این جلد روی کاغذ 300 گرمی با یووی مات چاپ شد. j1199513266
flashpro کاربر فعال Jan 10, 2010 #1 این جلد روی کاغذ 300 گرمی با یووی مات چاپ شد. [MIUC]j1199513266[/MIUC]
M MEGA WAVE Active Member Jan 10, 2010 #2 طرح خوبی شده تبریک میگم ایده و اجرای گوجه فرنگی ها از خودتون بوده ؟ شاد زی
HASTAR Member Jan 11, 2010 #3 کل کار 20 هست اگه به قول دوستمون مگا اگه کار اکار ایده اش با خودت باشه میشه 2 تا 20 کارت خوبه راستی اگه انارو یو انجام دادی لطف میکنی آموزششو بزاری ممنون میشم آخرین ویرایش: Jan 11, 2010
کل کار 20 هست اگه به قول دوستمون مگا اگه کار اکار ایده اش با خودت باشه میشه 2 تا 20 کارت خوبه راستی اگه انارو یو انجام دادی لطف میکنی آموزششو بزاری ممنون میشم
mrtnet Member Jan 11, 2010 #4 با سلام دوست عزیز خیلی قشنگ شده خسته نباشید امیدوارم تو چاپ هم قشنگ در بیاد ... در ضمن دوست عزیز میتونم خواهش کنم این بکگراند قرمزی که کار کردید برای من بفرستید ؟؟؟ با تشکر از شما - موفق و پیروز باشید ...
با سلام دوست عزیز خیلی قشنگ شده خسته نباشید امیدوارم تو چاپ هم قشنگ در بیاد ... در ضمن دوست عزیز میتونم خواهش کنم این بکگراند قرمزی که کار کردید برای من بفرستید ؟؟؟ با تشکر از شما - موفق و پیروز باشید ...
flashpro کاربر فعال Jan 11, 2010 #6 mega wave گفت: طرح خوبی شده تبریک میگم ایده و اجرای گوجه فرنگی ها از خودتون بوده ؟ شاد زی کلیک کنید تا باز شود... بله دوست من
mega wave گفت: طرح خوبی شده تبریک میگم ایده و اجرای گوجه فرنگی ها از خودتون بوده ؟ شاد زی کلیک کنید تا باز شود... بله دوست من
S sisosipo Member Jan 11, 2010 #7 دوست میدارم کاره توپی شده رنگ قزمر وای okeye مرسی داری موفق باشی....