که برای رندر گرفتن بدین صورت، چه منبع آموزشی مناسب است؟
ممنون.

Bertali

Member
به نظر من بهترین معیار برای قیمت گذاری بر روی پروژه های 3 بعدی بر اساس کار ساعتی هست اگه سطحتون و کارتون متوسط و معمولیه برای هر ساعت خودتون یه قیمت بزارید و اگه سطحتون بالاست و از خروجی که میدید مطمئن هستید یه قیمت بیشتر ، بابت هر ساعت بدید به مشتری .

khatam.0761

Well-Known Member
به نظر من بهترین معیار برای قیمت گذاری بر روی پروژه های 3 بعدی بر اساس کار ساعتی هست اگه سطحتون و کارتون متوسط و معمولیه برای هر ساعت خودتون یه قیمت بزارید و اگه سطحتون بالاست و از خروجی که میدید مطمئن هستید یه قیمت بیشتر ، بابت هر ساعت بدید به مشتری .
انیمیشن را بر حسب ساعت کار نمیکنند... بر حسب ثانیه کار میکنند...

intel_amd

Active Member
یک چیزائی بر حسب کل کار تو بازار واقعی حساب میشه
مثلا یک کاراکتر 1700-2 تومن قیمتشه
یک انیمیشن راه رفتن شاید 2 ثانیه باشه اما کسی با 240 تومن نمیزنه !! حداقلش 500 هست !
اما از اون ور هم وقتی کار بزرگ باشه شاید هزینه ها کمتر هم در نظر گرفته شه چون در کل میسنجه که به صرفش هست یا نه مثلا یک انیمیشن 10 دقیقه ای بر حسب ثانیه 120 که دوستان گفتن میشه 72 میلیون تومان اما میبینی یکی براش بصرفه با 40 تومن هم بزنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا