حجم فایل فلش

michealwiper

Active Member
سلام دوستان:rose:

من یه سایتی رو دارم با فلش طراحی میکتن که وقتی ازش خروجی گرفتم و فایل html و Swf ش رو حاضر کردم ودر واقع آپلود کردم اون اجرا شدش ولی 2تا مشکل داره

البته شاید بنظر من اینجوری باشه نمیدونم

1- چرا دفه اول که اجرا میشه وسایتو میارم یکمکی دیر میادش ولی از دفعات بعدی نه؟؟؟؟ آیا به سرویس دهنده من ربط داره؟

2- آیا راهی هست که فایل swf رو حجمشو کمتر کنم؟ من تو تنظیمات گزاشتم که خروجیش Swf 6 نمیدونم چه ربطی داره!! اگر اینجوری که من حدس میزنم این باشه که مسلن با کمترین

فلش پلیر هم اجرا بشه خب پس مشکلی تو اون زمینه ندارم ولی برای حجمش چیکار کنم? من گزینه Compress SWF روهم تیک زدم اما ظاهرن هیچ فرقی نداره همش 2 مگ کم میکنه

من گزینه های Off-stage objects رو هم جفتشو تیک زدم ولی حقیقتشو بگم تاحالا تغییری نمیدونم چرا احساس نمیکنم

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

1) لود اولیه را میریزه تو بافر مرورگرت برا همین دفعه ی بعد سریعتر میاد بالا. نه ربطی به سرویس دهنده نداره.

2) کم کردن فایل swf بستگی به پارامتر های زیادی داره . من نمیدونم شما چه سایتی و با چه تعداد تصویر پیکسل و و کتور دارید ولی کلا با کمپرس کردن و پایین آوردن حجم تصاویر پیکسل ( مثلا استفاده از فرمت gif یا png ) و همچنین کم کردن تنالیته های گرادینت رنگ و امثلالهم میتونید حجم را تغییر بدید.البته انتظار آنچنان از بهبود حجم نهایی نداشته باشید.

موفق باشید

michealwiper

Active Member
مرسی بهرحال راهنمایی خوبی بودش ولی اون دوتا مورد دیگرو جواب ندادین بهم...

1- گزینه SWF 6 - off-stage objects .این دو تا چیـــــــــــــــــــن ؟

m0hsen.a

Member
سلام
حالا كه كارو بسته و تموم شده. ولي وقتي توي كار حجم واست خيلي مهمه بايد مراقب فايل هاي import شده ي كارت باشي و حتي تا حد امكان خودت توي فلش طراحي كني.
مثلا تو وقتي وكتور يه گل رو از فتوشاپ بياري توي فلش قاعدتا حجم خيلي فرق ميكنه تا اينكه همون وكتور روي خودت توي فلش ترسيم كني و همينطور حجم تصاويري كه بكار ميبري بايد داراي كمترين حجم و png باشه.
يادمه ميخاستم يه بنر سايت بزنم كه حجمش خيلي خيلي واسم مهم بود. در بنر بايد از وكتور جاهاي ديدني استفاده مي كردم. همه ي اونجاها رو خوردم توي فلش ترسيم كردم. تخت جمشيد...اهرام مصر و... البته همش وكتور يك رنگ بود. و به طور معجزه آسايي حجم كارم پايين اومد.

michealwiper

Active Member
خب این حرف شما دوست عزیز وقتی صحیحه که طرف نخاد عکس خاصی رو سایتش باشه
وقتیکه بمن گفته آقا حتمن این عکس باشه من چیکار کنم ؟

درضمن یه سوال دیگه هم داشتم تو همین زمینه که اگه بخام مسلن رو یه عکس کلیک کرد کسی بره توی یه صفه دیگه از سایت ویه فلش دیگه اونجا اجرا بشه باید

کجای سایت دست کاری کنم که بتونم یه پیج جدید بسازم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا