جواب سوال (چگونه از PDF در دلفي استفاده كنيم)

MnavidM

Active Member
با سلام.

چند وقت پيش يكي از دوستان همچين سوالي كردنه بودند دنبال تاپيك خودشون گشتم

پيدا نكردم اينجا جواب رو نوشتم .

pdf در دلفي
نحوه استفاده اين روش تقريبا مشابه بكارگيري فلش در دلفيه. شركت Adobe يه فايل در شاخه Activex در اختيار عموم قرار داده تا با استفاده از اون برنامه نويسا بتونن از اون استفاده كنن.
اين package در همه زبانهاي برنامه نويسي لود ميشه.
اگر شما بر روي سيستم خودتون Acrobat Reader رو نصب كردين با رفتن به شاخه اين برنامه وارد دو زير شاخه Reader و بعد از اون ActiveX بشيد. شما در اونجا چند تا package براي زبانهاي مختلف ميبينيد.
نحوه نصب:
در دلفي مسير Component --> Import ActiveX Control رفته. و فايل pdf.ocx را از شاخه مذكور فراخواني كرده و آنرا نصب كنيد. با نصب اين فايل شما ميتونيد در برگه ActiveX كامپوننت pdf رو ببينيد.

نحوه بكارگيري:
بعد از قرار دادن اين جز بر روي فرم، شما ميتونيد با اعمال تغيير بر روي پروپرتي scr اون فايل مورد نظرتونو باز كنيد.

به عنوان مثال:
;'pdf1.src:='c:\dhcp.pdf

حالا با اجراي اين برنامه شما ميتونيد pdf مورد نظرتونو ببينيد.

برگرفته از بلاگ : http://delphix.persianblog.com

اميد وارم بدردتون بخوره...

من راهش رو پيدا كردم و راه سادتر از اين استفاده از يكي از component هاي خود دلفي است البته يكي از كلاسهاي موجود در خودشه كه تمام فايلهاي ويندوز رو كه اجرايي هستند با استفاده از آدرسش اجرا ميكند و زمانيكه ما reader را نصب كرده باشيم ميتونيم با اجراي مستقيم pdf اون رو باز كنيم . مثل اينكه در محيط ويندوز ما double click كرده باشيم.
روش شما هم برام جالب بود و نميدونستم.
ممنون
اگر خواستي code مربوط به اين روش رو هم بهت ميگم چون در مورد همه فايلها عموميت داره

من راهش رو پيدا كردم و راه سادتر از اين استفاده از يكي از component هاي خود دلفي است البته يكي از كلاسهاي موجود در خودشه كه تمام فايلهاي ويندوز رو كه اجرايي هستند با استفاده از آدرسش اجرا ميكند و زمانيكه ما reader را نصب كرده باشيم ميتونيم با اجراي مستقيم pdf اون رو باز كنيم . مثل اينكه در محيط ويندوز ما double click كرده باشيم.
ممنون
اگر خواستي code مربوط به اين روش رو هم بهت ميگم چون در مورد همه فايلها عموميت داره

MnavidM

Active Member
با سلام.

arashoorii گفت:
ممنون

به قول مجيد :

نيكي و پرسش ؟ :wink:

قبل از هر چيزي در قسمت uses از فايل زير استفاده كن:

ShellAPI
بعد در جايي كه ميخواي از دستور زير استفاده كن:

;( ShellExecute(handle, nil, (pchar(str)), nil, nil, SW_SHOW

در اينجا str رشته ايه كه مسير فايل قرار داره
بازم مشكلي داشتي من در خدمتم

1Program

Member
سلام
هر دو روش خوب است
من قبلاْ از روش دوم استفاده كرده ام

magid

Member
arashoorii گفت:
قبل از هر چيزي در قسمت uses از فايل زير استفاده كن:

ShellAPI
بعد در جايي كه ميخواي از دستور زير استفاده كن:

;( ShellExecute(handle, nil, (pchar(str)), nil, nil, SW_SHOW

در اينجا str رشته ايه كه مسير فايل قرار داره
بازم مشكلي داشتي من در خدمتم
بابا دلفي كار حرفه اي
نگفته بودي دلفي كار مي كني
:wink:

mb_Bar

New Member
با سلام.

چند وقت پيش يكي از دوستان همچين سوالي كردنه بودند دنبال تاپيك خودشون گشتم

پيدا نكردم اينجا جواب رو نوشتم .

برگرفته از بلاگ : http://delphix.persianblog.com

اميد وارم بدردتون بخوره...

من در برنامه اکسس یک فرم با سه تب درست کرده ام و در تب های اول و دوم اطلاعاتی از بانک اطلاعاتی برنامه نمایش داده میشود. در تب سوم میخواهم یک فایل pdf را (بسته به انتخاب کاربر در قسمتهای قبلی برنامه) به نمایش بگذارم بطوریکه بمحض کلیک بر روی تب سوم برنامه آکروبات ریدر در داخل کنترل اکتیوایکس برنامه Acrobat Reader - درج شده بر روی تب سوم - فایل مورد نظر را نمایش میدهد. برای این منظور از طریق مقداردهی SRC از طریق کد ویژوال بیسیک فایل مورد نظر نمایش داده میشود ولی مشکلم اینجاست که وقتی پس از نمایش فایل بر روی تبهای قبلی کلیک میکنم دیگر نمیتوانم با کلیک مجدد بر روی تب سوم فایل پی دی اف را مشاهده نمایم و با خطای زمان اجرای Automasion Error مواجه میشوم خواهشمندم در این مورد مرا راهنمائی فرمائید.

mb_Bar

New Member
من در برنامه اکسس یک فرم با سه تب درست کرده ام و در تب های اول و دوم اطلاعاتی از بانک اطلاعاتی برنامه نمایش داده میشود. در تب سوم میخواهم یک فایل pdf را (بسته به انتخاب کاربر در قسمتهای قبلی برنامه) به نمایش بگذارم بطوریکه بمحض کلیک بر روی تب سوم برنامه آکروبات ریدر در داخل کنترل اکتیوایکس برنامه Acrobat Reader - درج شده بر روی تب سوم - فایل مورد نظر را نمایش میدهد. برای این منظور از طریق مقداردهی SRC از طریق کد ویژوال بیسیک فایل مورد نظر نمایش داده میشود ولی مشکلم اینجاست که وقتی پس از نمایش فایل بر روی تبهای قبلی کلیک میکنم دیگر نمیتوانم با کلیک مجدد بر روی تب سوم فایل پی دی اف را مشاهده نمایم و با خطای زمان اجرای Automasion Error مواجه میشوم خواهشمندم در این مورد مرا راهنمائی فرمائید.

جدیدترین ارسال ها

بالا