جلوگيري از بين رفتن پهناي باند

zoghal

Active Member
دوستان عزيز اگه راهي دارن كه از بين رفتن پهناي باند جلوگيري كرد به ما بگن
مثلا اين گوگل پدر پهناي باند ما رو در آورده

منظور از اینکه گوگل پدر پهنای باندتو درآورده چیه؟
میخوای تو سرچ گوگل نباشه؟ راه داره این کار با متا تگ ها میشه و کلا میتونی سایتت رو از سرچ گوگل و قیه موتور سرچ ها خارج کنی
در هر حال نوع سی ام اس در این مورد خیلی مهمه و تعداد query هایی که از دیتابیس فراخوانی میکنن مثلا mt حدود 10 برابر زوپس یا مامبو فراخوانی از دیتابیس داره و اصلا خوب نیست
مامبو از زوپس بهتره ولی تقریبا در یه سطح هستن
e-107 بسیار از نظر فراخوانی از دیتابیس عالی عمل میکنه ولی انعطاف پذیری خوبی نداره
یه چیز دیگه اینکه عکس ها رو از هاست خودتون خارج کنید و لینک بدید تا دیتابیس مصرف نشه همینطور فایل های حجیم رو
برای مقایسه یه نگاهی به این بکنید بدک نیست:
http://forum.mamboserver.com/showthread.php?t=11782

zoghal

Active Member
والا من از php nuek استفاده ميكنم
اگر امكان داره من را راهنمايي كنيد تا از به حدر رفتن پهناي باند جلوگيري كنم

دوست عزیز در مورد سی ام اس که نمیتونی کاری بکنی به غیر از عوض کردن
در مورد عکس و فایلم توضیح دادم
بعد از دو پست هم هنوز نگفتی منظورت از گوگل اینه که سایتت بازدید کننده نداشته باشه؟ تو سرچ ها نیاد؟

zoghal

Active Member
من وقتي به قسمت سايت هاي رجوع دهنده ناك ميرم همش لينكهاي مربوط به گوگل هست
ايا بايد اي پي گوگل رو بيند كنم؟

متوجه نمیشم کدوم سایتا؟چه رجوعی؟
در ضمن الان که باند مفته مثلا هاست من اگه فقط تو فوتر بنویسم hosted by ... ( به جای سه نقطه لینک هاست ) را بزارم ماهی 10 گیگ باند میده بهم به نظرم 10 گیگ باند ماهی 1 دلار هم کمتره
به نظر نمیرسه بازدید کننده های سایت شما اونقدرام زیاد باشن در هر حال میتونی لوگو رو سبکتر کنی یا ورداری و قالب رو هم سبکتر انتخاب کنی

zoghal گفت:
من وقتي به قسمت سايت هاي رجوع دهنده ناك ميرم همش لينكهاي مربوط به گوگل هست
ايا بايد اي پي گوگل رو بيند كنم؟

من هنوز منتظر جواب شما هستما فک نکنی رفتم :wink:
باید بگی این روبوت گوگل دقیقا به کدوم قسمت سایت حمله ور میشه مثلا من که یه ماژول دانلود داشتم در عرض دو هفته 4 گیگ باند رو گوگل به همین خاطر مصرف کرد که صفحه به صفحه ایندکسش کنه
جلوگیری از حمله روبوت ها به جای خاصی از سایت سادس فقط باید بگی جریانش چیه و اون قسمت رو پیدا کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا