جلوگيري از resize شدن پروژه فلش

با سلام من يک پروژه رو استارت زدم و با دستور :

کد:
stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;
state.scaleMode = StateScaleMode.NO_SCALE;

آنرا روي حالت FullScreen در آوردم. حال مي خوام اين پروژه به هيچ عنوان از حالت FullScreen خارج نشه و هميشه روي اين حالت باقي بماند.

گاها ديده شده که برنامه اي ديگر اگر در حين اجراي پروژه و بعد از Fullscreen شدن اجرا بشه پروژه از اين حالت خارج ميشه و بايد ديگه دستي روي اين حالت و با زدن Ctrl+F مجددا FullScreen شود.

تو as2 کدي به نام fscommand("trapallkeys", "true"); هست که کليد ها رو قفل ميکرد و در نسخه falsh8 به پايين اجرا ميشد، آيا در as3 راه حلي براي اين قضيه هست.

کسي راه حلي دارد که منو راهنمايي کنه.

با تشکر

کمک

از دوستان خواهش ميکنم اگر ميدونن کمک کنن.

آقاي عباسي و بقيه دوستان منتظر کمکتون هستم.

مرسي

++Hadi++

Active Member
بهتره پروژه های app رو تو پلتفرم هایی مثل C# لود کنین تا به امکانات زیادی دست پیدا کنید. معمولا بهتره فقط خود فلش نشه. در ضمن می تونین از adobe air هم استفاده کنین . پس بهتره پروژه های app رو به صورت swf خالی استفاده نکنین.

هادي جان از پاسختون بسيار متشکرم.

ولي کار من يک پروژه مالتي مديا هستش. در کل هيچ امکاني يا اکشني تو فلش وجود نداره که فلش از حالت FullScreen خارج نشه.

مثلا تو کلشن 2 فکر کنم کد trapallkeys اين کار رو ميکرد.

الان کاري که من کردم اينه که وقتي روي يک دکمه کليک ميشه يک فايل exe داخل پروژه run ميشه با استفاده از batch file حالا وقتي اين فايل exe رو ميبندم و بر ميگردم به پروژه خودم اون از fullscreen خارج شده و بايد با زدن CTRL+F اونو دوباره fullsCreen کرد.

اگر کدي هست لطفا بگيد.

بازم ممنونم

++Hadi++

Active Member
بهتره در هر حال خروجی تونو از فیلتر C# یا MDM بکذرونید اگه خروجیتون swf هست .البته swf kit هم می شه و من تو امضام آموزششو نوشتم....

هادي جان واقعا از شما متشکرم. برنامه فوق العاده جالبي بود. خيلي خيلي لطف کردي. انشاء الله يک در دنيا و هزار در آخرت نصيبت شه.

يک سوال کوچيک هم داشتم من پروژه رو روي حالت faster گذاشتم ولي برنامه خيلي سنگين بالا مياد. چيکار کنم سرعت بهتر شه؟

++Hadi++

Active Member
برم خونه یه تست بزنم بهتون می گم البته بهتره default باشه...یعنی دستی به چبزب نزنین...

جدیدترین ارسال ها

بالا