زنه یا مرده یا دختره یا پسره یا ... :d
deevart Member Jan 18, 2008 #25 حامد کارت بیسته بیست .. فقط جانه من در مورد کارهات بیشتر توضیح بده .. توی چند مرحله انجام میدی و .... حال کردین .. تاپیکو از زیره آوار کشیدم بیرون :دی
حامد کارت بیسته بیست .. فقط جانه من در مورد کارهات بیشتر توضیح بده .. توی چند مرحله انجام میدی و .... حال کردین .. تاپیکو از زیره آوار کشیدم بیرون :دی
آدم زمینی New Member Jan 22, 2008 #26 سلام. با اینکه مفهوم طرح دردناک بود اما از کار لذت بردم. دستتون درد نکنه.
album Member Jan 31, 2008 #27 hamex گفت: سلام به همه دوستان خوبم اینم یکی دیگه از کارایی که واسه نمایشگاهم انجام داده بودم منتظر نظراتتونن هستم کلیک کنید تا باز شود... مثله همیشه عالی
hamex گفت: سلام به همه دوستان خوبم اینم یکی دیگه از کارایی که واسه نمایشگاهم انجام داده بودم منتظر نظراتتونن هستم کلیک کنید تا باز شود... مثله همیشه عالی
P pix2007 New Member Feb 8, 2008 #28 hamex گفت: سلام به همه دوستان خوبم اینم یکی دیگه از کارایی که واسه نمایشگاهم انجام داده بودم منتظر نظراتتونن هستم کلیک کنید تا باز شود... hameD jooon ma ke hamishe goftim bazam migim karet 20te
hamex گفت: سلام به همه دوستان خوبم اینم یکی دیگه از کارایی که واسه نمایشگاهم انجام داده بودم منتظر نظراتتونن هستم کلیک کنید تا باز شود... hameD jooon ma ke hamishe goftim bazam migim karet 20te
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Feb 8, 2008 #29 pix2007 جان خوش اومدی. لطف کن فارسی تایپ کن عزیز.