جلوگیری از cache

به نام خدا

سلام!
یه فایل فلش دارم که داخش یه فایل فلش دیگه لود میشه، حالا می خوام که از cache شدن فایل لود شده جلوگیری کنم.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

BioDread

Banned
منظورت از cache چیه؟

راستی ان percent که برای فایل XML درست کردم به کارت امد؟
ان چیزی بود که میخواستی؟

ببین مثلا یه سایت تمام فلش داری که در قسمت این سایت یک فلش جداگونه داره که loadMovie میشن.
حالا من میام تو ساتت وقتی اون فلش ها بارگزاری شدن در cache مرورگر ذخیره میشن.
حالا شما میای یکی از همین موی هایی که لود میشن رو یه سری تغییرات میدی.
اما وقتی من میام تو سایتت همون موی قبلی رو میبینم چون این موی ها قبلا تو cache ذخیره شدن.

حالا من می خوام تو اسکریپت نویسیم از cache شدن جلوگیری کنم. میدونم که میشه چون تو html هم میشه، ولی نمیدونم چطور ...

در ضمن بابت زحمتی که واسه xml کشیدی ممنون. متوجه اش نشدم. امتحان میکنم بت میگم.

arashtavoosi

Active Member
تو html باید یه پارامتر به صفحه ای می خوای از کش خونده نشه بفرستی که explorer فک کنه این صفحه دینامیک هست و از cach لودش نکنه.
برای لود swf هم من همین کار رو کردم ولی تو ((Test Movie (ctrl+Enter) ارور می داد بعد از 1 ساعت search متوجه شدم که تو محیط فلش کار نمی کنه ولی تو flashPlayer و explorer کار می کنه.

کد رو اینجوری می تونی بکار ببری:
PHP:
var mcLoader:MovieClipLoader=new MovieClipLoader() ;
mcLoader.loadClip("swfToLoad.swf?275757",targetMc)
فک کنم اسم گذاری چیز بیشتری برای توضیح باقی نمی ذاره.

arashtavoosi

Active Member
خوب نمیشه که تو کش نره.
من فکر کردم که می خوای هر دفعه که لودش می کنی از روی سرور لود بشه.
اگه همین رو می خوای اون عددی که من گذاشتم رو باید هر دفعه به صورت رندم تولید کنی تا هر دفعه با دفعه قبل فرق کنه و فایل رو از روی سرور لود کنه.
ولی اگه می خوای اصلا فایل تو temporary نیاد فک نکنم به همین راحتی بشه. شاید اگه بشه فایل رو stream کنی تو temporary نیاد(مثل فایل های flv ی که تو youtube می بینی ولی تو کش نمیاد).

اوکی اوکی
دستت درد نکنه حالا فهمیدم ...
هر وقت خواستم بروز کنم شمارش رو عوض میکنم یا همون ... اتفاقی

ممنون

بالا