.:.: حتما بخوانید :.:. شرایط گالری

.:. soroosh .:.

Active Member
ببخشید میام وسط .

گلادیاتور عزیز تا حدود حق دارن اما خیلی تند برخورد میکنن به نظر من .
وایر فریم یه دونه کافیه .
رندر هم یه دونه کافیه .
مگر به درخواست مدیران انجمن بخواد اضافه بشه . که در این صورت حتما دلیلی برای درخواست رندر اضافه یا وایر اضافه داشتن و درخواستشون کاملا محترم هست .

پس به نظرم یک وایر و یک رندر کفایت میکنه برای شروع تاپیک .
اگر درخواست وایر یا رندر اضافه از طرف مدیران داشتیم اون موقع ...

ضمنا دوست عزیز گلادیاتور :
قصد توهین به هنرمندای عزیزمون را ندارم .
اما این و باید در نظر داشته باشیم که برخی از کارها درسته که وایر نزاشتن اما برای افرادی که در این عرصه فعالیت حرفه‌ای میکنن از روی همون رندر ها یا ... به راحتی میشه متوجه شد که این کار متعلق به خود فرد هست یا خدایی نکرده ...
پس حتما نیاز شدیدی به وایر نبوده که مدیران هم از نزاشتن وایر چشم پوشی کردن .

به نظرم بهتره به این جزئیات چندان چشم نبندیم و به اصل کار دقت کنید و ایجاد بحث‌های کلیشه‌ای و ... خودداری کنیم .
با آرزوی موفقیت و بهروزی .

Sherlock_Holmes

Active Member
شاید خیلی از دوستان دوست نداشته باشن وایر کارشون دیده بشه که من واقعا نمیدونم چرا اما بهرحال راههای زیادی هست که میشه این قانون رو یه جور دیگه اجرا کرد...
اونم نگاه به هدف اون قانون هست...
مثلا gigamax‌ وقتی کاری میذاره making of هایی میگذاره که جایی برای درخواست وایر نمیمونه...
این یعنی رعایت هدف قانون...
و همین برای همه مون کافیه...

امیدوارم پاسخها براتون قانع کننده بوده باشه... در صورتی که باز هم قانونی براتون مبهمه حتما مطرح کنید...

G LADIATOR

Member
خوب اول از همه بگم که من دارم پیشنهاد میدم با کسی که دعوا ندارم:دی
اگه یه وقتی هم لحنم شدید بوده ببخشید...

خوب من دقیقا منظورم همینی هست که سروش جون گفتن.
یعنی شما تو قوانین گفتید که باید دو وایر و دو رندر بزارید.
این به این معناست که اگه کسی یه دونه وایر و یه دونه رندز بزاره خلاف قوانین عمل کرده...

من میگم باید قانون 2و3 یه کم تغییر داده بشن.
یعنی یه دونه وایر و یه دونه رندر کافیه ولی اگه کسی وایر اضافی در خواست کرد اونموقه آره باس بزاره...

در ضمن من منظورم این نیست که کسانی که وایر نذاشتن مدلشون دزدی بوده خدا نکرده..من اصلا کاری به کار اعضا ندارم...
در کل چیزه مهمی نیست من همینجوری خواستم نظرمو گفته باشم...

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
لطفا نام کارتونو دقیق بنویسین
به جای یه کار جدید بسته به نوع کارتون بنویسید رندر خارجی ساختمان مسکونی یا رندر داخلی اتاق کار یا رندر ماشین ....

جدیدترین ارسال ها

بالا