amin_salehi
Member
با سلام به تمام بر و بچه های گل مجید آنلاین
سلام آقا ثارالله
سلام آقای عشق مدرن(ببخشید که اسمتتون را بلد نبودم)
سلام به اقا پارسا
سلام آقا صادق عزیز
و آقای omidmtl
و آقای spsgorgan
و همه بر و بچه های خوب و با معرفت
خوب بعد از اینکه تمام حرف های شما را خوندم و حلاجی کردم به این نتیجه رسیدم که این تاپیک به یک جاهایی میرسه تنها سوختی که میخواهد وفاق و همدلیه!
هر کسی یک گوشه را گفت ، بحث در موردهای مختلف شد که من سعی میکنم که یک به یک تا انجایی که حافظه ام یاری میکنه جواب بدم.
یک مورد اینکه آقای عشق مدن گفته بود که باید پایه داشته باشی که من تا حدی دارم که بتونم کار را با کمک شما عزیزان اجرا کنم.
هدف ما فقط این نیست که من فارسی سازی یاد بگیرم و برم پی کارم شاید هم پشت سرم هم نگاه نکنم .
میخواهیم درس از شما یاد بگیریم که چه طوری میتونیم یک وقتی به یک سی ام اس خوردیم فارسیش کنیم. اساس و استپ (قدم)ها چیه:
مثلا:
اول این کار رو بکن
درس دوم بعد از اینکه مرحله اول را تموم کردی چیه
و لا آخر
در مورد Documentations هم من ترجه میکنم (اخه رشتم زبانه) این یک کارا دیگه بلدم
در مورد تحقیق و زیر و رو کردن سایت مربوطه و بقیه موارد هم به چشم خودم هستم
می مونه حرف اخر که شما که اساتید این فن هستید دست ما را هم بگیرید و مثل یک استاد به ما درس بدید ((اگه راه دیگه ای میدونید که ما هم دست آخر بلد بشیم چه بکنیم و از این گیجی مرگ آور خلاص بشیم بسم الله.....))
خلاصه حرفی حدیثی سخنی و .... بود من یکی که در خدمتم
فقط می مونه آقای عشق مدرن، 3 مورد را واضحتر بگویند
1. ترجمه فایل های زبان
2.هجری کردن تاریخ: در 10 دقیقه ((روشش چیه))
3. ادیتور فارسی: که اینم فایل های آمادش هست و فقط باید در ادیتور خودتون فراخوانیش کنید کسی که برای یه سی ام اس انجام داده باشه براش سه سوته ((که منظورتون را واضحتر بگید)) ((از کجا این ادیتور فارسی رابیاریم)).
در آخر هم هر سیستمی که فارسی شد من اسم همه را توش میآرم چون نمیخوایم ((منظورم ما تازه کارهاست)) یادمون بره که کیا به همه کمک کردن تا بقیه هم فارسی یاد بگیرند و یک اثری از این کمک دسنه جمعی هم بمونه مثل یک عکس یادگاری دست جمعی.
ان شا الله همگی شما موفق و موید باشید
قربان همگی دوستان عزیزم
امین ((a بی سواد))
:roll:
سلام آقا ثارالله
سلام آقای عشق مدرن(ببخشید که اسمتتون را بلد نبودم)
سلام به اقا پارسا
سلام آقا صادق عزیز
و آقای omidmtl
و آقای spsgorgan
و همه بر و بچه های خوب و با معرفت
خوب بعد از اینکه تمام حرف های شما را خوندم و حلاجی کردم به این نتیجه رسیدم که این تاپیک به یک جاهایی میرسه تنها سوختی که میخواهد وفاق و همدلیه!
هر کسی یک گوشه را گفت ، بحث در موردهای مختلف شد که من سعی میکنم که یک به یک تا انجایی که حافظه ام یاری میکنه جواب بدم.
یک مورد اینکه آقای عشق مدن گفته بود که باید پایه داشته باشی که من تا حدی دارم که بتونم کار را با کمک شما عزیزان اجرا کنم.
هدف ما فقط این نیست که من فارسی سازی یاد بگیرم و برم پی کارم شاید هم پشت سرم هم نگاه نکنم .
میخواهیم درس از شما یاد بگیریم که چه طوری میتونیم یک وقتی به یک سی ام اس خوردیم فارسیش کنیم. اساس و استپ (قدم)ها چیه:
مثلا:
اول این کار رو بکن
درس دوم بعد از اینکه مرحله اول را تموم کردی چیه
و لا آخر
در مورد Documentations هم من ترجه میکنم (اخه رشتم زبانه) این یک کارا دیگه بلدم
در مورد تحقیق و زیر و رو کردن سایت مربوطه و بقیه موارد هم به چشم خودم هستم
می مونه حرف اخر که شما که اساتید این فن هستید دست ما را هم بگیرید و مثل یک استاد به ما درس بدید ((اگه راه دیگه ای میدونید که ما هم دست آخر بلد بشیم چه بکنیم و از این گیجی مرگ آور خلاص بشیم بسم الله.....))
خلاصه حرفی حدیثی سخنی و .... بود من یکی که در خدمتم
فقط می مونه آقای عشق مدرن، 3 مورد را واضحتر بگویند
1. ترجمه فایل های زبان
2.هجری کردن تاریخ: در 10 دقیقه ((روشش چیه))
3. ادیتور فارسی: که اینم فایل های آمادش هست و فقط باید در ادیتور خودتون فراخوانیش کنید کسی که برای یه سی ام اس انجام داده باشه براش سه سوته ((که منظورتون را واضحتر بگید)) ((از کجا این ادیتور فارسی رابیاریم)).
در آخر هم هر سیستمی که فارسی شد من اسم همه را توش میآرم چون نمیخوایم ((منظورم ما تازه کارهاست)) یادمون بره که کیا به همه کمک کردن تا بقیه هم فارسی یاد بگیرند و یک اثری از این کمک دسنه جمعی هم بمونه مثل یک عکس یادگاری دست جمعی.
ان شا الله همگی شما موفق و موید باشید
قربان همگی دوستان عزیزم
امین ((a بی سواد))
:roll: