خوشحال میشم نظر بدید:rose:
khatam.0761 Well-Known Member Jul 17, 2012 #3 میدونم- اما نمیدونم اون جمله چجوری اون بالا اضافه شد من ننوشتم
rasoulvalli Well-Known Member Jul 17, 2012 #4 خوب وقتی که دارید تاپیک رو میسازید یه گزینه رو انتخاب میکنید کخ نوع کارتونه. هر موردی رو که انتخاب کنید به اول اسم تاپیک اضافه میشه.
خوب وقتی که دارید تاپیک رو میسازید یه گزینه رو انتخاب میکنید کخ نوع کارتونه. هر موردی رو که انتخاب کنید به اول اسم تاپیک اضافه میشه.
madmaster_3d Well-Known Member Jul 17, 2012 #5 خیلی قشنگ شده فقط این چوب جلویی صورتی رو حذف کن. اون عقبی ها رو هم یک چوب قهوه ای بهش میدادی فکر کنم بهتر میشد. یک تست بکن.
خیلی قشنگ شده فقط این چوب جلویی صورتی رو حذف کن. اون عقبی ها رو هم یک چوب قهوه ای بهش میدادی فکر کنم بهتر میشد. یک تست بکن.
Barnara کاربر متخصص 3ds max Jul 18, 2012 #7 من با قسمت بالا سمت راست خیلی حال کردم ، اما اون نوشته و تنه ی درخت جالب نشده.
hamid_iranmann Member Jul 21, 2012 #12 khatam.0761 گفت: چجور اطلاعاتی؟ کلیک کنید تا باز شود... lمثلا با چه نرم افزاری کار کردید ؟ چمن را چطوری ساختید ؟ درختان را خودتون ساختید یا مدل آماده ؟ موتور رندر ؟ تایم رندر و ... ؟
khatam.0761 گفت: چجور اطلاعاتی؟ کلیک کنید تا باز شود... lمثلا با چه نرم افزاری کار کردید ؟ چمن را چطوری ساختید ؟ درختان را خودتون ساختید یا مدل آماده ؟ موتور رندر ؟ تایم رندر و ... ؟
khatam.0761 Well-Known Member Jul 22, 2012 #13 بعضی چیزهارو پایین خود عکس نوشته نسخه وی ری- مشخصات سیستمم و نرم افزار زمان رندر و...
archisam Member Jul 29, 2012 #14 خوب شده ولی اگه یه کم بیشتر وقت میذاشتی فکر کنم واقعی تر میشد این درختا رو از کجا آوردی آبجکت هستن ؟
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Jul 31, 2012 #16 سلام بامزه شده.به نظرم این Making of رو ببین کارت چند تا ایراد اساسی داره.مثلا پرسپکتیو عکس بک گراند یا زاویه دوربینت تناقص داره. باید روش ساخت این جور کارها رو یاد بگیری.تکنیک داره . مطمئنم دفعه بعد یه جنگل بهتر ازت می بینم.
سلام بامزه شده.به نظرم این Making of رو ببین کارت چند تا ایراد اساسی داره.مثلا پرسپکتیو عکس بک گراند یا زاویه دوربینت تناقص داره. باید روش ساخت این جور کارها رو یاد بگیری.تکنیک داره . مطمئنم دفعه بعد یه جنگل بهتر ازت می بینم.