حجم فایل در فلش

سلام دوستان گل
میشه بگین چطوری میشه حجم فایل فلشی رو که 12 مگا هست رو کم کرد ؟
مثلا دوربر 5 مگا
مرسی

دوست عزیز سلام
عوامل زیادی هست که باعث سنگینی فایل میشه
شما اگه میخواین از عکس ، موسیقی ، و فیلم در فایلتون استفاده کنین باید قبل از وارد کردن انها به پروژه آنها را سبک کنید
اگر از عکسهای زیادی استفاده کرده اید آنها را به داخل پروژه ایمپورت نکنید بلکه آنها رو باید لود کنید
همچنین برای موسیقی و فیلم که توصیه میشود حتما آنها را لود کنید نه ایمپورت
اگر توضیحات بنده کافی نبود و یا مشکلتون رو حل نکرد توضیح بیشتری در مورد پروژتون بدید تا کمک کنم
ضمنا برنامه هایی هست که حجم فایلها فلش رو کاهش میده اما من تا کنون از آنها استفاده نکردم و درباره عملکردشون هم حدس میزنم که دقیق نباشه.

insurer

Member
سلام دوست گرامی :
من با نرم افزار flash optimizer کار کردم در صورتی کاهش حجم می ده که کیفیت عکس ،فونتها و صدا همه را بیاری پائین،
اگر تو تنظیماتش درجه کیفیت را بزاری بالا که حجمش گاهی وقتها بیشتر از حجم فایل اصلی میشه !!!
بهترین روش استفاده از خود محیط فلش ، زمانی که می خواهی export movie کنی حتما! قسمت copress movie تیک دار کن
و قسمت jpeg quailty : 83 را بروی 83 بزار هیچ تاثیری بروی کیفیت عکست نمی زاره ولی خیلی روی حجم فایلت تاثیر داره.
در پایان این تجربه کاری منه...
ولی همیشه می گن کار را به کاردان بسپار :
biodread
avang2005
از دوستان حرفه ای انجمن هستن...اول روی حرف این دوستان عزیز و بزرگوار تکیه کن بعد ما مبتدی ها...البته من با ورژن flash optimizer v.1.47 که 2.27 مگابایت کار کردم
شاید به قول دوستان با این ورژن جدیدش که در زیر و 10 مگابایت زده ،بشه !!!!؟؟؟
رفتم خودم هم دانلود کنم.....گفتم که اول حرف پیشکسوتها (biodread
avang2005)
اینم لینک دانلودش :
Flash Optimizer 2.0.0.316

آخرین ویرایش:
:oops::oops::oops:
از همه دوستان عزیزو گلم ممنونم که کمکم کردید .
دمتون گرم
ایشالاه بتونم جبران کنم
:rose::rose::rose:

insurer

Member
:oops::oops::oops:
از همه دوستان عزیزو گلم ممنونم که کمکم کردید .
دمتون گرم
ایشالاه بتونم جبران کنم
:rose::rose::rose:
خواهش می کنم !!!
اینشا الله مفید واقع شده باشد.
تشکر از پیشکسوتان همیشه مد نظر باشه ، با کلید بروی کلید تشکر از زحماتشان تشکر کنید.چون با وجود این عزیزان ،مجید آنلاین محیطی برای پیدا کردن جواب سوالتمون هست.
پیشکسوتانی چون :
avang2005
biodread
و ....

ببخشید حواسم نبود امیدوارم استادان و بزرگان وپشکسوتان منو ببخشن :cry:
حق با شماست کاملا درست میفرمایید
ازشما هم ممنونم به خاطر تذکرتون
اصلا از همتون تشکر میکنم تا عوضش دراد

:rose::rose::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

farzaneart

New Member
خواهش می کنم !!!
اینشا الله مفید واقع شده باشد.
تشکر از پیشکسوتان همیشه مد نظر باشه ، با کلید بروی کلید تشکر از زحماتشان تشکر کنید.چون با وجود این عزیزان ،مجید آنلاین محیطی برای پیدا کردن جواب سوالتمون هست.
پیشکسوتانی چون :
avang2005
biodread
و ....
سلام من با flash optimizer کار کردم کیفیت خوب نبود

insurer

Member
سلام من با flash optimizer کار کردم کیفیت خوب نبود

بله گفتم که دوست عزیز ،روی کیفیت عکس،نوشته ها و افکتها تاثیر منفی می زاره،البته در 95% کارها
ولی در بعضی کارها که عکس آنچنانی افکت نداره من ازش کا رخوب هم دیدم.

