جستجو در گوگل

carp3

Member
سلام ميخواستم بدونم چه جوري ميشه فهميد كه يه كليد وازه در گوگال چند تا نتيجه داره مثلا ميخوام كاري كن كه يارو ا تو سايت من دنبال چيزي گشت در آخر نتايج بنويسه جستجو براي كلمه ... در گوگل 5000 نتيجه داشت و در ياهو 4151 نتيجه و .....
اگه ميشه كمك كنيد :-? :-? :-? :-? :-?

ToFaN

Well-Known Member
carp3 گفت:
سلام ميخواستم بدونم چه جوري ميشه فهميد كه يه كليد وازه در گوگال چند تا نتيجه داره مثلا ميخوام كاري كن كه يارو ا تو سايت من دنبال چيزي گشت در آخر نتايج بنويسه جستجو براي كلمه ... در گوگل 5000 نتيجه داشت و در ياهو 4151 نتيجه و .....
اگه ميشه كمك كنيد :-? :-? :-? :-? :-?
شما ميخواين از طريق سايتت در گوگل جستجو كنيد؟؟؟؟
احتياج به هيچ برنامه نويسيه خاصي نيست
خوده گوگل اين سرويس رو به شما ميده - درضمن حتي به شما هم مبلغي در اين زمينه يا پورسانتي ميده (‌البته واسه سايتهاي ايراني نه )‌
لينكش رو من الان ندارم برات پيدا ميكنم ولي

miladmovie

Active Member
اهم
البته نیاز به یکم برنامه نویسی داره که ! ولی هیچ رابطه مستقیمی به java نداره
گوگل به شما یک webservice می ده و شما هم با هر برنامه (php,asp.net,java,.....) می تونی به این وب سرویس وصل بشی و نتیجه رو بگیری
یک سرچی توی اینترنت بکن به نتیجه می رسی

golden

Member
می تونی با استفاده از extention جدید curl در php صفحه اول سرچ ( مربوط به هر keyword) را توی php بیاری و بد با parse کردن اون string تعداد نتایج را بدست بیاری.

miladmovie

Active Member
golden جان خوده گوگل زحمت کشیده وب سرویس داده!
چرا مساله رو دور خودمون بپیچونیم ؟ !

golden

Member
قبلا ( حدود 1.5 سال پیش) که می یکمی با google api کار میکردم به ما اجازه می داد در روز تنها 1000 تا query بفرستیم. حالا را نمی دونم....
اما این روشی که من گفتم برای yahoo هم کار میکنه ( هر چند جدیدا yahoo هم api داده)

carp3

Member
بابا من ميخوام فقط بدونم مثلا جستجو براي كلمه ي php در گوگل جند نتيجه داره بعد بنويسم:
جستجوي شما براي كلمه php در سايت 12 نتيجه داشت جستجوي اين كلمه در گوگل 1580.000.000 نتيجه داشت براي ديدن نتايج اينجا را كليك كنيد
بعدم لينك بدم به گوگل
همين
!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا