یک نمونه کار یکی دو ساعته با zbrush و PhotoShop
امین تری دی Active Member May 30, 2007 #1 یک نمونه کار یکی دو ساعته با zbrush و PhotoShop پیوست ها 1.jpg 26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 33 2.jpg 44.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37
امین تری دی Active Member May 30, 2007 #4 3dkar گفت: با Z Brush 3 ساختی؟؟ کلیک کنید تا باز شود... Z Brush 2 زدم هنوز ورژن سه به دستم نرسیده
fire_girl Member May 31, 2007 #6 سلام كارت قشنگه خسته نباشي يه سوال شما فقط با فتوشاپ و زد براش كار كرديد چون كاراتون خيلي شبيه كاراي مكس شده
سلام كارت قشنگه خسته نباشي يه سوال شما فقط با فتوشاپ و زد براش كار كرديد چون كاراتون خيلي شبيه كاراي مكس شده
Mandana Active Member May 31, 2007 #7 رندر اش هم با زی براش ئه؟ خیلی باحال شده موفق باشی آقا.ایول داره
امین تری دی Active Member Jun 2, 2007 #8 نمی دونم شاید الان نزدیک به 4 ماه دیگه مکس رو کنار گذاشتم فقط مایا کار می کنم بنظر من یک چیزی اون رو تر از بی نظیره.
نمی دونم شاید الان نزدیک به 4 ماه دیگه مکس رو کنار گذاشتم فقط مایا کار می کنم بنظر من یک چیزی اون رو تر از بی نظیره.
R rezatayebi Member Jun 19, 2007 #9 به غیر از چین و چروکای صورتش که مشخصه خیلی هول هولکی کار شده بقیش خوبه