جريان نوت بوك رايگان حقيقت داره يا نه..

ali.pb

Active Member
سلام.....

اگه اين چند وقته توي سايتهاي متفاوت گشته باشيد حتما در مورد اين سايت يه چيز هايي ديده يا خونده ايد...
http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=210839

چند وقت پيش براي من هم يه لينك اومد كه اگه نوت بوك رايگان ميخواهي وارد اين سايت بشو و روي رجيستر كليك كن و مشخصات رو وارد كن و 18 نفر رو به سايت معرفي كده و يك نوت بوك رايگان بگير....

اما... :shock:
نوت بوك رايگان ....مگه اين شركت كانادايي به مال خودش اتيش زده.... :lol:

اصلا فرض كنيم آتيش زده باشه ...اصلان شما كسي رو سراغ داريد كه اين نوتبوك رو گرفته باشه...
اگه سراغ داريد به ما هم بگيد ....خوداييش كي از نوت بوك مفتي بدش مياد..... :cool:

اصلا اين كار بر مبناي نتورك ماركتينگ هست يا نه...... :neutral:

BeHnAm_akb

Active Member
من فکر می کنم سر کاری باشه اما خوب بعید هم نیست بدن چون پولشو از جیب نمی ده از شرکت هایی که تبلیغشون می شه می گیره

mojtaba-saleh

Active Member
به زبان ساده کشکه چون ایران تحریم اقتصادیه برای ایرانی ها کشکه!!!

ToFaN

Well-Known Member
نه بابا همش كشكه
يه زماني ميگفتن لب تاپ هاي مايكروسافت
مايكروسافت اعلام كرد كشكه
بازم يه سري اعلام كردن موبايل هاي نوكيا مجاني
بازم نوكيا گفت همه اينا كشكه

alireza-metal

Active Member
اگه خدا وکیلی فقط 1 نفر رو میشناسید که نوت بوک گرفته از این راه بیایید بگید ---- مطمئنا 1 نفر هم تاحالا به این روش چیزی نگرفته

@ljlj

New Member
خدایی من خسته شدم از این بحث تکراری
هرجا میرم همین بحثه می گم بیان 18 تا مجید آنلاینی عضو شین تا به این دنیا بفهمئنیم این کشکه
اگه من نوت بوک گرفتم می دم به شما
بابا یا رو دیوونه نیست که بهه خاطر چش و ابرو 18 نفر 1 میلیون بده یعنی تا حالا کسی نتونسته 18 نفر عضو بگیره؟
من مي گم شايد منظورشون دفترچه يادداشته :D :eek:
اين جريان مثل اين آدامس ها بود كه بايد عكساشو جمع مي كردي يه دونه عكسش گير نمي ومد
هست يادش بخير بچه گيا

آخرین ویرایش:
اگه آدم حساب كنه نشدني نيست چون واسه هر آفر يه 100 دلاري از آدم مي گيره و 18 زير عضو هم بايد اون رو انجام بدن پس معادل يه لپ تاپ مي شه ولي ما ايرانيا چون پول نمي ديم لپ تاپ نمي گيريم

ali.pb

Active Member
پس بچه ها هدف این شرکت ها از گرفتن افراد به این ترتیب چیه......

چرا انقدر تبلیغات این نوع سایت ها رو دست این و اون توی اینتر نت می بینیم....که دارن برای مجموعه گیری خودگشی میکنن......

راستی هومن جان این اطلاعات رو از کجا اووردی.......ممنون میشم یه توضیح بدی.....

farhadfifi

Active Member
وقت خودتونو پای چرت و پرت هدر ندید عزیزان من. اصلا بیخوده که دربارش فکر کنید....بیخی

kkhafanbo0y

New Member
اين واقعي هستش ولي بايد هر كودوم از 18 زير مجموعت 16 نفر پيدا كنن هر كودوم هم از اون 16 تا آدم 14 تا .................. در كل ميشه كلي ادم كه از نظر عقلي غير ممكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا