جست و جو گر .::با این برنامه رایانه خود را کاوش کنید::.

سلام
امروز یک نرم افزاری طراحی کردم و گذاشتم که به شما قدرت جست و جو رو برای فایل مورد نظرتون میده . یعنی یه نام خاص و یه مکان و برنامه نام های مشابه رو پیدا میکنه
از نظر قدرت فکر کنم با جست و جو گر ویندوز برابره اینم عکسی که ادعای منو اثبات می کنه
power.jpg

اما مطمئن هستم همتون از اون سرعت جست و جو گر ویندوز رو انتظار ندارید.خوب سرعتش به اون نمیرسه . اول خودتون با مسیر های کم فایل امتحان کنید تا به این برنامه اعتماد کنید

اینم محیط برنامه
scr.JPG

در ضمن اون فایل جاری که اون پایین نوشته فعلا زیاد کاره ای نیست اما اگه خیلی علاقه دارید اونو ببینید پس از تکمیل جاهای خالی کلید ترکیبی shift+ctrl+s روبه جای دکمه جست و جو بزنید

در شب های قدر ما را هم یاد کنید:rose:

پیوست ها

• ComSer.zip
    681.7 کیلوبایت · بازدیدها: 66
آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
شما از چه مکانیزمی(یا الگوریتمی) برای جستجو در این برنامه استفاده می کنید؟

این برنامه استفاده زیادی از cpu میکنه و همون طور که اشاره کردین به درد جستجو های ساده درون پوشه ها میخوره. اما اگر مدل جستجوی شما نوع ترتیبی هست باید گفت که مدل ساده ای هست و چندان کارا نیست.

ضمنا باید به هنگام انجام عملیات جستجو یک پیام کاربر رو در جریان اینکه جستجو در حال انجام هست قرار بده. از طرف دیگه باید یک دکمه در برنامه باشه که هر وقت کاربر خواست پروسه جستجو رو متوقف کنه.

سلام

خیلی جالبه

با multimedia builder چه کارها که نمیشه کرد .

خیلی ممنون.نظر لطفتونه

آقا سیلور . شرمنده دارم میرم احیای شب قدر . در اسرع وقت جوابتون رو میدم . خلاصه مطلب این که این برنامه یه زیرکی هم تو خودش داره
باز هم از این که فعلا نمی تونم جواب بدم نهایت عذر خواهی رو دارم

آخرین ویرایش:
جواب آقا سیلور :
سلام
فرض کردم نام مورد جست و جو aaa و فایل در حال بررسی xxxxxxxxx.xxx است تصویر گویاست
1.jpg

این مرحله سرعت قابل قبولی داره

جدیدترین ارسال ها

بالا