حجم بالای صفحه اول سایت دلیل فرار من از صفحه اول

the-MA

Active Member
سلام ...
راستش من ِ بنده خدا یه اینترنت زوری دارم اونم دایال آپ...

واسه خاطر همین همیشه از رفتن به صفحه اول سایت فراری هستم
(نه تنها از اینجا بلکه از هر سایتی که حجمش بالاست فراری هستم مگر اینکه مجبور باشم دیگه ...)
(به جای رفتن به صفحه اول سایت همیشه میرم اینجا http://forum.majidonline.com )

اگه راستش رو بخواین homepage من سایت http://sanjesh.org هستش که تاحالا هیچ سایتی رو ندیدم که صفحه
اولش انقدر کامل و در عین حال کم حجم باشه ...

بازم ممنونم که به این تاپیک یه نگاهی میندازین ...
بابای ...:cool:

Mandana

Active Member
34efamg.gif
چیزی نمی تونم بگم.حق با شماست و سعی می کنیم این نقص رو برطرف کنیم
ممنونم برای پیشنهادات خوبتون دوست جان
cats4.gif

موفق باشید

mostafa_az

Well-Known Member
خوب البته علاوه بر تغییر ظاهر فکر میکنم باید فکری هم به حال آبدیت مطالب صفحه اول بشه.
امیدوارم مجید آقا این پست من رو ببینن تا یادشون بیاد 1 سال پیش سر دلسوزی هایی که در این رابطه میکردم رفتارها چطوری بود!

اینم دو تا اسکرین شات جالب از لینک آخرین مقاله و آخرین خبر پست شده در صفحه اول سایت. امیدوارم ببینن:

مخلصیم
مصطفی

nevisande

Active Member
درسته. صفحه اول اكثر سايتهاي ايراني سنگينن.
يكگيش سايت خودم. صفحه اولش سنگينه و لودش طول ميكشه.
فكر كنم اين به خاطر اينه كه ما ايرانيها دلمون ميخواد همه چيزو تو آن واحد انجام بديم و براي كارهامون برنامه نداريم.

Mandana

Active Member
خوب البته علاوه بر تغییر ظاهر فکر میکنم باید فکری هم به حال آبدیت مطالب صفحه اول بشه.
امیدوارم مجید آقا این پست من رو ببینن تا یادشون بیاد 1 سال پیش سر دلسوزی هایی که در این رابطه میکردم رفتارها چطوری بود!

اینم دو تا اسکرین شات جالب از لینک آخرین مقاله و آخرین خبر پست شده در صفحه اول سایت. امیدوارم ببینن:

مخلصیم
مصطفی

در مورد مقالات نمی تونم چیزی بگم .چون مرتبط به من نیستش.
اما در مورد اخبار سایت حق با شماست
متاسفانه نمی تونم همه ی کارها رو با هم انجام بدم.برای همین بیشتر فعالیت ام رو روی خود انجمن ها متمرکز کردم و باعث شده از توجه ام به صفحه ی اول و سایر بخش ها کاسته بشه
در اولین فرصت آپدیتشون می کنم
و بابت کوتاهی ام معذرت می خوام و بابت تذکر به جاتون هم ازتون تشکر می کنم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا