دوست دارم نظرتون رو درباره طرح زیر بدونم. باتشکر
sogoli Active Member Dec 23, 2007 #1 دوست دارم نظرتون رو درباره طرح زیر بدونم. باتشکر پیوست ها 1191888283.jpg 30.3 کیلوبایت · بازدیدها: 42
leili1 Active Member Dec 23, 2007 #2 درود خوبه فقط به نظر من اگه عکس اون اقا کوچیکتر بود بهتر بود موفقیت
alionline1366 Active Member Dec 23, 2007 #3 جالب شده حرف لیلی هم تائید میشه اگ عکس کوچکتر بود بهتر بود اون براشهای سبز بالا رو هم روش یه تجدید نظری کنی خوبه
جالب شده حرف لیلی هم تائید میشه اگ عکس کوچکتر بود بهتر بود اون براشهای سبز بالا رو هم روش یه تجدید نظری کنی خوبه
bidemajnon Well-Known Member Dec 23, 2007 #5 سلام منم با نظر بقیه موافقم . اگر عکس کامشو میزاشتی خیلی بهتر بود . نمیدونم چرا من هی منتظر بودم که قسمت پائینه عکس هم بیاد . به نظر میومد عکس بزرگی باشه . حد اقل میتونستی گنبد امام رضا رو کامل تر بزاری
سلام منم با نظر بقیه موافقم . اگر عکس کامشو میزاشتی خیلی بهتر بود . نمیدونم چرا من هی منتظر بودم که قسمت پائینه عکس هم بیاد . به نظر میومد عکس بزرگی باشه . حد اقل میتونستی گنبد امام رضا رو کامل تر بزاری
salmanclever Well-Known Member Dec 24, 2007 #6 حاجی دمت گرم اجرت با اباعبدالله الحسین خیلی زیبا شده ایشالا خیرشو ببینی
SEPINAZ Active Member Dec 24, 2007 #7 سلام دوستم! نه خسته... طرحت نازناك شده عزيز :دي ولي سايزش استاندارد نيس! انگاري عكس نصفه لود ميشه... التماس دعا / يا علي
سلام دوستم! نه خسته... طرحت نازناك شده عزيز :دي ولي سايزش استاندارد نيس! انگاري عكس نصفه لود ميشه... التماس دعا / يا علي
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 24, 2007 #8 محلی که اسم رو نوشتید مناسب نیست. انگار اجزا رو به زور تو کار جا دادید. یکمی اگر برات مقدوره فضا رو بیشتر کن و عناصر کار رو با فاصله تر بذار. یا اینکه سایزشون رو کوچیک کن و تو همین صفحه جاشون بده.
محلی که اسم رو نوشتید مناسب نیست. انگار اجزا رو به زور تو کار جا دادید. یکمی اگر برات مقدوره فضا رو بیشتر کن و عناصر کار رو با فاصله تر بذار. یا اینکه سایزشون رو کوچیک کن و تو همین صفحه جاشون بده.
AhadGD Well-Known Member Dec 25, 2007 #10 خیلی خوب شده ولی اگه اون براش سبز رو رنگش عوض کنی بهتره... بای
sogoli Active Member Dec 26, 2007 #11 باتشکر از اظهار نظر دوستان نظرتون در مورد اصلاح طرح چیست پیوست ها 1191888283.jpg 33.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
leili1 Active Member Dec 26, 2007 #12 بهتر شده ولی یه چیزه دیگه گنبدو رو بد پاک کردی یا زیادی پاکیدی اون اقاهه الان خوب شده براشه که رو اسم اومدی اگه رنگشو سفید میکردی بهتر میبود سربلندی
بهتر شده ولی یه چیزه دیگه گنبدو رو بد پاک کردی یا زیادی پاکیدی اون اقاهه الان خوب شده براشه که رو اسم اومدی اگه رنگشو سفید میکردی بهتر میبود سربلندی