جدید ترین Cms های فارسی شده , همراه با لینک دانلود مجانی

S4DEGH

Well-Known Member
در كامل كردن صحبت هاي عادل جان بايد بگم كه مهمترين عامل در يادگيري php .. حفظ شدن و در واقع فهميدن دستورات خود php هست !
شما اگر در ايران هستيد براي مثال كتاب آموزش php در 10 دقيقه مال ناقوس رو بگيريد ... اين كتاب از php چيزي ياد نميده به اون صورت ولي تمامي تگ ها و كدهاي اصلي php رو كامل توضيح ميده . يعني شما مثلا اگر بتونيد در سطح قابل قبول توابع php رو ياد بگيريد براحتي خيلي كارا ميتونيد بكنيد !
در اين دوره زمونه ديگه از اول نشستن كد نوشتن كار بيهوده اي هست مگر اينكه اون كد بقدري اختصاصي باشه كه در دسترس نباشه !
شما براحتي با رفتن به سايت هايي كه ارائه سورس يا آموزش هاي مختلف در مورد يك موضوعي ميدن بريد و با دريافت سورس اونها .. چون روي توابع php مسط و وارد هستيد براحتي ميتونيد اونارو دستكاري كنيد و تغيير بديد و اصلا يك چيزي در بياريد كه به قبل خودش شبيه نزنه !
يك مثال ساده :
شما يك فرم تماس ميخوايد بسازيد الان بريد ببينيد آجاكس اين هم توي نت سورس هاش ريخته !
مثلا شما يك سورس پيدا كرديد كه مناسب كار شماست منتها آيتم هاش كمتره ! و مثلا 3 تا داره شما 10 تا ميخواي ! خب چون روي توابع مسلطي براحتي ميتوني اونها رو به 10 تا افزايش بدي !

ولي كسي كه از توابع و كدهاي php اصلا چيزي نميدونه خب طبيعتا نميفهمه چي به چي هست !

:)

rezazero

Member
تو چفدر با نمکی !

اگر طرف مقابلم رو نشناسم همکارام رو میشناسم
منظورت همون کلاه بردارا هستن دیگه آره ؟!

پس از زیاده گویی پرهیز کنید که سر همین زیاده گویی خود ایرانی ها ایران تو این بخش از وب به هیچ جا نرسیده.
آره خوب اگه کسی نمی فهمید و اطلاع رسانی نمیکرد که شماها چطوری دارید کلاهبرداری میکنید مسلما الان مایه افتخار ایرانیها در این عرصه بودید!

اما آدم های هستن که اگر تیم بشن سیستم های بهتر از زوپس و جوملا هم می نویسن
میتونیم اینجا به عنوان مثال از تیم میترا و برنامه میترا حرفه ای یاد کنیم که مایه مباهات هست و به دست توانای ایرانی ساخته شده !

mehdy2693

New Member
دوست عزير قبل از نوشتن خبر از صحت اون مطلع شويد بعد بنويسيد

دوستانی كه در ابتدای اين انجمن چند به اصطلاح دزد معرفي كرديد ،
من صاحب سايت رايمند هستم و واجب دونستم اينجا چند مطلب مهم به شما بگم تا اونايي كه نمدونن يا نمي فهمم بهتر بفهمم كه الان ديگه دوره قديم نيست كه هر چي دلشون مي خاد بگن و هر كاري دوست دارن بكنن كسي هم كاري نكنه ضمناً آدمي كه اشتباه يا خلاف نكنه نبايد بترسه و بايد بياد حرفشو رك و راست بزنه

1) من سيستم مديريت محتوا نمي فروشم ، فقط با انواع ابزار ، طراحي سايت مي كنم و پول طراحي و خدمات بعديشو مي گيريم ، همين و بس
2) من اصلاً شركت ندارم و شركت نيستم ، مشتريام فقط روي شناخت و اعتماد به من مراجعه مي كنن
3) بنده قبل از اينكه ميترايي وجود داشته باشه با مامبو و نسخه هاي نظير اون آشنا بودم و كار مي كردم حالا كه ميترا شده خوب چه بهتر ، من هم مثل بقيه استفاده مي كنم ، تازه بايد متوليان ميترا خوشحال هم باشن كه بهشون اعتماد ميشه
4) اين رو بدونين كه كل ترجمه ابزار جنبی ميترا را من خودم انجام ميدم و حتي يك دونه از كامپوننت هاي مامبو و ميترا رو كه فارسي باشن استفاده نمي كنم ، چون اعتقاد دارم آدم چيزي رو كه خودش روش وقت بذاره و براش زحمت بكشه هم قدرشو بهتر ميدونه و هم مشكلاتشو ، دوستاني هم كه باور نمي كنند يه ايميل بزنن تا نمونه هاشو براشون بگم ، سورس هم بهشون بدم
5) بعضي از دوستان هم ظاهراً معني " سورس باز " رو نمي دونن و نمي فهمن كه هدف از توليد به اين شكل ، توزيع در سطح گسترده و به تبع اون ارتقاء و پيشرفت در اين زمينه بوده و پول درآوردن صرفاً در كنار اين موضوع و از محل خدمات اين موضوع درست و صحيح است ، پس اگر هزار تا cms هم كپي بشه و به اسم ديگری بياد بيرون نبايد براي كسي سخت باشه
6) مشتريهاي من همه از اينكه دارن از يك سيستم مجاني و اوپن سورس استفاده مي كنند اطلاع دارند و صرفا بخاطر طراحي و پشتيباني پول خرج اين قضيه مي كنن ، اگه باور ندارين با يكيشون تماس بگيرين ، من تلفن همشون رو توي سايتاشون گذاشتم ، مثل بعضي ها از نوشتن تلفن با آدرس واقعي ابايي ندارم
7) سايت رايمند ما هم يكسال و نيم كه داره گرد و خاك مي خوره ، ان شاء ا... همين روزا بالا مي ياد و ميبينين كه فروش cms هم داريم ، اما نه ميترا بلكه ما نمايندگی بيتريكس و بي هايو رو داريم و اگه مشتري بخاد نرم افزار بخره ، اونا رو بهش پيشنهاد مي كنيم تا مسئوليت هك و خرابي و از اين قبيل بلاها را بشه به عهده گرفت

و در نهايت از صاحب اين انجمن يا احياناً سايت cmsdozd.com مي خواهم بپرسم چرا به نامه هاي دريافتيتون جواب نمي دين ؟؟ فقط بلدين ندونسته اراجيف بنويسين و بازديد كننده جمع كنين ، اگه مردين بياد بجاي نوشتن نوشته هاي بيهوده وقتتون رو صرف كارهاي بهتر كنين و جواب نامه هاي ارسالي براي سايتتون را بدين و مطالبتون رو اصلاح كنين

يك نكته هم در جواب اون دوستي كه نوشته بود ميترا قانوني و معتبره بگه كه براي شناسايي سيستم هاي مديريت محتوا و نظاير اون هيچ وقت به يك سايت يا يك آدرس مثل studentdesign.de بسنده نكن ، قانوني بودن هم براي سيستم اوپن سورس معني نداره ، زحمت بسيار زياد بچه هاي تيم ميترا واقعاً جاي تشكر و قدر داني داره ، بالاخره هر چي باشه اونا ايتدا اين موضوع را باز و مطرح كردن ، هيچ حرفي هم توش نيست ، بقيه دوستان هم اگر دوست دارن بدونن منبع تامين امكانات اضافي مامبو و ميترا كجاست و ... سري به joomlacode.org يا يه همچين چيزي ... بزنن ، البته شما هم بايد زحمت بكشين ، براي بهتر شناختن سيستم هاي مديريت محتوا مي تونين سري به cmsmatrix.org بزنين ، بد جايي نيست ، ديدنش جالبه

در نهايت درخواست دارم مطلبتون رو راجع به رايمند پاك يا اصلاح كنين

والسلام

آخرین ویرایش:

ehsan_ah

New Member
میترا دزدی یا کپی

به این تصویر که از صفحه ورود به بخش مدیریت میترا هست توجه کنید.
مثل اینکه دوستان طراح میترا یادشون رفته که کلمه جوملا را در این صفحه تغییر بدن.

پیوست ها

• mitra.jpg
    mitra.jpg
    77.9 کیلوبایت · بازدیدها: 46

RainDigital

Member
خوب با گذشت حدود 1 هفته از شروع فراخوان چه آمار جالبي داريم حدود 135 بازديد كننده و تنها 13 نفر اعلام حمايت . از اين تعداد من و صادق و پدرام و رضا و در انتها خود مجيد رو كه به نحوي در شكل گيري اينكار همكاري مشاركت داشتيم بگذاريم كنار آمار جالبتر ميشه يعني 8 نفر.
جالبتر اينكه غير از صادق , مامبولرن , وحيد حتي مديران انجمنها هم استقبال نكردند.

نتيجه هاي متفاوتي از اين آمار ميشه گرفت :

1- خيليها حوصله يك كلمه نوشتن I agree رو ندارند ولي موقع دعواها مي تونن 20 تا پست براي خراب كردن همديگه بدن .
2- خيليها حوصله نوشتن يك كلمه I confirm رو ندارن ولي اگه به پستاشون سر بزنيد غيراز تشكر و دمت گرم و ايول و ..... چيز ديگه اي نميتوني پيدا كني.
3- خيليها ميگن: اين متن انگليسي و ما متوجه نميشيم , كه با كاري كه صادق كرد و تاپيك فارسي رو گذاشت ديگه بهانه اي نيست.
4- يك عده اصلا نميدونن داستان اوپن سورس چيه و .................
5- يك عده هم كه فروم تخصصي رو با اين سايتهاي مثل نيك صالحي و ذالك اشتباه گرفتن و واسه فان ميان.

اما يك عده ديگه هم وجود دارند :

1 - يك تعداد كه فكر ميكنند اونقدر مهم هستند كه اگه يه تاييد بكنن انگار چك سفيد دست غريبه ميدن.
2- يك عده كه اصلا دربدره دودره كردن هستند ولي غير از ويرايش كلمه بعد از :powered by تو عمرشون زحمتي نكشيدند.
3- يك عده كه خوراكشون مونتاژ اسكريپتهاي مختلف و سرهم بنديه ناقص و سمبل كاريه .
4- يك عده هم كه مثل خود گروه ميترا يك آش شله قملكار ناقص و پر مشكل به نام ميترا گذاشتند براي Free Download كه طرف وقتي بعد از كلي بالا و پايين كردن اونقدر درمونده شد و كارش راه نيفتاد حاضر بشه نسخه تجاري ميتر ا يا همون Elxis خودمون رو به قيمت فلان بخره .
5- يك عده هم دارن روي CMS هاي پايه اوپن سورس كار ميكنند كه بتونند از دلش يك چيز تجاري در بيارند و ميترسند فردا اين تاييد گريبانگيرشون بشه (اين بنده هاي خدا ترسشون معقوله البته ).
6- يكسري كه اصلا فقط تو فكر زدن طرفن حالا هرطور كه شد عيبي نداره.
7- يك عده هم مثل خودم كه نه سرپيازن نه تهش .
8- .........
حالا اصل جريان رو بگذاريد بگم :

دوستان تو هر كدوم از اين دسته بنديا يا دسته بنديهاي ديگه هم اگر باشيد فرقي نميكنه چون اين يك كار سمبليك براي حفظ آبروي خودمونه و براي هيچكس الزام آور نيست.

براي مخالفت با فيلم 300 كه تحريف تاريخ 2500 سال پيشه خدادتا فراخوان ترتيب داده شد و كلي ايروني پشتيباني كردند ولي براي يك تخلف واقعي از طرف يك تيم ايراني كه منجر به بدنام كردن ايرانيا شده , 8 نفر ساپورت كردند؟
اتفاقا طرفين متقابل در اين سناريو هم مثل فيلم 300 ايرانيا و يونانيان (تيم 3/4 نفره ميترا از ايران و تيم Elxis از يونان) با اين تفاوت كه ايندفعه تحريفي در كار نيست و مقصر يك عده كوچك 3 يا 4 نفره ايراني هستند. مسئله جالبتر اينه كه بعد از مشخص شدن اين عمل و اخراج رابط تيم ميترا از گروه مترجمين فارسيElxis (منظور فرهاد سخايي نيست) , سايت Elxis مورد هجوم هكرهاي ناشي قرار ميگيره و حتما ميتونيد حدس بزنيد باني اين حمله كي ميتونسته باشه .

پس بگداريد مجددا تكرار كنم كه منظور اين فراخوان هم فقط اعاده حيثيت ايرانيهاست.

همونطوركه اين دوستمون كه تو روز روشن داره Elxis رو بجاي ميترا به مشترياش ميفروشه و به راحتي مياد شاخ شونه هم ميكشه و ميگه اگه ميتوني برو سو كن(من آنم كه رستم بود پهلوان) :lol: منظورش رو خيلي رك رسوند بايد بگم :

آقايون اينجا متخلفاش رو نميشه كاري كرد حالا كي مياد سراغ امضا كننده هاي اين فراخوان رو بگيره ؟
نگرانيتون از چيه؟
آخ آخ نمیدونی من از اون گروه دومیه که فقط یان Powered By رو عوض میکنن چقدر بدم میاد...

من یکی از اینها رو میشناسم تو این فروم هم هست و این خصوصیت رو هم داره:

بعد دیگه فکرشو بکن یکی که با یک آموزش که اصلا آموزش نمی خواد یک نوک یا جوملا خشک و خای رو اینستال می کنه می گه طراح وب شده و برنامه نویسی رو فوله با اون یکی که کارش اینه و ادعایی نداره چقدر اختلافشونه و چه دیدکاهی تویی جامعه داره
مسول شرکت می گه شما پی اچ پی کوک کار می کنی

آره خیلیا اینطورین یعنی تقریبا همه."پی اچ پی کوک!!!!" حتی هکرا مقاله مینویسن میخوان بگن سایت با php نوشته شده یا نه میگن برین پایین صفحه ببینید نوشته پی اچ پی نیوک یا نه:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا