نوشته شده توسط: kitiran
هی من می گم این تم سایت رو یه جا دیدم ! پس بگو
همین تاپیک کافیست! کاری نمی خواد کنی
نوشته شده توسط الاف / بیکار و ...... ( parsmatix )
سلام
دوستان اولا که ایشون دروغ می گن - به من گفتن من به ایشون اجازه ندادم و بهشونم گفتم شرعا هم حرام است کپی
که فکر کنم اصلا سرشون نشه
به هر حال همه ادما اینجوری خوشونو نشون می دن
خدمات هاستی که طراحی سایتشو کپی می کنه و ...
مسلما بقیه مواردو در نظر بگیرین
گفتن شما که مسلمون نبودین - دیدم شما مسلمون بودین چه قدر حرام بودن براتون مهم هست
نوشته شده توسط lol - پارس متیکس
شما حتی درک فهمیدن چی کم می شه ندارید
طراحی سایت ما حاصل زحمت ما بود
واقعا درکت نمی رسه چی از ما کم می شه ؟؟؟
و تا آخر
دوستان عزیز دیدیت زود قضاوت میکنید این آقای به قول خودش زحمت کش ما که من بمیرم براش ( داره میگه مت زحمت کشیدیم و سایت رو طراحی کردیم ) !
الاف خان بیکار - بی عار ( شما خودت تمام مطالب سایت شرکت پارس دیتا رو کپی کردی , حالا امدی میگی من زحمت ........ :razz:
دوستان عزیز خواهش میکنم به حرف منم گوش بدید
من چند روز پیش برای خرید سرور به این آقا زنگ زدم ایشون گفتن یه سرور دارم توپه ! تو ایرانی و .....
تا اینکه ما متوجه شدیم سرورهای ایرانی از cpanel پیروی نمی کنند و ....... که میشود 100000000000 مشکل عنوان کرد من نظرم عوض شد و به نتیجه رسیدم بعد از 6 روز تحقیقات در مورد دیتا سنتر های خوب دنیا که یه سرور بردارم اول میخواستم از iweb8 بردارم ولی نشد / بعد آمدم و از LIQUIDWEB.COM گرقتم و خدای ازش راضی هستم و توکل بر خدا کردم و کارو شروع کردم
ولی مثل اینه خدا منو دوست نداره !
خلاصه مطلب : دوستان از شما خواهش میکنم تا اطلاعات کاملی به دستتون نرسیده الکی پست ندید
این آقای به قول خودش زحمت کشیده ولی دوستان نمی دونند که از pars dara.com مطالب رو کپی / برداری کرده ,
جرم من این بود که فقط قالب رو برداشتم و داشتم روش کار میکردم ولی این آقا مطالب سایت parsdata.com رو برداشته و حتی تو قسمتهای سرور اختصاصی و دامنه از قالب پارس دیتا استفاده کرده