حجم adsl من خیلی زود تموم میشه باید چی کار کنم

behi84

Member
سلام
من ADSL دارم و با اون صحبت میکنم از طرفی گاهی هم با یه نرم افزار باهاش به یه کامپیوتر دیگه وصل میشم و صفحاتشو نگاه میکنم ... حجم من خیلی زود تموم میشه میخوام بدونم آیا راهی هست که بشه send & receive رو کاهش داد تا حجم اینقدر زود تموم نشه ...؟ آیا راهی هست که بشه مقدار دیتای ارسالی و یا دیتای دریافتی رو در هنگام صحبت کردن کاهش داد؟ یا حتی در هنگام تصویر دیدن؟
ممنون

آخرین ویرایش:

r2_irooni

New Member
شما بد از اينکه تمامه اتو دانلو د های سيستمت رو بستی.resolution اون برنامه که باهاش ريموت ميکنی رو هم کم کن.

behi84

Member
سلام
منظورتون چه نرم افزارایی هست؟ یعنی آنتی ویروس رو هم باید ببندم ؟ پروکسی که استفاده میشه هم شارژ مصرف میکنه ؟ چطوری میزان استفاده از شارژ رو در صحبت کردن و تصویر دیدن و فرستادن به حداقل برسونم؟

راستی من از سرویس 512 استفاده میکنم به نظرتون سرویس 128 جواب میده برای صحبت کردن و تصویر فرستادن ؟

ممنون

hadi.pc

New Member
اگر نرم افزار دانلود منيجر داري ببندش
همه حجم اينترنت رو ميخواره

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما داري ميگي باهاش صحبت ميكني طبيعي خوب حجم ميبره شما چت متني هم كه بكني حجم مي خوره ديگه صحبت كه يكباره ميشه :rose:

lasar

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
send و receive من واسه خودش کار میکنه! یعنی زمانی که با اینترنت کار نمیکنم send و receive واسه خودش کار میکنه!
لطفا کمکم کنید؟

mnh40

Well-Known Member
تو قسمت فایروال ویندوزت برو و هرچی نرم افزار داری که رو آپدیت هست رو بلوکه کن تا آپدیت نشن برای من یک بار چنین مشکلی پیش اومد و کلی ضرر کردم طوری که دو گیگ از حجمم تو یک روز پرید:mad:

من زیاد متوجه نشدم ولی اگه منظورت شارژ اینترنت هست میگم یکی نامحدود بزار.من خودم نامحدود دارم.نمیدونم درست متوجه شدم یا نه؟

L-B

Well-Known Member
یکی از نرم افزار های ثبت میزان داده های انتقال داده شد ( دریافت و ارسال ) رو دنصب کن و موقعه شارژ ( بعد از فعال کردن نت دوباره ) استارتشو بزن ریکورد کنه و وقتی دیدی تموم شده نگاهی بندز چقدر شده !
اگه میزان برار همون مقداری که شرکت ارئه adsl ات بوده که هیچی اگه نبود و کمتر بود ( خیلی کمتر ) و معمولا این زمان زود تر از حد معمول دیده میشه کم فروشی واضح می باشد که چند وقتیه بعضا دیده میشه !

جدیدترین ارسال ها

بالا