سلام ميخواستم بدونم با php ميشه كاري كرد كه كاربر وقتي روي يك لينك خاص كليك ميكنه پنجره search ويندوز باز بشه و عبارت داخل لينك رو براي پيدا كردن فايل هاي داراي اون عبارت، جستجو كنه ؟
میشه یکم توضیح بدی؟!سلام
بله میشه
با php همه کاری میشه کرد
یکم همت میخواد
سلام
بله میشه
با php همه کاری میشه کرد
یکم همت میخواد
میشه یکم توضیح بدی؟!
php چه ربطی به ویندوز کاربر داره؟!
فکر نمیکنم همچین چیزی فقط با php قابل پیاده سازی باشه ها !
حداقل من تا حالا نه شنیدم و نه دیدم که جایی این کارو انجام بدند دیگه نمیدونم ! ( باز هم تاکید میکنم با php تنها منظورم هست ، البته شاید با command و اینا بشه یه کارایی کرد)
<?php
if(isset($_POST["str"])) header("Location: search-ms:displayname=Search%20Results&crumb=System.Generic.String%3A" . $_POST["str"]);
?>
<form action="" method="post">
<input type="text" name="str" />
<input type="submit" name="submit" value="submit" />
</form>
جالب بود!! من نمیدونستمPHP:<?php if(isset($_post["str"])) header("location: Search-ms:displayname=search%20results&crumb=system.generic.string%3a" . $_post["str"]); ?> <form action="" method="post"> <input type="text" name="str" /> <input type="submit" name="submit" value="submit" /> </form>
تست شده روی ویندوز ۷ با استفاده از firefox
حداقل شما نشنیدین؟
خوب میشه انجام داد
حالا فرم سادش با html انجام میشه
ولی با php هم میشه اطلاعات رو ارسال کرد و url رو ایجاد کرد
این دوستمون میخواد پنجره سرچ باز بشه تو ویندوز همین
من منظورم این بود که بشه توی یه درایو سرچ کرد یا مثلا لیست فایلها رو بدست اوورد یا یه همچین چیزی !
تست شده روی ویندوز ۷ با استفاده از firefoxPHP:<?php if(isset($_POST["str"])) header("Location: search-ms:displayname=Search%20Results&crumb=System.Generic.String%3A" . $_POST["str"]); ?> <form action="" method="post"> <input type="text" name="str" /> <input type="submit" name="submit" value="submit" /> </form>