جستجو در چند جدول

hasanak852

Active Member
سلام به استاتید
دوتا سوال:
اولی اینکه چجوری با یه کوئری توی چند تا جدول دیتابیس سرچ کنید؟
من برای رم و مادربورد و سی پی یو و ... هرکدوم یه جدول دارم، میخوام جدیدترین کالایی که وارد شده جستجو کنم.
دومی ربطی به دیتابیس نداره:
وبگذر چجوری آدرس صفحه ای که واردش شدی رو تشخیص میده؟
در مورد تشخیص رزولیشن و ... اینجوری عمل میکنه:
کد:
screensize=screen.width+'x'+screen.height;
colors=(navigator.appName.indexOf('Microsoft')==0)?screen.colorDepth:screen.pixelDepth;
if(colors=='undefined'){colors='5';};
if(colors=='32'){colors='1';};
if(colors=='24'){colors='2';};
if(colors=='16'){colors='3';};
if(colors=='8'){colors='4';};
document.write ('
        <p align=center>
            <iframe scrolling=no width=0 height=0 border=0 frameborder=0
            allowtransparency="true"
            src="http://counter6.webgozar.com/counter/xstat.aspx?t=stat5&code=173044&rnd=' + Math.round(Math.random()*50000) + '&s=' + screensize + '&c=' + colors + '&ref=' + escape(document.referrer) + '&title=' + escape(document.title) + '" >
            </iframe>
        </p>');

sibetorsh

Member
برای ارتباط حدول ها با هم باید یه وابستگی وجود داشته باشه! مثلا کلید خارجی .
برای جستجو هم توسط کلید خارجی و توسط select تو در تو می تونی اطلاعات رو بدست بیاری

DaDaDooDoo

کاربر VIP
چجوری با یه کوئری توی چند تا جدول دیتابیس سرچ کنید؟

بسته به نیازتون با استفاده از union یا join که در مورد join باید کلید خارجی داشته باشید ، من دقیقاً متوجه نشدم چجوری می خواید سرچ کنید اما فکر می کنم باید از union استفاده کنید .
( در مورد UNION و JOIN توی اینترنت جستجو کن )

آخرین ویرایش:

MIMi King

Member
وبگزر یه فایل داره که تو اونو تقریبا اینکلود می کنی و با اون می تونه آدرس و اینراو بخونه. یعنی هر کسی که وارد سایتت بشه یه بار سایت وبگزر رو باز می کنه و از اون وبگزر می فهمه که رزولوشن و .. چین! با جاوااسکریپت هسن

hasanak852

Active Member
بسته به نیازتون با استفاده از union یا join که در مورد join باید کلید خارجی داشته باشید ، من دقیقاً متوجه نشدم چجوری می خواید سرچ کنید اما فکر می کنم باید از union استفاده کنید .
[LTR]Exactly This.[/LTR]

hasanak852

Active Member
یه کوئری میخوام که 10تای آخرین کالاهای وارد شده تو چندین جدول رو بیاره (به ترتیب زمان)
مثلا برای یک جدول مادربورد کوئریش اینجوری میشه:
PHP:
$query="SELECT * FROM `mainboards` ORDER BY `time` DESC LIMIT 0, 10 ";

جدیدترین ارسال ها

بالا