حجم فایل در فلش

ببخشید دوست عزیز من انقدر سوال میکنما:rose:
ولی اخه عزیزم من وقتی توی ایمیج ردی میخوام سیو کنم و کلید های ctrl ,alt, shift ,s رو میگیرم فقط فرمت گیف داره که یکی فقط گیف ، یکی فقط اچ تی ام ال و یکیشم هردو باهم .
نه png داره و نه jpeg
:-?:sad::cry:

insurer

Member
عکست را بزار تو فرم تا دانلود کنیم ببینیم !!! مشکل از کجاست
ببینم افکت متن چطوری اگر ...تا.....!!! فعلا! عکست را برای دانلود به پیوست بزار

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آره . شما عكس رو بزار تا دوستان تست كنند - تا بهتر راهنمايي بشيد

موفق باشيد

خیلی خیلی ممنون از راهنماییهاتون
در مورد سوال اخریم هم باید بگم نمی دونم چطور وقتی دوباره ازاول درستش کردم خودش درست شد و حجمش کاملا با حجم فایل فتو شاپ یکی بود :)
من عادت کردم که کامپیوترم یا برنامه هاش خود به خود خراب بشن و بعدا خود به خود درست بشن:D:lol:
به هر حال متشکرم از همه کمکهاتون
:rose::rose::rose::rose::rose:

انقد نخندین اگه شما جای من بودید از دست این کامپیوتر دیوونه میشدید:mad:
شوخی کردم هرچقد میخوای بخند ،جای منم بخند ،بزارین چنتا مشکلشو بگم ::wink:

مثلا یه بار میخواستم ویروس یاب نصب کنم به مرحله اخر نصب که میرسید ارور میداد منم ولش کردم چندروز بعد همینطوری یهو دیدم که علامت ویروس یاب تو صفحه ظاهر شد شروع به کار کرد:lol:
تازه عجیب تر اینکه یه مدت وقتی تلفن زنگ میخورد کامپیوترم سر خود و بدون اجازه روشن میشد البته بعدها فهمیدم که به خاطر کابلیه که از تلفن به کامپیوتر واسه اینتر نت وصل بود که بعد اینکه از ای دی اس ال استفاده کردم درست شد البته هنوز هم اگه بخوام با کارت وصل بشم بازم همینطوریه:lol:
حالا اینا دلیل داشتن یه چیزی بگم که فکر نمی کنم به عمرتون شنیده باشید یه چند ماهی بود که وقتی میومدم تو اتاق و چراغو روشن میکردم کامپیوتر هم روشن میشد، همه چیزو چک کردم ولی از هیچی نبود .من که هنوز هم موندم که چطوری اینطوری شد که اینم بعداز جابه جایی از اون اتاق درست شد:lol:
اینا فقط چندتا شونه واسه همینه که میگم عادت کردم .البته بدم نیست بعضی وقتا باعث میشه ادم کلی بخنده

آخرین ویرایش:
فکر کنم پاورت مشکل داره
تا کار دستت نداده و سیستمت نپریده پاورت رو عوض کن
البته قبلش میتونی به یک متخصص اسمبل نشون بدی
شاید یه چیزی رو تو خشت خام ببینه که ما تو ایینه نمیبینیم

خیلی ممنون
درسته الان دیگه مشکلی به این شکل نداره ولی چشم حتما میبرمش پیش دکتر
باید حرف بزرگترهارو گوش کرد:)

جدیدترین ارسال ها

بالا