جوابمو ميديد؟

Security9776

Active Member
با سلام
ببینید شما می تونید سی دی خود را با برنامه فلش بسازید و اون را داخل برنامه مولتی مدیا بیلدر وارد کنید . خوبی برنامه مولتی مدیا ساخت فایل exe می باشد که دارای قابلیت هایی نیز هست که می تونید برای هرچه بهتر شدن کارتون استفاده کنید و چندین دستور دارد که فلش به تنهایی نمی تواند آن کارها را بکند .
البته من به شخصه از برنامه مولتی مدیا بیلدر استفاده نمی کنم چون برنامه های بسیار قوی تری هستند که دارای امکانات بیشتر و Support بهتری نسبت به فایل های فلش دارند و بعضی دیگر هم که کاملا نرم افزار جانبی برنامه فلش هستند .
در کل شما می تونید تمام کارهای گرافیکی سی دی تون را با برنامه فلش انجام بدید و سپس از اون در برنامه مالتی مدیا بیلدر استفاده نمایید که کیفیت کار بسیار بالاتر می رود .
امیدوارم توانسته باشم کمکتون کنم .

behzad ahmadi

New Member
البته باید بگم که این دوستمون کامل راهنمایی نکردن. برنامه بیلدر یه برنامه خیلی آماتور گونست. کارایی فلش رو هیچوقت نمی شه زیر سئوال برد. اما در کل ساخت برنامه مولتی مدیا رو به دایرکتور واگذار کن چونکه بهترین امکانات و قدرتمند ترین برنامه تو این زمینست.برنام های دیگه ای از قبیل منو استدیو هم هستن که اگه دنبال این یکی رو بگیری به نسبت از بیلدر بهتره و امکانات جالبتری هم داره

جدیدترین ارسال ها

بالا