جل الخالق ( نبینی باختی )

kolompeh

Member
سلام
این عکس واقعا عجیب طراحی شده .
به نظر شما چطوری ؟ :eek:
اول عکس رو دانلود کنید .
تو فولدر بریزید و دید فولدر رو به Thumbnails تغییر بدید .
وقتی عکس کوچیکه ، در عکس فقط یه درخت میبینید .
ولی وقتی عکس رو بزرگ کنید یه دختر و ماه هم بهش اضافه میشه .
به نظر شما چطوری طراحی شده ؟

پیوست ها

• u26_4957.jpg
    u26_4957.jpg
    226.4 کیلوبایت · بازدیدها: 79

saeid.g

Member
سلام.
خسته نباشی.
راست میگی این اتفاق میوفته میدونی چرا؟
اون عکس کوچیکی که میبینی در واقع عکس اوریجیانالی بوده که عکاسش دقیقا روز و ساعت
2005/29/12 ---- 15:57:43 با دوربین Canon EOS 350D DIGITAL گرفته و این بند انگشتی رو فکر کنم خود دوربین درست کرده و روی فایل مونده اما فایل بزرگی که ما میبینیم احتمالا با یه نرم افزاری مثل فوتوچاپ خودمون دستکاری شده.
خیلی چیزای دیگه هم به غیر از اینا که من نوشتم توی Properties فایلش هست.
مثلا کنتراست دوربینش high بوده.
فلش دوربینش خاموش بوده.
و حتی شماره سریال دوربین اینه : FFFF81E1-03D6E
ولی دقتت زیبا بود شاید خودش هم حواسش به همچین چیزی نبوده.

Shouli

Active Member
سلام kolompeh :idea:
وولک چی بگم ...
برا منم کمی عجیبه جاسم جان
اینو با نرم افزار خاصی درست میکنن ( گمون کنم ! )

AhadGD

Well-Known Member
من نمونه های دیگری هم دیدم ولی واقعا مشتاقم بدونم که چطوری درست میشه!!!!
بای

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
فكر مي كنم بيشتر اشتباه در ويندوز باشه تا خود طراحي مثل اشتباه ديدن رنگها در Thumbnails ويندوز در مد CMYK
چون تو preview فتوشاپ درست نشون مي ده

موفق باشيد
مهدي

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
از اسكوپ مشكي كه بالا و پايين بند انگشتي وجود داره و رنگ مايل به سبز عكس (Level رنگها پيش از ويرايش ) و محتويات درون بند انگشتي ( كه تنها درخت درش وجود داره!) و همچنين مشخصات دقيق دوربين كه در Summary وجود داره كاملا واضحه كه حق با Saeid.g هست و اين همون بند انگشتييه كه دوربين روي عكس ذخيره كرده.

saeid.g

Member
سلام دوستان.
فکر کنم بعضی از بچه ها دارن اشتباه می کنن.
من هم اولش فکر کردم که این از اون عکسهای ویژه ای هست که به صورت رمزنگاری شده طراحی شده ولی اشتباه می کردم.
من یکم کاملتر توضیح می دم:
در فایل های پیشرفته ای مثل Jpeg و حتی فایلهای ضعیفی مثل txt علاوه بر اطلاعات اصلی که در واقع همون تصویری است که ما به کمک نرم افزار نمایش دهنده می بینیم , اطلاعات دیگری هم وجود داره که شاید به عبارتی بشه گفت اسم اون قسمت از فایل هست header File و اسم قسمت اصلی است Body.
که بند انگشتی مورد نظر ما هم به همراه اطلاعات بیشتر جزو همین قسمت هست.
فایل های دیگه هم تقریبا همین طوری هستن.
مثلا Mp3 علاوه بر خود اطلاعات موسیقی اطلاعات دیگه ای از قبیل شماره آهنگ - نام اصلی آهنگ ( نه نام فایل) - خواننده - آلبوم و حتی اطلاعات پیشرفته تری که برای نرم افزار استفاده کننده از اون فایل سودمنده مثل پهنای باند (Kbps) یا فرکانس صدا (KHz) و ...
و اما اینکه چطوری میشه برای یه فایل مثلا Jpeg بند انگشتی ایجاد کرد من بلد نیستم اما می تونم 99 درصد قول بدم که این بند انگشتی مستقیما توسط دوربینی که عکس رو گرفته در فایل تعبیه ( Embedded ) شده.
فایلی که من پیوست کردم این ویژگی های اضافی رو نداره.
سپاس.
بدرود.

پیوست ها

• u26_4958.jpg
    u26_4958.jpg
    99.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3

Ali 59

Well-Known Member
سلام
آخرش من هیچی نفهمیدم
چه ربطی به دوربین داره ؟

خسته نباشي اخوي!! مطمئني پستاي بالا رو خوندي؟!
dash2.gif

saeid.g

Member
سلام.
آخرش من خودم رو اینجا می کشم. :razz:
خوب اون دوربین دیجیتالی که باهاش این عکس رو گرفتن به صورت خودکار File Info رو تکمیل کرده و این بندانگشتی هم جزو همون اطلاعات بوده دیگه که بعد از دستکاری با نرم افزاری که اون دختره و ماه و یکم دود رو ایجاد کرده بندانگشتیه رو دستکاری نکرده و بند انگشتیه به صورت همون قبلی مونده.
توی فوتوشاپ شما می تونید خیلی از این File info ها رو دست کاری کنید و اصلا روش این اطلاعات رو بذارید خصوصا تو CS3 اما اگر به تصویر زیر نگاه کنید میبینید که ایجاد بند انگشتی به صورت خودکار توسط فوتوشاپ ایجاد میشه و ما در ایجادش نقشی نداریم.
شایدم بشه این گزینه ای که غیر فعال هست یه جوری فعال بشه.اما من نمی دونم.

پیوست ها

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    19.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا