حجم فایل فلش

raptor22

New Member
سلام ...

دوستان من یک CD Flash ساختم حجمش حدودا شده 50 مگ ( فایل FLA ) حالا می خوام چند بخش دیگه بهش اضافه کنم اما متاسفانه هر وقت برای ADD کردن به کتابخانه اقدام می کنم CLOSE Program رو نشون میده و میپره بیرون ...

یه فایل فلش چقدر گنجایش داره ؟ تا چند مگ ؟
بعد میشه به جای وارد کردن به خود فلش فایل ها در بیرون از فایل باشند و فراخوانی بشن ؟ تا حجم بیخودی زیاد نشه ؟

ممنون ...

mahtab2009

Member
سلام
هیچ چیز اضافه ای به کتابخونه ات اضافه نکن فقط symbol هایی که طراحی می کنی توی کتابخونه باشه، بقیه فایلها(عکس و فیلم و swf و .... ) رو می تونی از روی هارد یا CD فراخوانی کنی که حجم کارت هم بیخودی بالا نره و سیستم هنگ نکنه.
با این حجم هم کار کردن برای تو سخته هم فایل swf ای که قراره کاربر ببینه مطمئنا خیلی کنده و طرف بیچاره میشه. :green:

آخرین ویرایش:

mahtab2009

Member
با این دستورات میتونی تصاویر یا swf یا فیلم رو فراخوانی کنی.

پیوست ها

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    28.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    35.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10

raptor22

New Member
ممنون امتحان میکنم ... فقط یه چیزی این فایل ها باید مثل دستور fscommand تو یه پوشه باشند ؟ کجا باید بزارمشون ؟ بعد از این دوتا دستور باید هر دو تا رو استفاده کنم ؟

raptor22

New Member
من این رو میزنم ارور میده :

کد:
var imageRequest : URLRequest = new URLRequest("C:\New folder (5)\New folder (2)\8813.jpg") ;
var imageLoader : Loader = new Loader ();
imageLoader.load (imageRequest);
addChild(imageLoader);

این ارور رو میده :

کد:
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2035: URL Not Found.

mahtab2009

Member
با عرض سلام مجدد توی برنامه نویسی وقتی میخوای مسیر یه فایل رو وارد کنی به جای \ بنویس \\ ، اینجوری دیگه ارور نمیده که مسیر پیدا نشد.

raptor22

New Member
سلام ..دستت درد نکنه کار کرد ... عکس رو هم نشون داد ولی چند تا سوال :

این در همه فریم ها عکس رو نشون میده در حالی که من نمی خوام این گونه باشه فقط می خوام با فراخوانی در یک فریم مشخص اونو داشته باشم ...
این کد تو AC3 فقط جواب میده چجوری میشه تو AC2 ازش جواب بگیرم ؟
اگه بخوام دفعات متوالی از این کد استفاده کنم قاعدتا باید imageRequest یا URLRequest عوض بشن مثلا imageRequest1 یا URLRequest1 درسته ؟ من این کار رو کردم باز همون ارور بالا رو علارغم تغییر آدرس اونصورتی که شما گفتی میده ...
من می خوام این عکس رو به یه اسکرول بار وصل کنم چطوری میتونم به اون فایل مثلا عکس LINKAGE نسبت بدم ؟سایزش رو چجوری تنظیم کنم ؟
بعد قاعدتا این فایل ها میتونند تو یه فایل توی CD باشند اما تو سیستم های مختلف نام درایو CD فرق میکنه چجوری بهش آدرس بدم ؟

خیلی خیلی ممنون ....

آخرین ویرایش:

mahtab2009

Member
برو سایت flashmo.com یه عالمه نمونه واسه دانلود داره هم با AS2 هم با AS3 ، فتوگالری هاش رو دانلود کن مثل شماره های 240 یا 115 یا 194 یا 34 و ....
با خوندن اسکریپت هاشون مطالب زیادی یاد میگیری و خیلی از مشکلاتت حل میشه از جمله چیزهایی که تو پست بالا پرسیدی.
موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا