جذابيت های محيط های سه بعدی برای طراحان ....

ehsan_62

Well-Known Member
مشخصا کسانی که وارد مبحث سه بعد شدند به موارد خواصی علاقه داشتند و دارند
و همين موارد باعث شده که کارشون را سعی کنند به بهترين نحو انجام بدهند
دوست دارم نظر بقيه دوستان 3 بعدی کار را هم بدونم

شايد يکم اين تاپيک عجيب باشه
ولی برای من خيلی جالب بوده که بدونم بقيه دوستان از چه چيزه محيط های سه بعدی لذت ميبرند

مثلا :
من از اينکه يک مدل 3 بعدی از يک کمد گرفته تا .... که بافت تميزی داشته باشه و بيام يک نور و سايه ايجاد کنم
و توی محيط real-time دورش چرخش کنم لذت ميبرم
مخصوصا اينکه اون مدل ساخت دست خودم باشه
خيلی موارد ديگه هم هست که برای من ميتونه لذت بخش باشه
يک مثال ديگه ميزنم اينکه يک وسيله نقلی طراحی کنم و توی خود محيط مايا با دسته xbox کنترلش کنم

بهتره که بعضی وقت ها موضوعی متفاوت داشته باشيم:wink:

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
جذابیت سه بعدی برای من سال 1373 بوجود اومد که انیمیشن قطار و پل شکسته رو تو یه مغازه فروش ماشینهای اداری و کامپیوتر نصفه و نیمه دیدم که با نرم افزار 3D_Studio تحت MS_DOS ساخته شده بود. البته همیشه عاشق کارتون و فیلم انیمیشن بودم ولی اون موقع عاشق 3D شدم. همیشه دوست داشتم بازی و فیلم بسازم. خیلی کوچولو بودم. دو سه سال بعد هم یه فیلم سینمایی تلویزون پخش کرد که یه بچه نابغه تو دوران مریضیش تو بیمارستان یه بازی طراحی کرد و میلیاردر شد. تا هفته ها هیجان زده بودم و فکر میکردم اگه بتونم یه سی دیو باز کنم میتونم بفهمم چه جوری بازیو ساختن. دمار از روزگار معلم کامپیوتر مدرسه امون درآوردم و اون بیچاره هم نمیدونست و همه اش از دستم در میرفت... اینجوری شد که زندگیم از همین راه ادامه پیدا کرد و... ولی بشدت پشیمونم که تو ایران این راهو انتخاب کردم و دارم کارامو درست میکنم که برم...:cry::mad:
یادش بخیر.
راستی این انیمیشنو اگه کسی داشت ممنون میشم برام بذاره خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم. یه جور حس نوستالوژیکه دیگه.:oops:

آخرین ویرایش:

ehsan_62

Well-Known Member
فکر میکردم اگه بتونم یه سی دیو باز کنم میتونم بفهمم چه جوری بازیو ساختن.
lOl :lol:
راستی این انیمیشنو اگه کسی داشت ممنون میشم برام بذاره خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم. یه جور حس نوستالوژیکه دیگه.

والا من نديدم اين انيميشن را
ولی از اون دوران هم خاطرات زيادی دارم من بيشتر محيط های بازی هاش يادم هست
يه 286 داشتم اون موقع روش cad نصب بود

rainbmaya

Active Member
منم تو فکر رفتنم
بیخیال بابا ، الان میان بحث میکنن که شما فلان و بمان. جواب تاپیکو بدی زیباتره.
دوستان در این مورد لطفا بحث نشه.
رفتنو میگم. هر کسی زندگیش مربوط به خودشه!

آخرین ویرایش:

CG-Student

Member
یادش بخیر:paint:
منم با دیدن انیمیشن های 3بعدی به این رشته علاقه مند شدم . راستش تا حالا 2تا ماشین خوب مدل کردم و به قول آقا احسان تو محیط Real time کلی باهاش کیف می کنم .
یه چیزی که خیلی برام مهم بوده اینه که از سال 85 به این ور عاشق انیمیشن سازی بودم و البته به صورت حرفه ای پای آموزش نبودم ولی توی این چند سال ذره ای از علاقم کم نشده که هیچ , کلی هم اضافه شده .
کلا محیط 3 بعدی را با بازی درایور پلی استیشن تجریه کردم و اون موقع فکر می کردم یه محیط بی نهایته !!! بعدش که پلی استیشن از مد افتاد اومدیم سراغ پی سی و تازه فهمیدم عاشق بازی استراتژیک و 3 بعدی Rome Total War شدم . حتما یه بار نصبش کنید ! توی 2 بعدی ها هم جنگ های صلیبی دارینوس یادتون هست ؟

rezaoptic

Well-Known Member
من که نمیتونم بگم یادش بخیر چون همین 2 سال و نیم پیش جاتون خالی نیشتم بازی اساسین کرید رو بازی کردم همچین یه جوری از همون اول خیلی از محیط بازی خوشم اومد و علاقه پیدا کردم یه همچین محیط های مثل شهر های قدیمی و آثار تاریخی رو بسازم و مثل دوستمون که گفتن با دسته xbox توش بگردن منم خیلی میخوام همیچین کاری کنم منتها با pc اما چون کمی تا قسمتی تنبل هم هستم تا اان که نتونستم کار خوبی درست کنم تا ببینیم بدن چی میشه .

cohen

New Member
[h=2][/h]
سلام می خواستم بپرسم برای کار تو رشته انیمیشن بهتره با چه نرم افزار 3d شروع کنم مایا یا مکس و آیا بهتره که کنارش زیبراش رو هم کار کنم یا نه؟​

rainbmaya

Active Member
سلام می خواستم بپرسم برای کار تو رشته انیمیشن بهتره با چه نرم افزار 3d شروع کنم مایا یا مکس و آیا بهتره که کنارش زیبراش رو هم کار کنم یا نه؟
دوست من بد نیست به عنوان تاپیک دقت کنی و بعد سوال مطرح کنی!
تو اینجا و اینجا جوابت داده شده. اینها رو بخون. آخرین مبحثشون ، پایین تاپیک.

ehsan_62

Well-Known Member
سلام.من احتیاج دارم با کسی که مایا میدونه صحبت کنم.کسی هست؟

اين تاپيک برای نرم افزار مايا فقط زده نشده ... و اگر مشکلی توی نرم افزار داريد بايد يک گفتگوی جديد
ارسال کنيد
چون اين تاپييک موضوع بحث ديگه داره
برای ايجاد گفتگوی جديد روی لينک زير کليک کنيد و سوالتون را مطرح کنيد

http://forum.majidonline.com/newthread.php?do=newthread&f=53

جدیدترین ارسال ها

بالا