جستجوگر domain

Hosein.NET

Member
سلام دوستان سال نو مبارك
راستي كسي جستجوگر domain سراغ داره كه پسوند ir رو هم سرچ كنه؟
تو نيازمنديها مطرح كردم هيچ جوابي نبود واسه همين اينجا نوشتم؟
اصلا اين جستجوگرها چطوري ساخته ميشه؟
يكي مثل سايت parsweb.com
?

spsgorgan

Active Member
والا حسين جان
من يه دونه با پي اچ پي دارم ولي آي آر رو سرچ نميكنه .

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام سينا جان...

اگر لطف كني و بزاريش ممنون ميشم ....

مخلصم

narenj

Member
به نظر من از مسولين سايت nic.ir سوال كن. چون ثبت دومين با پسوند ir منحصرا براي اين سايت مي باشد

spsgorgan

Active Member
چاكرتم هستم !
اين هم فايل . يه ماژول هست . زحمت فارسي سازي هم بدوش شما . والا من قبلا فارسي كرده بودم فقط نميدونم الان كجاست !

مخلصيم

پیوست ها

• NSN_Whois.zip
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 44

YTERROR

Active Member
سلام سايت نورجنوب كه يك هاست هست كد جاوا رد در اختيار شما مي زاره

Ghamnevis

Well-Known Member
چاكرم سينا جان...

چشم ! گمونم يكماهي ترجمه اش وقت ببره :) !

به هر حال ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
برای اینکار شما یک کد Whois از سایت www.hotscripts.com دانلود کن .
در این برنامه ها برای اینکه هر دومین رو چک کنه به Whois همون سایت وصل میشه وثلا اگر بخواین دومین ws دو سرچ کنید اون برنامه میره دومین مورد نظر شما رو در whois.nic.ws سرچ میکنه . یا اگر دومین com بخواد سرچ کنه میره توی سایت whois.internic.com سرچ میکنه ! حالا برای اینکه دومین ir رو (از هر نوع پسوندی سرچ کنید) کافیه با سایت whois.nic.ir کار کنید . این صفحه یک نتیجه رو بر میگردونه که برنامه میاد محتوای توی صفحه رو آنالیز میکنه . حالا هر کدوم از سایتها یک نتیجه رو بر میگردونن. سایت nic.ir نتیجه No entries found رو در صورتی که دومین نباشه بر میگردونه که از این طریق برنامه میفهمه دومین آزاد هستش.
(میدونم بد توضیح دادم و متوجه نشدید ! اما چون زمانی این موضوع برای خودم سوال بود یک مدتی روش کار کردم و این موضوع رو در آوردم ! شاید کار خیلی مهمی نباشه به نظر بعضی ها اما خودم خوشحال شدم که تونستم سیستم کارشو بفهمم :wink: )

برای اینکه بهتر متوجه منظورم بشید فایل پیوست رو بگیرید . این برنامه رو من از سایت hotscripts.com گرفتم و خودم دومین های IR رو بهش اضافه کردم ! برای کار با برنامه فایل whois.php رو اجرا کنید.
برای اینکه توضیحاتی که بالا دادم رو بهتر متوجه بشید فایل tlds.php رو باز کنید و خطوط بین 66 تا 84 رو دقت کنید. در اینجا اطلاعات مربوط به سرچ دومین IR هستش.

موفق باشید :wink:

مجید

پیوست ها

• whois.zip
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 124

Hosein.NET

Member
سلام دوستان از همه ممنونم
از شما هم آقا مجيد توضيح جالبي بود
حالا كسي با asp سراغ داره<؟
به جز web wiz

smith

New Member
داش محی اونجا که گفتی سورس هم داده ولی من نمی تونم استفاده کنم کسی می تونه کمک بده
http://day.ir/givingsource.aspx
راستی یه سوال من هر جا عضو می شم یا هر میلی که درست می کنم بعد از چند روز پسوردشو یادم میره
آخه آلزایمر داشته بیدم:lol: برنامه ای هست که پسوردها رو به صورت مطمئن ذخیر کنه؟

koorangi

New Member
سلام
دست شما درد نکنه.
واقعا فروم خوبي داريد
خدا شما را حفظ کنه خصوصا براي اهالي
Open Source
موفق باشيد
خدا نگهدار
کورنگي

جدیدترین ارسال ها

بالا