جواب این سوالو کی بلده؟

hamid ir

Well-Known Member
سلام به همه دوستان
یه مشکلی در وبلاگم پیش اومده (http://hamidphotoshop.mihanblog.com/) و اون اینه که در جاهایی که متن به صورت فارسی و انگلیسی بغل هم میاد متنها قاطی میشه باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم جوابمو بدید
حمید

hamid ir

Well-Known Member
یه مطلب دیگه اینکه وقتیکه از قالبهای غیر اصلی وبلاگ استفاده میکنم اینطوری میشه
زاستی یه کد هم برای نظر سنجی میخواستم
ممنون

d@nial

Well-Known Member
والا ما که بهم ریختگی ندیدیم، میشه نمونش رو نام ببرید؟

hamid ir

Well-Known Member
d@nial گفت:
والا ما که بهم ریختگی ندیدیم، میشه نمونش رو نام ببرید؟
دانیال جان آخه الان یکی از قالبهای اصلی خود میهن بلاگ را گذاشتم دفعه قبل که قالب اصلی میهن بلاگ نبود همچین مشکلی وجود داشت

d@nial

Well-Known Member
hamid ir گفت:
دانیال جان آخه الان یکی از قالبهای اصلی خود میهن بلاگ را گذاشتم دفعه قبل که قالب اصلی میهن بلاگ نبود همچین مشکلی وجود داشت
احتمال میدم اشکال از دایرکشن صفحه باشه که میگی قاطی میشه، فکر کنم اگر dir=rtl بالای صفحه داشته باشی مشکلت حل بشه

hamid ir

Well-Known Member
ممنونم دانیال جان ولی میشه در مورد dir بیشتر توضیح بدی چون من هیچی از وبلاگ حالیم نیست

d@nial

Well-Known Member
ربطی به وبلاگ نداره و ربط به html داره

دایرکشن صفحه وقتی درحالت ltr باشه ، یعنی left to right ، و یعنی چپ به راست

و وقتی که صفحه در حالت rtl باشه ، یعنی right to left و یعنی راست به چپ، در واقع فارسی!

در حالت اول اگر انتهای جمله ها . بزارید، . میاد اول جمله، و همون اشکال زبان انگلیسی ایجاد میشه

در اکثر CMS ها و برنامه های مدیریتی مثل phpbb یا Wordpress یا ... برای فارسی کردن قالب اولین کار راست به چپ کردن صفحه است که به همین صورته

برای راست به چپ کردن قالب وبلاگ، بالای صفحه بعد از کد html عبارت dir=rtl رو وارد میکنی

یعنی

کد:
<html>
تبدیل میشه به
<html dir=rtl>

hamid ir

Well-Known Member
راستی دانیال منبعی برای آموزش ساختن قالب وبلاگ داری ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا