saalek110
Well-Known Member
جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار
سالک: من علاقه به سخت افزار و جمع کردن کامپیوتر دارم....در این تاپیک و تاپیکهای منشعب اش ، به این بحث خواهیم پرداخت.
راهنمای بحث:
یک سری مفاهیم و قیمت ها در تاپیک:
برای بازی چه کامپیوتری نیازه؟
forum.majidonline.com
بحث شد... من با تمرکز روی کامپیوتر برای بازی بحث کردم...و زور بحث در تاپیک بالاست...
مثلا ، فرق سیستم hd و 2k ...مقایسه سیستم اقتصادی دو سال پیش و امسال. و یک سری بحث های دیگر...میشه گفت تاپیکهای قبل این تاپیک مقدمه بود و این تاپیک محل بحث و کش و قوس نهایی بود. البته ممکنه بعدا در تاپیکهای دیگر بحث های دیگری بشه ، اینجا فقط خواستم بگم تاپیک فوق یک گره مهم است.
بیست آگوست تا ۷ سپتامبر تقریبا ۱۷ روزه ، هزار بازدید داشت تاپیک.
سالک: من علاقه به سخت افزار و جمع کردن کامپیوتر دارم....در این تاپیک و تاپیکهای منشعب اش ، به این بحث خواهیم پرداخت.
راهنمای بحث:
یک سری مفاهیم و قیمت ها در تاپیک:
برای بازی چه کامپیوتری نیازه؟ خلاصه از deepseek: · GPU (کارت گرافیک): مهمترین قطعه برای گیم. · CPU: باید به اندازه کافی قوی باشه. · رم: حداقل ۱۶ گیگ. · SSD: برای لود سریع. · مانیتور: تعیین میکنه چه کیفیتی ببینی. قبل از همه، باید مشخص کنی: · چه بازیهایی میخوای بازی کنی؟ · چه مانیتوری...
بحث شد... من با تمرکز روی کامپیوتر برای بازی بحث کردم...و زور بحث در تاپیک بالاست...
مثلا ، فرق سیستم hd و 2k ...مقایسه سیستم اقتصادی دو سال پیش و امسال. و یک سری بحث های دیگر...میشه گفت تاپیکهای قبل این تاپیک مقدمه بود و این تاپیک محل بحث و کش و قوس نهایی بود. البته ممکنه بعدا در تاپیکهای دیگر بحث های دیگری بشه ، اینجا فقط خواستم بگم تاپیک فوق یک گره مهم است.
بیست آگوست تا ۷ سپتامبر تقریبا ۱۷ روزه ، هزار بازدید داشت تاپیک.
آخرین ویرایش: