حجم کارم زیاد شده ولی هنوز باید به مدل سازی ادامه بدم.چه طور حجمش رو کم کنم؟

سلام...
حجم کارم زیاد شده ولی هنوز باید به مدل سازی ادامه بدم.و هنگ میکنه چه طور حجمش رو کم کنم؟

با hidden کردن بعضی قسمت ها بهتر میشه ایا؟

rmreza

Well-Known Member
با سلام
اگه با استفاده از ابزار ایزوله کردن مدل سازی کنید ، نیازی به hidden کردن ندارید. با کلید های (Alt+Q ) وارد محیط ایزوله میشین.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مدل ها رو بصورت جدا مدلسازی کنید و درآخر وارد یک صحنه کنید برای رندر (این قطعی ترین راهه)
لایه بندی کنید، ایزوله کردن هم کمی جواب میده (یعنی مدلی که میخواید الان بسازید رو از سایر مدل ها ایزوله کنید)، مدل های سنگین رو به پراکسی تبدیل کنید.

با سلام
اگه با استفاده از ابزار ایزوله کردن مدل سازی کنید ، نیازی به hidden کردن ندارید. با کلید های (Alt+Q ) وارد محیط ایزوله میشین.
:rose:

Customize > Preferences > Files > Compress on save
:rose:بااین کار چه اتفاقی می افته ؟ بعد از اتمام مدل سازی باید یه حالت اول برگردم؟

مدل ها رو بصورت جدا مدلسازی کنید و درآخر وارد یک صحنه کنید برای رندر (این قطعی ترین راهه)
لایه بندی کنید، ایزوله کردن هم کمی جواب میده (یعنی مدلی که میخواید الان بسازید رو از سایر مدل ها ایزوله کنید)، مدل های سنگین رو به پراکسی تبدیل کنید.

:rose:بخشید من تازه کارم.چه جوری باید لایه بندی کنم؟

مدل های سنگین رو چه جوری باید به پروکسی تبدیل کرد؟

تعداد مدل های سنگینم زیاد نیستن فکر کنم چیزی که کارم رو سنگین کرده تعداد زیاد مدل ها و متریال های باکیفیت خیلی بالا هست.

rmreza

Well-Known Member
اگه میخواین آبجکت ها را به پروکسی تبدیل کنید ، روی آبجکت راست کلیک کرده (البته باید موتور رندر شما Vray باشد . یعنی پلاگین وی ری حتما نصب باشد.) و از اون قسمت آخر روی Vray proxy کلیک کنید . که یک محیط براتون باز میشه و با تبدیل کردن آبجکت به پروکسی ، آبجکتتون نقطه نقطه میشه و باعث سبک شدن کار میشود .

باکلیک راست روی ابجکتم توی منو وی ری پروکسی نیست.مکسم2014 هست تفاوتی نداره؟
(البته وی ری هم نسب دارم)

rmreza

Well-Known Member
از توی قسمت ایجاد اشکال (creat geometry ) از قسمت آخر و وی ری ، یک گزینه هست که به نام vray proxy که با کلیک روی اون وارد محیطش میشین .
البته توی مجید آنلاین یک بنده خدایی آموزشش رو گزاشته بود ولی نمیدونم کجا
یکم سرچ کن شاید بتونی اون رو پیدا کنی.
مففق باشید.:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا