Ali Number 1
Member
راستش من هنوز تو کف این پوروژتم. گفتم اگه میشه یه تایپیک آموزش قدم به قدم همچین پروژه ای رو درست کنی و بعد یه چیزی تو مایه های مسابقه راه بندازیم و...
آقا کارت واقعا واقعا عالی شده. به نظر من در سطح جهانی کار کردی. واقعا ایول داره. من وقتی کارتو دیدم تازه فهمیدم که چقدر مبتدیم و چه قدر شما حرفه ای. واقعا خسته نباشی. بی صبرانه منتظر کارهای جدیدت هستیم
طبق صحبتهایی که توی تاپیک زیر شد (البته من فقط نگاه میکردم ) پیشنهاد تاپ گالری واسه این اثر میدم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=189015&page=7
bubo3d جان، که متاسفانه اسمتم نمیدونم از این به بعد کارهاتو تو گالری سه بعدی بزار ،چون مدیران عزیز، به بخشهای دیگه کم لطفی دارن و احتمال اینکه کارت دیده نشه زیادِ
موفق باشی
عزیز نمیدومن چرا این تاپیکت رو ندیدم. شرمنده ریفیقراستش من هنوز تو کف این پوروژتم. گفتم اگه میشه یه تایپیک آموزش قدم به قدم همچین پروژه ای رو درست کنی و بعد یه چیزی تو مایه های مسابقه راه بندازیم و...
تخصص من افتر افکت هست.برای حرفه ای تر شدن کارم به نظر مکس بهتره تا مایا.نه ؟نمی خوام بگم کدوم بهتره ولی این طوری نگو!!! در ضمن این کار قدرت fume fx هست بیشتر تا خود مکس. خواستم یه لحظه طرف مایا رو بگیرم فقط!! ولی بی شوخی هر کدوم جا خودشونو دارن. یکم تحقیق کنی به نظرم به حرفم میرسی
سلام جلوهای ویژه شب واقعه واقعا عالیه بهت تبریک میگم . من چندین وقته دنبال قاصدک آماده با رزولیشن فول اچ دی یا اچ دی میگردم . اگه میشه یه آدرس بزارید واسه دانلود . کارتون حرف نداره