جزیره .... نمونه جلوه های ویژه

سلام
یه کار یکم متفاوت ! شاید عکس کاریو که تو موضوع قبلی گذاشته بودم رو دیدید البته تو کلیپ فیلمش نبود ، اینجا فیلمشو میزارم ببینید و حتما نظرتونو بگید :wink: ممنون
جزیره که حدودا مال 7 ماه پیشه و کیفیت نهایی کار FullHD

Download the ISLAND from 4shared

px16c9sqwgkjzep1ez3.jpg

آخرین ویرایش:
لطف دارین

کمپوزیت برا افتر افکته که کارش همینه ولی خب کار یه کار سه بعدیه و جاهایی به برنامه های سه بعدی هم نیاز داره مثل مدل و فضا ...

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
کارت خیلی عالی بود.
اگه می شه در مورد روش انجام کار و پروسه انجام کار یه توضیحاتی بده. در مورد نرم افزارهای مورد استفاده، اینکه فیلم اصلی رو خودتون گرفتید یا از روی اینترنت گیرش آوردید و توضیحاتی که فکر می کنید به درد افراد علاق مندی مثل من بخوره.
ممنون.
موفق باشید.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
کارت حرف نداشت
کمی توضیح در مورد کارتم هم بده
که کلا از چه برنامه هایی استفاده کردی
راستی این تصویرت را ضمیمه پستت کن تا صفحه هم زودتر لود بشه

با اجازت کارت را می ذارم تو تاپ گالری

ممنونم بچه ها ولی فک نمیکنم انقد کار قشنگ شده باشه ها :wink:
من دوباره اینبار تو 4shared آپلودش کردم ، نمیدونم اینم محدود هس یا نه اگه جایی میدونید نا محدوده بگین که ...... 4shared رجیستر میخاد خوشم نمیاد

4shared download

HOSSEIN.D

Well-Known Member
این خوبه دوست عزیز.
ولی به نظر من از این به بعد اینجا آپ کن.
www.xlpar.com
یه اکانت فری بساز.
بعد هرچی آپلود کنی میره تو اکانتت میمونه.
در مورد کارت هم دانلود میکنم. نظرم رو میدم.
موفق باشید.:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام حجمش زیر 5 مگ می تونی همینجا تو مجید انلاین پیوست کنی با پسوند zip

سپاس از همه

از ساخت پرسیده بودید کلیپ از یه مستند جدا شده ، خودم اونجا پرواز میکردم که برنمیگشتم :wink:
نرم افزارها چیزایی هستن که همه دارن مثل 3D max , photoshop , modo , after effect , realviz , ... من سعی میکنم از همین برنامه ها و تا حد ممکن بدون پلاگین کار کنم ، تنها پلاگین هم سفیر برا افتر که کار پرده پرده کردن کار یعنی اونجا که کار اصلی میره و کار ساخته شده میاد یا بهتره بگم translate wipe line !

تو افتر چند لایه جدا داشتم که با هم ترکیب شده بودن از جمله لایه مه و ابرا که چون رندرشون طول میکشید با اندازه کوچکتر شاید نصف رندر کردمو تو فایل اصلی با یه بلار بزرگش کردم ، ایشالا سیستمای بالاتر :green:

دیگه .... رندرشم دیفالت مکس بود اسکای لایتو اینا ....

یه جاشم که سخت بودو وقت زیادی صرفش کردم درآوردن حرکت دوربین بود که چون دریا بودو نقاط تصویر حرکت میکردن مجبور شدم دستی حرکتشو درآرم که فک میکنم خوب دراومده .....

فعلا ....

راستی
ولی به نظر من از این به بعد اینجا آپ کن.
www.xlpar.com

من دوس ندارم اکنت بسازم مشکلی که پیش نمیاد ؟
ازعکس آواتارت هم خیلی خوشم اومد یه مدت منم همینو میزاشتم ، کلود :wink:

آخرین ویرایش:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
کار خیلی خوبی شده و تاپ گالری و هم تبریک میگم:oops:
به نظر من اگه صخره ها یکم تیره تر و خشن تر بودن بهتر میشد. ترکینگ عالی بود. با چه نرم افزاری ترک کردی ؟ Boujou ? البته اسم realviz و هم آوردی که یه پلاگین ترکینگ برای افتر هست:paint: مدل کشتی با خودت بوده؟؟ رو مدل اون هم یکم کار کنی بهتر میشه.
موفق باشید:oops:

به نظر من اگه صخره ها یکم تیره تر و خشن تر بودن بهتر میشد. ترکینگ عالی بود. با چه نرم افزاری ترک کردی ؟ Boujou ? البته اسم realviz و هم آوردی که یه پلاگین ترکینگ برای افتر هست:paint: مدل کشتی با خودت بوده؟؟ رو مدل اون هم یکم کار کنی بهتر میشه.

سلام رضا

ممنونم ازت ، نخاستم صخره هارو تیره کنم که بگن تاریکی کیفیتو پنهان کرده و درباره خشنیش هم احتمالا بهتر بشه ، نمیدونم شاید ولی فایلشو 7 ماه پیش بستم و فک نمیکنم دوباره برم طرفش ، مدل کشتی هم بله ولی چیز خیلی ساده ایه چون زیاد دیده نمیشه ، منظورم realviz match movere ، اونموقع تنها برنامه ترکی بود که میشناختم
از نظرت ممنونم و تو کارای بعدی حتما به نکاتی که گفتی دقت میکنم :rose:

راستی من ایمیلمو عوض کردم و دوس داشتم اگه میشد اسم آی دی مجیدمم عوض کنم ، کسی میدونه آیا این شدنیه یا نه ؟

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
راستی من ایمیلمو عوض کردم و دوس داشتم اگه میشد اسم آی دی مجیدمم عوض کنم ، کسی میدونه آیا این شدنیه یا نه ؟
بله با کاربر ویجه شدن همه چیز امکان پذیره.یه سری به مزایای کاربران ویژه بزن شاید خوشت اومد:wink:

بالا