جستجو در ديتا بيس با mdm

من يك ديتا بيس با access دارم كه مي خواهم توي فلش در آن جستجو انجام دهم
نرم افزار mdm zinc را ديدم ولي نمي دانم چطور اين كار را انجام دهم

Security9776

Active Member
سلام ،
برای اانجام این کار با Zince باید با روش های RunQuery مثل Insert , Update, ... استفاده کنید . مساله مهم دیگه هم استفاده از WHERE هست . یعنی مثلا
mdm.Database.MSAccess.runQuery("DELETE * FROM TableName WHERE FieldName="YourSearchWord"");

اگه نیاز به توضیح بیشتری داشتید بگید تا کمکتون کنم
موفق باشید ، محسن

webkhan

Member
با سلام
تاحالا كسي تونسته بيشتر از 1000 ركورد رو با mdm تو فلش لود كنه؟

از پاسختون متشكرم
يك مثال قبلا در يكي از تاپيكها معرفي كرده بوديد كه از سايت ماكرو مديا بود آن را هم ديدم ولي چندان در اكشن اسكريپت قوي نيستم و بايد اين جستجو را در پروژه ام بگنجانم در پروژه من تعداد 600 ركورد وجو دارد كه درحال حاضر به صورت دسته بندي شده و صفحه اي نمايش داده مي شود .
اگر ممكن است به طور كاملتري به من توضيح دهيد يا يك نمونه بگذاريد

Security9776

Active Member
سلام ،
ببخشید دیر جواب می دم . یه چند وقتی فرصت نکردم به سایت سر بزنم .
در مورد تاپیکی که در مورد ماکرومدیا بود من متاسفانه چیزی یادم نمی یاد .
در مورد جسجتو در دیتابیس اکسس ، بله شما می تونید جستجو کنید . فقط شاید یه کمی پیچیده باشه اگر با اکشن اسکریپت زیاد سرو کار نداشته باشید .
در مورد توضیح بیشتر بهترین مورد هلپ نرم افزار MDM هست . البته اگر با زبان های برنامه نویسی سرورساید مثل پی اچ پی یا ای اس پی کار کرده باشید راحت تر می تونید درک کنید .
در مورد نمونه هم به سایت www.Multidmedia.com اگه برید می تونید در نمونه های Flash Studio Pro یا MDM Zince نمونه هاییش رو مشاهده بکنید .
بازم اگه کمکی از دستم بر میاید بگید تا کمکتون کنم .
موفق باشید ، محسن

در مورد نمونه ها در سايت ماكرومديا براي جستجو چيزي پيدا نكردم و هلپ mdm را نيز خواندم .به هرحال از راهنماييتان متشكرم و باز هم مي گردم شايد چيزي پيدا كردم .
لطفا اگر نمونه يا راهنمايي بهتري داشتيد كمكم كنيد

feyzabadi

Member
این فایل و برا نمونه درست کردم.
فک کنم بتونه بهتون کمک کنه چونکه در حقیقت توش یه سرچ هم داره(مطابقت دادن username وارد شده با username موجود در بانک)
فقط یادت باشه که exe شو با mdm بگیری.
اگه بازم سوالی داشتی بپرس

پیوست ها

• flash.rar
    80.8 کیلوبایت · بازدیدها: 59
آخرین ویرایش:

Security9776

Active Member
سلام ،
دوستان براتون نمونه رو گذاشتند . منتهی من گفتم در سایت www.MultidMedia.com ( مالتی دی مدیا ) نه سایت ماکرومدیا !

موفق باشید ، محسن

با سلام از فايل شما و متشكرم
ببخشيد من مدت زيادي نتوانستم سر بزنم
مي خواستم بدانم اگر روي اين جستجو فقط كلمه اي از يك فيلد را تايپ كنم ودر كل فيلد جستجو انجام شود به چه صورت بايد باشد

Security9776

Active Member
سلام ،
دوست عزیز ، من متوجه منظورتون نشدم . اگه ممکنه واضح تر بیان کنید .
موفق باشید ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا