به نظرتون قیمت هاش خوبه؟
ARAsoftware Member Jun 26, 2011 #2 نسبت به قیمتایی که من داشتم، اینا خیلی بهترن! بی زحمت آدرس اینجارو واسم پ.خ بزار
king75 Member Jun 26, 2011 #3 amirstudio گفت: نسبت به قیمتایی که من داشتم، اینا خیلی بهترن! بی زحمت آدرس اینجارو واسم پ.خ بزار کلیک کنید تا باز شود... من ساکن تهران هستم شما هم ساکن تهرانی ؟
amirstudio گفت: نسبت به قیمتایی که من داشتم، اینا خیلی بهترن! بی زحمت آدرس اینجارو واسم پ.خ بزار کلیک کنید تا باز شود... من ساکن تهران هستم شما هم ساکن تهرانی ؟
ARAsoftware Member Jun 27, 2011 #5 king75 گفت: من ساکن تهران هستم شما هم ساکن تهرانی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بـــــــــــــــــــــله کافی بود یه نگاه کوچولو به محل سکونت ( زیر آواتارم) بندازی )
king75 گفت: من ساکن تهران هستم شما هم ساکن تهرانی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بـــــــــــــــــــــله کافی بود یه نگاه کوچولو به محل سکونت ( زیر آواتارم) بندازی )
moslancer2 Member Jun 27, 2011 #6 دوست عزیزم اگر کیفیتش خوب باشه منم آدرس میخوام... بی زحمت برای من هم پ.خ بزن...
P *PEDRAM* Member Jun 28, 2011 #8 بدون طراحی که خیلی گرونه اگه با طراحی باشه چند نمونش خیلی گرونه 1 نمونش سلفون مات دورو 7500 سراغ دارم بهارستان
بدون طراحی که خیلی گرونه اگه با طراحی باشه چند نمونش خیلی گرونه 1 نمونش سلفون مات دورو 7500 سراغ دارم بهارستان