Fa جذب تصویر؟!

amiralavi74

Member
با سلام خدمت همه ی دوستان و عزیزان من میخوام در توی پروژه ای که دارم دوتا کلید بزارم که به محض کلیک بک گراند محو و تاریک و به جاش پنجره ای که طراحی کردم "یک عکس" وسط صفحه دیده بشه برای راهنمایی بیشتر دو تا عکس گذاشتم یکی قبل از کلیک و یکی بعد از کلیک امیدوارم دوستان متوجه و کمکم کنندضمنا عکس ها رو با اعداد 1 و 2 برای راهنمایی بیشتر مشخص کردم البته دوستان در وحله اول همه چیز رو میفهمند اما برای محکم کاری بد نیست.
باتشکر

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    379.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 2.png
    2.png
    152.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای اینکه تصویر زمینه محو بشه، یه تصویر با رنگ دلخواه، مثلاً با سایز 1 در 1 پیکسل بالاتر از همه ی لایه ها قرار بدید، و البته یک شئ HotSpot هم روی اون لایه ی Bitmap قرار بدید تا اشیاء پس زمینه به کلیک ماوس واکنش نشون ندن
اون کادری که قرار هست عکس در اون نمایش داده بشه (مثلاً یه شئ HotSpot یا یک گروه) رو هم روی این دوتا شئ قرار بدید

هروقت روی هر عکسی کلیک شد، دوتا شئ ( Bitmap و Hotspot) رو به اندازه ی صفحه Resize کنید (با استفاده از تابع MoveObject)
اینطوری پس زمینه محو میشه (برای اینکه نیمه شفاف باشه، Transparency شئ Bitmap رو از تنظیماتش تغییر بدید)
و عکس رو در اون کادر نمایش بدید.

amiralavi74

Member
با تشکر از شما آقای nevercom من این کارو کردم ولی کامل نشد و فکر کنم ایراد ازمنه اگه لطف کنید و خودتون یکی رو براساس گفته هاتون کامل کنید ممنون میشم
باتشکر دوباره

m javad

کاربر متخصص
نمونه رو براتون پیوست کردم

و البته یک شئ HotSpot هم روی اون لایه ی Bitmap قرار بدید تا اشیاء پس زمینه به کلیک ماوس واکنش نشون ندن
نیازی به این کار نیست ، با فعال کردن تیک Enable Actions برای خود تصویر این اتفاق میافته

پیوست ها

• sample.zip
    794.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51

amiralavi74

Member
با تشکر از شما و دوستان که کارتون در خور تقدیره تا کنون در این مورد کسی موفق به کمک به من نشده بود خوشخالم ام یک سوال دیگه ایا امکامن این وجود داره که بعد از کلیک عکس ابتدا وسط صفحه نمایش و بعد بزرگ بشه مثل انتخاب عکس همین سایت مجید آنلاین که بعد از کلیک روی عکس بع از چند ثانیه عکس بزرگ و نمایش داده میشه مثل این سایت

m javad

کاربر متخصص
تا کنون در این مورد کسی موفق به کمک به من نشده بود
:shock::shock:
یعنی چی؟
تو پست شماره 3 ، nevercom کامل براتون توضیح داده و ریز کاریها رو هم گفته
نمیدونم دیگه چی منظورتون هست!
جواب کاملتون تو همون پست هست.
در مورد سوال آخرتون با همون کد MoveObject که تو مثال هست و ساخت یک حلقه تصویرتون رو به آرامی بزرگ گنید

amiralavi74

Member
با تشکر عذر میخوام اگه نتونستم درست منظورم رو بگم در اصل منظور من این بود که تا بحال نتونسته بودم جوابم رو از هیچ انجمنی دریافت کنم چون این سوال قدیمی من بود که تا بحال موفق به حل اون نشده بودم که تنها این انجمن تونسته به من کمک کنه و منظور کلی من تشکر از کل مجموعه بخصوص شما و آقای nevercom عزیز بود.
باتشکر دوباره

جدیدترین ارسال ها

بالا