جديدترين نرم افزار مديريت محتوا : كوچك ولي قدرتمند

hamidkoper

Member
دستت درد نكنه جواب داد! حالا يه سوال ديگه من چه جوري ميتونم ماژول منوي اصلي رو اديت كنم چون از كلمه؛اخبار خوشم نمياد؛ ولي اديت هم نميشه چه كارش كنم راستي نميشه يه ماژول خودم بسارم بعد نصب كنم ؟ چه جوري ؟ قبلا متشكرم

zanis

Member
سيستم خوبيه البته فكر كنم جا براي گسترش خيلي داشته باشه

iranpcg

Active Member
شما ميتونيد از توي منوي منو اين خبر را تغيير نام بدهيد.
اگر هم دوست داشتيد ماژول اختصاصي بنويسيد ميتوانيد آنرا در دايركتوري core و در قسمت ماژولها كپي كنيد.
فراموش نكنيد كه فايل xml را حتما براي ماژولتان بسازيد
hamidkoper گفت:
دستت درد نكنه جواب داد! حالا يه سوال ديگه من چه جوري ميتونم ماژول منوي اصلي رو اديت كنم چون از كلمه؛اخبار خوشم نمياد؛ ولي اديت هم نميشه چه كارش كنم راستي نميشه يه ماژول خودم بسارم بعد نصب كنم ؟ چه جوري ؟ قبلا متشكرم

hamidkoper

Member
مثل اين كه كار سخت شد! من فكر كردم ماژول ساختن كار ساده اي!!!! فايل xml كجا بود

iranpcg

Active Member
hamidkoper گفت:
مثل اين كه كار سخت شد! من فكر كردم ماژول ساختن كار ساده اي!!!! فايل xml كجا بود
ليمبو براي برقراري ارتباط به يه xml احتياج ذاره براي هر ماژول

hamidkoper

Member
از خير اون رسما گذشتم! / الان يه نيمچه مشكل دارم ! اونم اينه كه هر بار كه يك مطلب جديد مينويسم و ارسال ميكنم در سطر اول قرار نميگيره! منظورم اينه كه مطالب بروز شده مثل بقيه سيستم هاي مديديت محتوا از پايين به بالا نيست و از بالا به پايينه . راحي براي حل اين مشكل هست؟

navan110

Member
آقاي بالوردي سلام.
راستش نمي دانستم سوالم را چطور از شما بپرسم گفتم همين جا بگم بد نيست چون شما را اينجا مي شه پيدا كرد.
يك سيستم جمع وجور آپديت اخبار هست كه قبلا هم در اينجا معرفي كردم. آن را براي دانلود مي گذارم. تنها اشكالش اين است كه قسمتي كه به صورت منوي آبشاري مي افتد و مي گويد مثلا «5 خبر آخر» ، ماه ها را به صورت ميلادي مي نويسد كه اگر شما آن قسمت را فارسي كنيد و براي دانلود بگذاريد بينهايت سپاسگزار خواهم بود.
ضمنا آدرس ميل اصليتان را هم قرار دهيد.
با سپاس فراوان. :wink:

پیوست ها

• news.rar
    51.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15

yes

Member
سلام
سوال :
1- آيا قالب براي ليمبو وجود دارد كه فارسي باشد ؟
2- اين ارور براي چيه ؟ و بايد چي كارش كنم ؟؟ Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/iranroni/public_html/limbo/config.php:41) in /home/iranroni/public_html/limbo/admin/auth.php on line 2

سلام .خیلی عالیه خدا قوت .

دوست من در مورد امنیتش بگو در چه حدی هست ممنون میشم.

iranpcg

Active Member
حين نصب از شما ميپرسه كه با ديتا بيس يا بدون ديتا بيس

جدیدترین ارسال ها

بالا