حجم بالای فایل بخاطر تعداد زیاد تصاویر

کیفیت سوال در چه حد بود؟

• ضعیف

رای: 0 0.0%
  • متوسط

• خوب

• خیلی خوب

• عالی

• مجموع رای دهندگان
    0

atpf

Active Member
سلام دوستان
من میخوام یک فایل مالتی مدیا از یک کتاب 200 صفحه ای بسازم مشکلم اینجاست که وقتی صفحات کتاب رو که با فرمت (jpg.*) هستن رو ایمپورت میکنم توی فایلم چون حجمش خیلی بالا میره کامپایل نمیشه و در ضمن سورسش هم یا توی ذخیره شدن به مشکل برمیخوره یا بعد از این که ذخیره شد دیگه توسط MMB باز نمیشه و ارور میده.

میخواستم بدونم میشه پروژم رو به صورت پارت های جداگانه مثلا 20 صفحه ای ایجاد کنم و بعد به هم ربطشون بدم، به این صورت که اتوران اصلیم مثلا 20 صفحه داشته باشه و بعد بقه پارت ها جدا از هم( part1.mbd,part2.mbd,....)
هر کدوم 20 صفحه باشن و فقط در صورت نیاز ازشون استفاده بشه؟
من از دستور RunMBD هم استفاده کردم ولی با اونم نشد یاشاید هم من بد استفاده کردم.
خیلی ممنون میشم اگه دوستی بتونه کمکم کنه.:rose:

اگه کسی طرح دیگه ای هم داره که بتونه کمکم کنه ممنون میشم ارائه بده.

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که خودتون اشاره کردید، میتونید به بخش مختلف تقسیمش کنید و هر فایل MBD رو با دستور RunMBD فراخوانی کنید و نمایش بدید.

ضمناً توصیه میکنم عکس ها رو بجای اینکه در خود پروژه ذخیره کنید، عکس ها رو از خارج از پروژه لود کنید

در تنظیمات هر عکس میتونید با انتخاب گزینه ی External اون رو بصورت خارجی لود کنید

atpf

Active Member
متشکرم

همونطور که خودتون اشاره کردید، میتونید به بخش مختلف تقسیمش کنید و هر فایل MBD رو با دستور RunMBD فراخوانی کنید و نمایش بدید.

ضمناً توصیه میکنم عکس ها رو بجای اینکه در خود پروژه ذخیره کنید، عکس ها رو از خارج از پروژه لود کنید

در تنظیمات هر عکس میتونید با انتخاب گزینه ی External اون رو بصورت خارجی لود کنید

ازتون خیلی ممنونم.:rose:
یک سوال : اینکه من این پروژه رو برای کسی دارم درست میکنم و نمیخوام بتونه به صورت آزاد خارج از پروژه به عکس ها دسترسی پیدا کنه حالا اگه از گزینه External استفاده کنم میتونه اینچوری که گفتم دسرسی داشته باشه یا نه؟

nevercom

خب ببینید کسی که عکس ها رو بخاد خب میاد از صفحه عکس میگیره ! (البته راه داره نشه)
بستگی داره به نیازتون، اگر واقعاً نیاز دارید به اینکه داخل پروژه باشه عکس ها، خب پروژه به بخش های کوچکتر تقسیم کنید.
ولی اگر میبینید آنچنان نیاز نیست، عکس ها رو External کنید بهتره، ضمن اینکه اون فولدر خارجی رو هم میتونید مخفی کنید که زیاد تو چشم نباشه

mohammad.sub7

کاربر فعال
به نظرم واسه زیبایی کار میتونی با نرم افزاری مثل fliping book pdf publisher کتاب رو با خاصیت ورق خوردن بسازی بعد تو بیلدر embed

کنی بقیه کار رو انجام بدی

nevercom

نه اینکه نمیشه، اما گمان میکنم که یک پلاگین بود که از اینکار جلوگیری میکرد، شاید هم فقط Print Screen رو غیرفعال میکرد
متاسفانه اسمش خاطرم نیست، امیدوارم از دوستان کسی خاطرش باشه

atpf

Active Member
fliping book pdf publisher

به نظرم واسه زیبایی کار میتونی با نرم افزاری مثل fliping book pdf publisher کتاب رو با خاصیت ورق خوردن بسازی بعد تو بیلدر embed

کنی بقیه کار رو انجام بدی

ممنونم محمد جان :rose:
لینک این نرم افزارو داری برام بذاری؟

atpf

Active Member
متشکرم

نه اینکه نمیشه، اما گمان میکنم که یک پلاگین بود که از اینکار جلوگیری میکرد، شاید هم فقط Print Screen رو غیرفعال میکرد
متاسفانه اسمش خاطرم نیست، امیدوارم از دوستان کسی خاطرش باشه

به هر حال دمت گرم استاد تا همین جاش هم خیلی کمک کردید ممنونتونم.:rose:

atpf

Active Member
موفق باشید

سلام تو انجمن یا گوگل جستجو می کردی بود

http://soft98.ir/software/pdf/3045-f...publisher.html

ممنونم محمد جان :rose:
آره همین طوره که می فرمایید خودم هم همون موقع گشتم پیداش کردم اما چون عجله داشتم درخواست لینک کردم ازتون. به هر حال ممنونم از راهنماییتون.
موفق باشید.

atpf

Active Member
چطوری میتونم از داخل پروژه ام با یه برنامه دیگه ارتباط برقرار کنم؟

سلام بچه ها خسته نباشید. یه نیاز فوری دارم.
کسی میدونه چطوری میتونم از داخل پروژه ام با یه برنامه دیگه ارتباط برقرار کنم؟
مثلا یه برنامه رو با استفاده از یه کلید از داخل پروژه ام مینیمایز کنم، ماکزیمایز کنم و یا ببندم؟
ممنونم میشم:rose: اگه کسی بدونه و کمکم کنه.

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
کسی میدونه چطوری میتونم از داخل پروژه ام با یه برنامه دیگه ارتباط برقرار کنم؟
مثلا یه برنامه رو با استفاده از یه کلید از داخل پروژه ام مینیمایز کنم، ماکزیمایز کنم و یا ببندم؟
http://www.nirsoft.net/utils/nircmd.html

atpf

Active Member
برقراری ارتباط با برنامه های دیگر

ممنونم لوسیفز جان :rose:
ولی من نمی دونم چطور یباید از این کد ها استفاده کرد میشه یه مثال بزنید؟
ممنون میشم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا