جمع شیم کتاب مکس بنویسیم

سلام مهیار
help مگه خیلی چیز پیچیده اییه !!!
پسوند help ها CHM هست و منظورم اینه که اون رو به صورت help رائه کنیم خیلی بهتره مثل خود HELP مکس

من زبانم خوب نیست اگر با گوگل ترانسلیتور ترجمه کنم بدرد کار میخوره ؟ چون ترجمه help ماشینی میشه

آخرین ویرایش:
این چیزاست که آدم رو سرد میکنه و دست و دلش به هیچ کاری نمیره بعد میخوایم پیشرفت هم کنیم
الان 230 نفر به این تاپیک بازدید کردن و 20 تا نظرات دادن که چندتاش هم خودم زدم و دوستان دیگه یعنی به صورت میانگین حدود 220 نفر بازدید کردن و هیچ جوابی ندادن اینجا تو این موضوع ها نمیشه گفت سکوت نشانه رضایته اینجا سکوت نشونه سرد مزاجی و مهم نبودن برای بازدید کنندهنست و معنی دیگه ایی نمیتونه داشته باشه دوستان فقط اشکالی داشته باشن تاپیک میزنن و به جوابشون که رسیدن دیگه بای بای ... :mad:
موقع کاری انجام دادن خودشونو میکشن کنار حالا اگه حوصله نظر دادن تو تاپیک ندارین لااقل یه دکمه سمت چپ هر تاپیک هست که بهش میگن تشکر لااقل اینو میتونین بزنین (سوء تفاهم نشه منظورم تشکر برای خودم نیست منظور مهیاره ! ) که اون کسی که تاپیک رو درست کرده و پیگیرشه یه دل گرمی براش بشه که کارشو بهتر انجام بده
مطمئنم با این روند که تاپیک پیش میره تاپیک به جایی نمیرسه و متوقف میشه :-?

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
دوست عزیز کسی برای رای دادن خسته نمیشه . میبینید که برای پست های دیگه 100 تا 100 تا نظر میدن و هزاران نفر تشکر میکنن ولی وقتی کار نتیجه ای نداشته باشه که کسی نمیاد وقت خودش رو بزاره و نظر بده .
من تو نظرات قبلیم هم گفتم این کار به جایی نمیرسه . (متاسفانه )
من آدم خوشبینی هستم ولی اگه میشد مطمئن باش تا الان نوشته شده بود .
تازه شما چرا منتظر تشکر دیگرانی ؟ اصلا از چی باید تشکر بشه ؟ از یه پیشنهاد ؟!
آقای مهیار هم کارش رو از وسط شروع کرد و به نظر مخالفان هم گوش نکرد .
الان چند درس رو رفته جلو ؟ چقدر از اولین پستش گذشته ؟
دوست من واقع بین باش . این پروژه به این صورت به جایی نمیرسه .
اگر واقعا به فکر مهیار هستی کمکش کن و درسها رو آماده کنید .
وقتی چند نفر ببینن شما زحمت میکشی مطمئنا دیگران هم میان برای کمک .
این رو هم بگم : سنگ بزرگ علامت نزدن !
موفق باشید .

mg_mahyar

Member
من سعی کردم مبحثی رو طرح کنم که کمتر پرداخته شده. به نظرم رفتن و توضیح اینکه تایم لاین و ویوو پورت چیه مثل اختراع چرخ میمونه.
من کلا بی خیال شدم. کلی آماده شدیم که بچه ها یه پست بدن. ما ادامه بدیم. وقتی اهمیتی نمیدن. ما چرا کاسه داغ تر از آش بشیم.
یعنی اینجا حتی یک نف هم نبود که یخ خط توضیح بده؟ شرمندم که این تایپیک و مبحث رو راه انداختم.

سلام
آره منم موافقم پایه مکس با مودلینگ شروع میشه و آقا مهیار از وسط شروع کرد
به نظر من تاپیک رو از انجمن پاکش کنه بهتره ما لیاقت چیز مجانی رو نداریم اینو باید یه شرکت نرم افزاری باید انجام بده
و به صورت هلپ اون رو ارائه کنه و به قیمت گزافی با قفل (یا نرم افزاری یا سخت افزاری ) بفروشدن رومون تا اون موقع حالمون جا بیاد
بعد یادی ازین تاپیک کنیم و بگیم راستی همچین تاپیکی هم زده بودنا !!!
واقعا اگه کرک نبود و چیزی به نام کرک وجود نداشت کسایی مثل ما ایرانیا تو نرم افزار کجای کار بودیم الان از مکس سه و نیم میلیونی و مایای 7 میلیونی مجانی استفاده میکنیم بازم اینجوری هستیم همین پلاگین وی ری ا میلیون و خورده ایی قیمتشه
ما تو یک کلام ما ناشکریم و بی لیاقت
حالا هرکی میخواد خوشش بیاد میخواد بدش بیاد واقعیت همینه که هستو داریم مشاهده میکنیم
تاپیکو درش تخته کنیم بهتره

mg_mahyar

Member
:cry:
سلام
آره منم موافقم پایه مکس با مودلینگ شروع میشه و آقا مهیار از وسط شروع کرد
همینجا توی همین بخش لیست توابع هست. فکر نکنم کسی مشکل منبع مودلینگ داشته باشه.من میخواستم جایی که منبعش کمه شروع کنم. خوب کسی تا الان منبع فارسی در مورد اون نداشت.فکر کردم مناسبه. مودلینگ کلی تمرین داریم براش . اکثرا هم با تصویر زیاد.
ولی در مورد مبحث نور منبع کم داریم. مبحث متریال مبحث رندر مبحث انیمیشن. فکر کردم متریال نور رندر انیمیشن و رکتور و اخر مودلینگ باشه بهتره.

aminfaghihe

New Member
منم موافقم خودم کمکتون می کنم یا با تشکر یا با مقاله دادن . من در زمینه مودلینگ و انیمیشن یک چیزایی می دونم ولی در زمینه نور و تکسچر چیز زیادی نمی دونم . من از همین الان تشکر می کنم برای این همت تون.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا