جناب nevercom الان شروع کردم به خوندن SQLite فقط یه مشکل که دارم اینه که من
پلاگین نسخه SQLite 1.1 رو دانلود کردم اما اونجا نفهمیدم این کد هایی رو که گفته بودند رو کجا بنویسم تا بتونم یه پایگاه داده باشم.درضمن معذرت می خوام که هی سوالای پیش پا افتاده می پرسم آخه جز اینجا جای دیگه ای نیس که بشه مشکلات رو مطرح کرد . این آموزش کامل هس اما اگه فقط اشاره کنید که من این د ها رو کجا بنویسم و از اون فایل دانلود شده چطوری استفاده کنم خودم بقیه را رو می روم . مرسی دوست عزیز
در اون بسته که دانلود کردید یک مثال هست بنام SQLite Intro که کلیات SQLite رو شرح میده، SQLite یک سیستم بانک اطلاعاتی هست که از زبان SQL برای برقراری با دیتابیس و درواقه ایجاد ارتباط با موتور استفاده میکنه.
پلاگین SQLite برای MMB اومده و اون موتور رو در دسترس ما قرار داده که چند تابع بیشتر نداره
تابع SQLiteInit قبل از هر تابع دیگه ای باید فراخوانی بشه تا موتور دیتابیس راه اندازی بشه
از تابع CreateSQLDB برای ایجاد یک فایل خام استفاده میشه تا دیتابیس در اون ساخته بشه (فقط فایل ایجاد میشه و باید ساختار دیتابیس بعداْ مشخص بشه)
تابع OpenSQLDB یک دیتابیسی که وجود داره رو باز میکنه تا عملیات روی اون انجام بشه، دیتابیس هایی که باز شدن، تا زمانی که از برنامه خارج نشیم یا توسط تابع CloseDB نبندیمشون، باز میمونن.
تمامی دستوراتی که به پلاگین میفرستیم، از طریف تابع Query ارسال میشن، پس این تابع به نوعی پرکاربرد ترین تابع هست.
این دستوراتی که ارسال میشن به زبان SQL هستن، پس باید آشنایی با این زبان پیدا کنید ۰در حد جزئی کفایت میکنه)
اما در مورد سوالتون، با توجه به توضیحاتی که داده شد، نمیشه گفت کدها رو کجا بزارید !!!
هر کدوم از اونها باید در جای مناسب خودشون باشن
قبل از هرچیز باید دیتابیس راه اندازی بشه، پس باید اول از همه موتور راه اندازی بشه و دیتابیس باز بشه، در مثالهای بسته ی پلاگین این دستورات در اسکریپت Initialization نوشته شدن و معمولاْ در Page Start اجرا میشن دستورات بعدی رو هم در زمانی که نیاز بود ارسال میکنید.
اگر مبحث
آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite رو مطالعه کنید، بصورت مرحله به مرحله و به زبانی ساده همه ی اینها شرح داده شده و آموزش در قالب یک مثال عملی هست.