ولی بهترین همون خود محیط فلش...اگر تنظیمات را همانطور که در بالا گفتم قرار دهید و
با اکشن اسکریپ موزیک و در بعضی جاها عکسها را فراخوانی کنی بهترین گزینه خود محیط فلش

موفق باشی

سلام به دوستان عزیزم
من چند روزی اینترنت نداشتم دلم تنگ شده بود:cry:
در مورد این برنامه می خواستم بپرسم وقتی فایلمو توش باز کردم چی رو باید بزنم تا حجمشو کم کنه
ممنون میشم یه کم درباره نحوه کارش توضیح بدین
من فکر کردم باید دکمه ای که در پایین صفحه قرار داره بزنم (compress) اونو که زدم حجم شو کم کرد یعنی از 20 مگا اورد تا 16 مگا ولی تمام تصاویرمو سیاه وسفید کرد
یعنی این برنامه انقدر روی تصاویر تاثیر میذاره یا من اشتباه کردم؟

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه
میدونید من عادت دارم چیزی هم که بلدش نیستم انقد باهاش ور میرم تا چیزی کشف یا کلا داغونش کنم واسه همین دکمه های مختلفشو امتحان کردم اما نشد
اگه ممکنه بگین این برنامه چطوری کار میکنه؟
مرسی

بزگوارانی که میدونن این برنامه چطوری کار میکنه لطفا کمکم کنن
بد جوری لازمش دارم
خواهش میکنم:rose:

insurer

Member
ببین گل پسر !!! ترکی که نگفتم ، گفتم خود محیط فلش بهترینه !!!
من با این نرم افزار خیلی کار کردم ،فایده ای نداره !!!
اگر شد امشب،که فه به حال ،نشد فردا از محیط کار فیلم می گیرم برات می زارم...
ولی از ما گفتن بود بدرد نمی خوره !!!

insurer

Member
ببین دوست عزیز طبق فیلم آموزشی که به پیوست ،فایل فلش را می آوری در نرم افزار و دخلشو میاری، اگر دقت کنی در فیلم من روی حالتهای مختلف رفتم(choose objects compress) تا تغییرات مختلف را ببینید.
حالا به صورت پیش فرض : 6تا گزینه دارد
1-best
2-good
3-Basic
4-Medium
5-Sprite
6-Custom
که با توجه به فایل فلشی که داری باید ببینی کدوم یک از موارد زیر در آن بکار رفته و نرفته :
Images-video-sounds-shapes-fonts
پس می روی روی حالت custom و با توجه به فلشت هر کدام از موارد بالا توش نیست درجه کیفیتش را می زاری روی صفر.

ولی در کل نرم افزار جالبی نیست . با خود فلش اقدام کن...
فایل فلشت را با دکامپایلر به fla تبدیل کن بعد در محیط خود فلش
طبق پست بالائی که گفتم حجمش را کم کن .

موفق باشی

پیوست ها

• help.rar
    698.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
خیلی ممنون عزیزم درسته من با این روشی که گفتی تونستم چند مگا بایت حجمشو کم کنم:):rose:
فقط یه چیزی رو نمیدونم اینکه:
من یه عکسی رو توی ایمیج ردی درست کرده بودم که زیر یه تصویر یه چیزی نوشته میشه این عکسو با فرمت گیف سیو کردم که کل حجمش شد 242 کیلو بایت حالا این عکس و که میخوام روش با فلش کار کنم وقتی میارمش تو فلش همین عکس ،فقط خودش بدون اینکه چیزی بهش اضافه بشه حجمش میشه 14مگا بایت چرا نمیدونم :-?
ممکنه بگین این از چیه و ایا میشه کاری کرد که اینطوری نشه؟:rose:

insurer

Member
خیلی ممنون عزیزم درسته من با این روشی که گفتی تونستم چند مگا بایت حجمشو کم کنم:):rose:
فقط یه چیزی رو نمیدونم اینکه:
من یه عکسی رو توی ایمیج ردی درست کرده بودم که زیر یه تصویر یه چیزی نوشته میشه این عکسو با فرمت گیف سیو کردم که کل حجمش شد 242 کیلو بایت حالا این عکس و که میخوام روش با فلش کار کنم وقتی میارمش تو فلش همین عکس ،فقط خودش بدون اینکه چیزی بهش اضافه بشه حجمش میشه 14مگا بایت چرا نمیدونم :-?
ممکنه بگین این از چیه و ایا میشه کاری کرد که اینطوری نشه؟:rose:
ببین گل پسر ، تا اونجائی که من تو کار فلش کارهای حرفه ای خارجی دیدم عکس با پسوند png توی محیط فلش import می کنند.
شما با پسوند های png و jpg هم امتحان کن.... کارت نشد بگو تا یه فکری دیگه با بچه ها بکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا