جستجوگر تصاویر

aha group

New Member
سلام
بچه ها من می خواستم یه جستجوگری بسازم که در اون تصاویری باشه که نام او تصاویر رو اگه تو یه input text وارد کنی و enter رو بزنی تصویر مربوطه تو یه همون صفحه در یه قسمتی از صفه نمایش داده شه.میتونید کمکم کنید؟:)

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برنامه باید در کجا عملیات جستجو رو انجام بده ؟ مثلاْ باید از یک فولدر مشخص اون تصاویر رو پیدا کنه ؟

aha group

New Member
فرق نداره، هم میتونه از پوشه باشه هم میشه همشو خراخوانی کرد، اما فکر کنم اولی هم راحته هم خوب
[ویرایش - nevercom]: لطفاْ فینگلیش ننویسید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nevercom

از دستور Searchforfiles برای جستجو استفاده کنید و در قسمت Filter هم پسوند فایل ها رو بنویسید (مثلاْ jpg یا png..) لیست فایلهای پیدا شده در لیست داخلی ذخیره میشه تعداد آیتم های موجود در لیست در CBK_NumInList ذخیره میشه با یک حلقه میتونید تمام آیتم های درون این لیست رو پیمایش کنید، با کد زیر آیتم i ام لیست رو در یک متغیر میریزید:
کد:
LoadText("Item$",<List>i")
با استفاده از تابع POS میتونید چک کنید که آیا نامی که در ادیت باکس نوشته شده در بین فایلهای ویدا شده هست یا نه، اگر خروجی تابع عددی غیر صفر باشه، یعنی وجود داره، پس اون آیتم یکی از نتایج جستجو هست متاسفانه MMB در دسترس ندارم که کد یا مثال براتون قرار بدم مباحث زیر میتونه کمکتون کنه: راهنمايي در كد سرچ و حذف

کمک فوری !!!!!!! لود کردن تمام آهنگ های درون فولدر در لیست باکس

reza zareie

Active Member
سلام به همه ي دوستان mmbكار
من در خواستي كه دوستمون aha group داشتن رو واسشون انجام دادم .
تو اين نمونه اي كه گذاشتم شما ابتدا تصاوير رو از درايوي كه تصاوير اونجا ذخيره شدن لود مي كنيد بعد ليست
اين تصاوير به يه ليست باكس اضافه مي شه و شما مي تونيد نام تصويرر و تو اديت باكس وارد مي كنيد و با زدن
دكمه جستجو در صورت وجود تصوير اون رو براي شما نمايش ميده
نكته : درهنگام جستجو به بزرگ يا كوچك بودن تصاوير دقت كنيد:green:

پیوست ها

• SearchPicture.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35

aha group

New Member
دوست عزیز قسمت جستجوش خوب بود اما من میخوام این تصاویر یه تصاویری باشه که من قبلا آماده کردم و جستجو روی این تصاویر انجام شه.:rose:

reza zareie

Active Member
خوب شما ميخواين اين تصاوير از كجا جستجو بشن . شما اين تصاوير رو توي پوشه خاصي ذخيره كردين يا اين تصاوير رو به پروژتون امبد كردين ؟

aha group

New Member
من فکر می کنم اگه امبد کنم میشه اما چون تعداد عکس ها زیاد هس لودشون طول میکشه برا همون میخوام پوشه ای رو برای اون ها اختصاص بدم که به همراه فایل اجرایی باشه.

nevercom

اگه تصاویر رو در یک فولدر بریزید، جستجو روی تمام تصاویر موجود در اون فولدر انجام میشه. (Embedd هم که بکنید، فقط آدرس اون فولدر عوض شده) اگر بگید دقیقاْ میخاید چکار کنید راحت تر میشه راهنماییتون کرد.

aha group

New Member
من می خوام یه photo dictionary تهیه کنم که وقتی نام لغت داده میشه تصویر مربوطه در قسمتی از صفحه اجرایی که به اون اختصاص داده شده نمایش داده شه

reza zareie

Active Member
باسلام
من مثالي قبلي رو براتون اصلاح كردم به اينصورت كه:
فرض شده كه شما تصاوير رو توي درايو Eذخيره كردين و وقتي شما برنامه رو باز مي كنيد ديگه از شما دريافت تصاوير نمي خواد و خود برنامه تصاوير درايو Eرو لود مي كنه وشما ميتوني جستجو رو انجام بدي
براي تغيير دادن اين مسيرهم شما ميتوني اسكريپت 'Script'رو ويرايش كني و مسير مورد نظرتون رو به راحتي به برنامه بدين

پیوست ها

• SearchForPic2.zip
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

nevercom

برای دیکشنری استفاده از جستجو اصلاْ صحیح نیست، فکر کنید دیکشنریتون ۵۰۰۰ تا لغت داشته باشه و همین مقدار هم تصویر، جستجو بین این تعداد زمان زیادی میبره که اصلاْ مناسب ابزاری مثل دیکشنری نیست.

شما میتونید از روشهای دیگه ای استفاده کنید، مثلاْ نام تصویر رو متناسب با نام لغت در نظر بگیرید، زمانی که لغت وارد شد، برید و در یک مسیر خاص، یک فایل که همنام با لغت هست (یا قسمت خاصی از نامش) عکس رو لود کنه.
یک راه حل مناسب تر شاید نام عکس رو هم در دیتابیستون ذخیره کنید
از هر روشی که برای ساخت دیکشنری استفاده کنید، محلی برای ذخیره سازی اطلاعات وجود داره، در اون دیتابیس یک قسمت برای نام تصویر در نظر بگیرید و هنگام ترجمه، عکس رو از یک فولدر خاص لود کنید.

aha group

New Member
منم منظورم از ابتدا همون روش شما بود اما برا اینکار نمی دونستم چیکار کنم راستش کار با دیتا بیس رو بلد نیستم مطالبی پیدا کردم ها اما هنوز نخوندم تا بتونم ازش استفاده کنم وقتی آقا رضا اون مثال رو زدن من لغت ها رو به صورت تفکیکی و درس به درس جدا کردم تا لود کردنش آسونتر شه اما اگه بتونم از روش شما هم برای جستجو بین کل لغات استفاده کنم عالی میشه .درست اینجا برای رفع اشکال های دوستان تو mmb هس اما ممنون میشم برای روشی که پیشنهاد کردین کمکم کنید تا از دیتابیس برای اینکار استفاده کنم.

nevercom

به شدت پیشنهاد میکنم از دیتابیس استفاده کنید.
هم برای کار با دیتابیس اکسس و هم SQLite پلاگین هایی وجود داره.
کار با دیتابیس SQLite دردسر بیشتری داره اما من به شخصه خیلی قبولش دارم
دیتابیس اکسس رو هم متاسفانه هیچگاه فرصت نشده تستش کنم، اما امکاناتی که جناب تاجیک براش درنظر گرفتن واقعاْ عالیه
هردو رو بررسی کنید و یکیش رو برای کار با دیتابیس انتخاب کنید.

برای کار با دیتابیس SQLite هم یک آموزش مرحله به مرحله هست که جناب evil_gates زحمتش رو کشیدن و بصورت یک مبحث مهم در دسترس هست.
اگر با اون آموزش پیش برید خیلی راحت میتونید با نحوه ی کار با دیتابیس SQLite آشنا بشید.

وقتی برنامه رو ساختید، اضافه کردن تصاویر خیلی راحت هست.

ضمن اینکه قبلترها با استفاده از پلاگین SQLite یک دیکشنری بنام Dicti ساخته بودم که سورسش هم منتشر شده، شاید اون هم بتونه کمکتون کنه.

شما کار رو شروع کنید، اگرهرجایی به مشکل برخوردید کمکتون خواهیم کرد.

aha group

New Member
جناب nevercom الان شروع کردم به خوندن SQLite فقط یه مشکل که دارم اینه که من
پلاگین نسخه SQLite 1.1
رو دانلود کردم اما اونجا نفهمیدم این کد هایی رو که گفته بودند رو کجا بنویسم تا بتونم یه پایگاه داده باشم.درضمن معذرت می خوام که هی سوالای پیش پا افتاده می پرسم آخه جز اینجا جای دیگه ای نیس که بشه مشکلات رو مطرح کرد . این آموزش کامل هس اما اگه فقط اشاره کنید که من این د ها رو کجا بنویسم و از اون فایل دانلود شده چطوری استفاده کنم خودم بقیه را رو می روم . مرسی دوست عزیز:rose:

reza zareie

Active Member
به نظر من براي شما كه در اين زمينه مبتدي هستي نرم افزاري كه جناب محمود حسيني طراحي كرده اند بهترين راه حله. شما بااين نرم افزار ميتونيد براحتي هرچه تمام يك ديتابيس بسازيد و براي كدهاي جستجو ، ويرايش ، افزودن ، حذف و... رو توليد كنيد و تو پروژتون استفاده كنيد . براي دانلود اين نرم افازر كم حجم و بسيارمفيد به سايت آقاي حسيني به نشاني زير بريد
Mahmoodmmb.vcp.ir

nevercom

جناب nevercom الان شروع کردم به خوندن SQLite فقط یه مشکل که دارم اینه که من
پلاگین نسخه SQLite 1.1
رو دانلود کردم اما اونجا نفهمیدم این کد هایی رو که گفته بودند رو کجا بنویسم تا بتونم یه پایگاه داده باشم.درضمن معذرت می خوام که هی سوالای پیش پا افتاده می پرسم آخه جز اینجا جای دیگه ای نیس که بشه مشکلات رو مطرح کرد . این آموزش کامل هس اما اگه فقط اشاره کنید که من این د ها رو کجا بنویسم و از اون فایل دانلود شده چطوری استفاده کنم خودم بقیه را رو می روم . مرسی دوست عزیز:rose:

در اون بسته که دانلود کردید یک مثال هست بنام SQLite Intro که کلیات SQLite رو شرح میده، SQLite یک سیستم بانک اطلاعاتی هست که از زبان SQL برای برقراری با دیتابیس و درواقه ایجاد ارتباط با موتور استفاده میکنه.
پلاگین SQLite برای MMB اومده و اون موتور رو در دسترس ما قرار داده که چند تابع بیشتر نداره
تابع SQLiteInit قبل از هر تابع دیگه ای باید فراخوانی بشه تا موتور دیتابیس راه اندازی بشه
از تابع CreateSQLDB برای ایجاد یک فایل خام استفاده میشه تا دیتابیس در اون ساخته بشه (فقط فایل ایجاد میشه و باید ساختار دیتابیس بعداْ مشخص بشه)
تابع OpenSQLDB یک دیتابیسی که وجود داره رو باز میکنه تا عملیات روی اون انجام بشه، دیتابیس هایی که باز شدن، تا زمانی که از برنامه خارج نشیم یا توسط تابع CloseDB نبندیمشون، باز میمونن.
تمامی دستوراتی که به پلاگین میفرستیم، از طریف تابع Query ارسال میشن، پس این تابع به نوعی پرکاربرد ترین تابع هست.
این دستوراتی که ارسال میشن به زبان SQL هستن، پس باید آشنایی با این زبان پیدا کنید ۰در حد جزئی کفایت میکنه)

اما در مورد سوالتون، با توجه به توضیحاتی که داده شد، نمیشه گفت کدها رو کجا بزارید !!!
هر کدوم از اونها باید در جای مناسب خودشون باشن
قبل از هرچیز باید دیتابیس راه اندازی بشه، پس باید اول از همه موتور راه اندازی بشه و دیتابیس باز بشه، در مثالهای بسته ی پلاگین این دستورات در اسکریپت Initialization نوشته شدن و معمولاْ در Page Start اجرا میشن دستورات بعدی رو هم در زمانی که نیاز بود ارسال میکنید.
اگر مبحث آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite رو مطالعه کنید، بصورت مرحله به مرحله و به زبانی ساده همه ی اینها شرح داده شده و آموزش در قالب یک مثال عملی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا